Küçük Düşün Büyük Olsun!

mutlu hafta sonları hanımlar. sabahtan beri evle uğraşıyorum. haftalık dip köşe yaptım çok şükür. camlar çok fena olmuş, hafta içi yardımcı abla gelecek, silinecek inşallah. kapıları ve mutfak dolaplarını da siler. cam işini hiç gözüm yemiyor.

öğleden sonra k.validemle birlikte hasta ziyaretine gideceğiz. akşam soslu kek yaptım, onu götürürüm. ordan da k.valideme geçeriz. yarın için şimdilik planımız yok. pazar, market işleri halledilir herhalde.

uyguladığınız diyeti ben de bir süredir uyguluyorum. yazlık alış veriş olacak ama o da sezon sonu olur. kurallarınızdan dergi ve kitap işi hariç hepsi bana uygun. çünkü ayda bir mutlaka iki kitap alır okurum, ayrıca iki dergiye aboneliğim var. bu ikisinden vazgeçemem

hepinize kolaylıklar dilerim

Pampa büyük baş da var mı? Kurbanda size gelem indirim yap bana

Büyük baş yok kankey

Kız sen Çarşamba'ları çalışmıyo musun? Hamile hamile gidilmez oraya insanı ezip geçiyollaaaa

Hamileyken tıpta kontrole gitmiştim.
görümcem de vardı bi bakalım dedi.
yani baya zorlandım.
Daha çarşı pazar gezdircekti.
Ben döneyim evime dedim.
Düşüncesiz işte.

Gunayfin kizlar
Botum bu ankarada etichet magazasi var ankaradakiler bilir oradan aldim
Kot pantolonla falan guzel duruyor
Aslinda botu yari fiyatina aldigim icin cok seviyor olabilirim

Bot fiyatları ne kadar, ben yıllardır ayakkabıya bota para vermiyorum da. eşim ayakkabı firmasında çalışıyor hep getirir oradan. zaten ayakkabı alma hobim hiç olmadı :) fiyatlarını merak ettim.

bi saate çıkarım ben de işten.. eve gidip kuru dolma yapacam inşallah.. dolmam pişerken de ben temizliğe başlarım.. maaşımız da salı günü akşam ya da çarşamba yatar.. çok sıkıştık ama yapacak birşey yok.. Allah büyük..

Ben de bir saate çıkacağım işten. çıkışta doğum gününe gideceğiz.yemek derdim yok akşamaç uzun süre alışveriş yapmamayı düşünüyorum. evdekileri bitirmem lazım. sadece sebze alırım heralde pazardan.maaştan son kalan 35 tl param var cüzdanımda. su faturası ve yol akbil için kenardaki paradan kullanacağım. sonra şubat maaşımı alınca yerine koyarım.

Ahh benimde yemek yapmam icap ediyor
Hic yapasim yok ya

Ben birde eylul sonu ekim basi gibi almistim kesin aralikda falan 3.5tl bile bulunurdu.
Gitmedim havalar soguyunca sonrada kaza zaten
Neyse insallah yaza pareo, sort falan almaya giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…