Nakit verirsen indirim olacak mı?İyi akşamlar güzel bayanlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Size bir şey danışmak istiyorum ben eşimden gizli (zulabankta) çeyrek altın biriktirdim 7 tane. Bugün biz evimize doğal gaz tesisatı çektirdik. Bunun ödemesini eşim taksitle ödeyecek. Abonelik ve saat içinde ben ya kredi kartına taksit mi yaptırayım, yada zuladakilerle ödeyip peşin mi alayım kararsız kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.
canimmm tabiki gel kahvaltiya yemege her zaman kapim acik (bu arada cok ciddiyimKızım sanane ya hıııııııBeth18 ile tanışıyoruz biz belki beni evine davet eder sanane ?
Yarın pazar kahvaltısına gel der belki? Alla allaaaaa
Demi amelia
Artık Ankara'da değilim ne yazıkki olsam kaçırmazdım indirimi
taksit sizi zorlamayacaksa altın kalsın bnceİyi akşamlar güzel bayanlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Size bir şey danışmak istiyorum ben eşimden gizli (zulabankta) çeyrek altın biriktirdim 7 tane. Bugün biz evimize doğal gaz tesisatı çektirdik. Bunun ödemesini eşim taksitle ödeyecek. Abonelik ve saat içinde ben ya kredi kartına taksit mi yaptırayım, yada zuladakilerle ödeyip peşin mi alayım kararsız kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.
Zaten amelia sendeki potansiyeli anladı süpürürdünüz dedi :)))))Kızım sanane ya hıııııııBeth18 ile tanışıyoruz biz belki beni evine davet eder sanane ?
Yarın pazar kahvaltısına gel der belki? Alla allaaaaa
Demi amelia
Bak yaaa mandi Bi kapı daha buldun kendinecanimmm tabiki gel kahvaltiya yemege her zaman kapim acik (bu arada cok ciddiyim)
Canımsınnncanimmm tabiki gel kahvaltiya yemege her zaman kapim acik (bu arada cok ciddiyim)
Pazartesi hatırlat önlü arkalı kimlik fotokopimi atayım sanaZaten amelia sendeki potansiyeli anladı süpürürdünüz dedi :)))))
Git cnm ankaraya kahvaltıya zengin hatunsun
Gitsem ben giderim Bi kere memleketime sana n'oluyo ya
Ben gideyim yiyeyim sana da ballandıra ballandıra anlatırım üzülmeBak yaaa mandi Bi kapı daha buldun kendine
Cok fenasın sennnn
İyi akşamlar güzel bayanlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Size bir şey danışmak istiyorum ben eşimden gizli (zulabankta) çeyrek altın biriktirdim 7 tane. Bugün biz evimize doğal gaz tesisatı çektirdik. Bunun ödemesini eşim taksitle ödeyecek. Abonelik ve saat içinde ben ya kredi kartına taksit mi yaptırayım, yada zuladakilerle ödeyip peşin mi alayım kararsız kaldım. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben de yatak odasını yaptırdım. Nakitte %25 indirim oldu.durkan peşinde indirim oluyorsa bozdur, olmuyorsa bozdurma bence.
Taksitle ödeme yapmak kanımıza işlemiş. Uçak bileti alacağız. Eşim taksitle alalım diyor. Paramız kalsın diyor
2 gündür yatama odası takımı bakıyoruz. Beğendiğim modellerin fotosunu çekyğm. Pazartesi mobilyacı gelecek. Ölçü alacak. Bakalım o ne fiyat verecek
Aa ne fesatsın
Bizim de her ay aynı ritüelimiz var ama ben Mart ayı için farklı çözümler geliştirmeye karar verdim. Mesela Ankara'da bir çocuk kitapçısı açıldı,istediğin kadar içeride vakit geçirebiliyorsun, kitapları okuyabiliyorsun ve alman şart değil. Geçen hafta gittik, kızımın da benim de çok hoşumuza gitti. Bu ay kitap, dergi almadan orada vakit geçirmeyi planlıyorum.
vaaay satış hemennn
ayy bilemem mi eticheti
güzelmiş cnm güle güle kullan
vaaayyyy satışlara gellll
ben öksüz ben yetim ben garipppp
hafta içi 1 tl fark oluyor
Aaaa o kadar indirim oluyor mu.Ben de yatak odasını yaptırdım. Nakitte %25 indirim oldu.
ee o kafa dagınıklığı ile kotonda begenip su an sepete koduğum 5 parcayı da aldırayım barimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?