Kanka bnm de istediğim seyler vardı sizin karttan çeksek ya3000tlcik kredi karti gelmis.
Negozel.
Ya bu kız ne yancı ne pis bişey oldu yaKanka bnm de istediğim seyler vardı sizin karttan çeksek ya
Beni tehdit etmek zorunda bırakmaTabii o verecek farkı başka kim verecek
Sorma yaw
Bin liralık alacağı altından 3bin zarar ettim dediği an anladım pampaSorma yaw
Ne ara oldu böyle sen herkese kredi cekersen olca buydu
Canı cekiyo
arkadaşlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. 2 ay önce görümcem doğum yaptı ve kaynanam eltim ve görümcelerimle bu haftasonu bebek görmesine gidecez. 5 aylık evliyim biz nişanlıyken eltim doğum yaptı ve düğünden sonra evine gittiğimizde bebek görmesine çeyrek altın alıp götürdüm.Bundan sonra doğum yapacak olana da çeyrek altın takarım ayrımcılık olmasın diye düşünmüştüm. Dün akşam kaynanamlara gittim görümcemde ordaydı konu açıldı ne hediye getireceksin diye bende çeyrek altın alacağımı söyledim kaynanam ve görümcem tepki gösterdiler ilk çocuk değil neden çeyrek alıyorsun bizim adetlerde ilk çocukta çeyrek altın takılırmış eltim 50 lira görümcem 100 lira ve kaynanam da 100 lira takacakmış banada 100 lira getir dediler ben çeyrek takacam dedikçe kaynanam bi sefer benim sözümü dinlemiyorsuna getirdi konuyu kızlar ne yapayım ben şimdi 100 lira ayıp olmaz mı
k.v öz kızı değil üvey kızı kayınbabamın ilk eşinden olan görümcem
bende ne yapacağımı şaşırdım çeyrek alırsam kayınvalidem beni dinlemeyip kendi bildiğini yapmış diye konuşur artık
Dur demek lazımBin liralık alacağı altından 3bin zarar ettim dediği an anladım pampa
Allahtan o an vitaminli anıma denk gelmiş hatırladım da yüzüne yüzüne vurdum
Dur demek lazım
Farkı ver halledin aranizda benim kredikartini karistirmasin simdi :)
Sen hallediver
O zaman kurallar şu şekilde @Ruhimucerret, @mornergis,k a h v e , @Papatya, gulfemhatun , @yedirenk79
1) Kıyafet, iç çamaşırı, çorap, toka, takı, kozmetik, kitap, dergi vs almak yok.
2) Çocuklara kıyafet, oyuncak, toka, kitap vs almak yok. Sadece bakım malzemeleri (bez, ıslak mendil vs) alınacak
3) Mümkün mertebe dışarda yemek yenmeyecek
4) Eve tabak, bardak, dekoratif eşya vs. Almak yok
5) Misafirliğe giderken dışardan almak yerine evde kek yapıp götürülecek
6) Haftalık yemek planı yapılacak, market alışverişi de bu plana göre yapılacak.
1 Mart-31 Mart arası uygulayacağız. Almamayı başardıklarımızı mutlaka paylaşalım.
Köyde yasayalim koyun kuzu derken organik seyler satariz ig hesap acipMia- bi iki koyun verse hallolur bence sen tasalanma pampa
Geçmiş olsunnn , herkese iyi geceler kapattım tukkanigecmış olsun dıleklerını yazan tum arkadaşlarıma teşekkur ederım sız boyle yazdıkca ben cok mutlu oluyorum, sagolun
ayy kızlar ya ne cok yazmıssınız yetısemıyorum sıze
sız dıyete gırdınız bende bıseyler almak ıstıyorum ki bugun aldım
bişey dıyım mı hıc bu topiğe yakışmayacak ama martta baya ındırım olur ıhtıyacınız varsa alın
ben 250ye satılan botu 125ten bugun aldım valla cokta guzel ve ıhtıyacım vardı da
ıyı kı almısım
hepiniz benı ucuracaksınız ama napiim cok guzel botum
ağrılarım bugun daha da azaldı kv.le cıktık guneşin keyfını cıkardık
ıkı saat yuruduk kv.le
botu aldık bı yere oturduk kv.ciğim bana sahlep ısmarladı 15 tl tuttu sagolsun odettırmedı
bıdetr_lelli canımcım annemlerın yanında olsaydım gelırdım senle salı pazarına guzel guzel gezerdık
burada havalar ıyı ama annem dıyodu sanırım orada bugun baya ruzgar varmış
Hadi ya
Bende hep hazirana kadar bekleyenlerdenim ogluma yazlik almak icin.
Zaten okulda oluyo tum gun evde giyecek kadar varsa idare ediyorum.
Haziranda aliyorum tatil oncesi.
Bende daha az alicam artik
Gecen sene falan fazla gezdik fazla aldim tshrt bu sene bir kaci olmicak uzuluyorum
Daha az alicam
Bu kis gayet az aldim evde giymeliklerini sali pazarindan aldim hemde parcasi 5 tlden ck kaliteli cikti hep giydi.
Sık da yikadim hatta hic bisi olmadi.
Beni sizler yarattınız
tehditlerimiz karşılıklı sponsorBeni tehdit etmek zorunda bırakma
Bi kredi de bana çekse nolurdu sanki bnmde ihtiyacım varSorma yaw
Ne ara oldu böyle sen herkese kredi cekersen olca buydu
Canı cekiyo
Dua et 7bin demedimBin liralık alacağı altından 3bin zarar ettim dediği an anladım pampa
Allahtan o an vitaminli anıma denk gelmiş hatırladım da yüzüne yüzüne vurdum
Versin kanka farkımı yaaDur demek lazım
Farkı ver halledin aranizda benim kredikartini karistirmasin simdi :)
Sen hallediver
Olur valla kurbanda satar kar ederimMia- bi iki koyun verse hallolur bence sen tasalanma pampa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?