İyi fikirmişBen mesela, bu tarz hediyelik yiyecek geldiğinde ben bunları alsam ne kadar harcardım deyip, o kadar tutarı sanki harcamışım gibi kumbaraya atıyorum.
saçlarına kaynak ek yaptıran varmı ?
ya brezilya fönü yaptıran varmı, ben de onu merak ediyorum.
doğumdan sonra benım saclar pert.
ya kısacık kestiricem yada ek yaptırıcam.
tanıdık kuaför var uygun fiyata hallederim.
Surda sürekli defacto reklamı cikiyo ucuz ucuz sinir oluyorum alasım geliyo tutuyorumkendimiiii
Surda sürekli defacto reklamı cikiyo ucuz ucuz sinir oluyorum alasım geliyo tutuyorumkendimiiii
diyet bozuldu bileeee yetişinnn cımbızzzzdoğumdan sonra benım saclar pert.
ya kısacık kestiricem yada ek yaptırıcam.
tanıdık kuaför var uygun fiyata hallederim.
Pijama altları çok güzel gozukuyo benim de ihtiyacım var aslında biraz yipranmislar yıkarken hep ama almiycaam:))evet ya bu topikte hep bir sürü para harcama reklamı çıkıyor :) defactonun kazaklarını giyiyorum. oldukça memnun kaldım.
diyet bozuldu bileeee yetişinnn cımbızzzz
Pijama altları çok güzel gozukuyo benim de ihtiyacım var aslında biraz yipranmislar yıkarken hep ama almiycaam:))
Kuaförler pek pahalı geliyo bana yaa hiç düzenli gidemiyorum annelerin yanına gitcem 1 ay sonra orda kestircem sacimi yarı yarıya fark ediyo
Kuaförler pek pahalı geliyo bana yaa hiç düzenli gidemiyorum annelerin yanına gitcem 1 ay sonra orda kestircem sacimi yarı yarıya fark ediyo
saç kesimi 7 tl kaş 5tl gibi bizim burda.
Kazaklari ciddi iyievet ya bu topikte hep bir sürü para harcama reklamı çıkıyor :) defactonun kazaklarını giyiyorum. oldukça memnun kaldım.
diyet bozuldu bileeee yetişinnn cımbızzzz
Cnm ben salipazarindan almistim 10tl esime 5tl ogluma evde giymelik hic bisi olmadi ne tuylenme ne cekme yapmadi.Ben de eşime almam lazım pijama altı. eminönünde var 20 lira nasıl fiyatı acaba ? alsammı mart ayı gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?