TSK EDERİM rabbim hepimize kolaylık versin hayat cok zorbu ay tam elimiz biraz düzeldi dedim tasınma nakliye mahfetti bizi sar basa adım atsan para.allah kolaylık versin..iş hayatıyla mücadeleyi zamanla öğrenirsin..bak eline geçen parayla güzel şeyler yapmışsın..inan çoğu kişi aynı durumda..her ay bir gram altın alsan çocuğuna ilerde rahat edersin..inan çocuklar büyüdü mü masrafları artıyor..güzel yetiştirmek istiyorsun..mesela müzik kursu yada spor kursuna vereyim diyorsun o bile parayla sonuçta..
allah yardımcınız olsun. iş hayatı öyle. özel sektörde de, kamuda da sıkıntılar olabiliyor. zamanla bunlarla başa çıkmayı öğrenirsin. insanın kendi parasını kazanıp, harcaması kadar güzel bir şey yok. çünkü sende yoksa, kimsede olmuyor.3 yıldır cok sıkıntılı günler geçirdim.tahmin edemezsiniz.baktım olmuyuor işe girdim en azından faturalar düzenli ödeniyor ve buzdolabıma yiyecek düzenli giriyor.onun öncesinde anlatamam cok yıprandıgımı.şimdi biraz biraz iyiyiz amaben meslegimimle ilgili bişey yapmıyorum ve calısma hayatım cok degil iş ortamı beni rahatta olsa zorluyor yani uzun süre calısamam ben.çok kırılganım yasadıklarımdan dolayı iş hayatını bilirsinz cakal dolu.ben veram oluyorum bazen işim rahat ama o tavırlar sözler insanı kanser ediyor cocugum için dayanıyorum.çalışmak bana göre degil velhasıl ama el mahkum gelip gidiyorum.yani işten cıkana kadar bir araba almak için ant iştim ne derlerse yut devam et diye bu sekilde yasıyorum bakalım.eşime üzülmesin diyue anlatmıyorum cünkü oda caresiz.benim calısmama muhtac.uzun süreden sonra ilk kez bayramlık aldım kendime ve eşime yeminle kızlar
AYNEN öyle dün bir bos kutu aradık bir tane lazımdı esim markete gitti birkaç yere hiçbir yerde yok dedimki sende yoksa kimsede yok herzaman basının caresine bakıcaksın bu hayatta.bende o arabayı alıcam önce insallh.k,imseye muhtaç etmesin allahallah yardımcınız olsun. iş hayatı öyle. özel sektörde de, kamuda da sıkıntılar olabiliyor. zamanla bunlarla başa çıkmayı öğrenirsin. insanın kendi parasını kazanıp, harcaması kadar güzel bir şey yok. çünkü sende yoksa, kimsede olmuyor.
tırnağın varsa başını kaşıyorsun işte.AYNEN öyle dün bir bos kutu aradık bir tane lazımdı esim markete gitti birkaç yere hiçbir yerde yok dedimki sende yoksa kimsede yok herzaman basının caresine bakıcaksın bu hayatta.bende o arabayı alıcam önce insallh.k,imseye muhtaç etmesin allah
insallhh sagolun sizinde heyecan artıyor düğün yaklaştıtırnağın varsa başını kaşıyorsun işte.inşallah gönlüne göre bir araba alabilirsin
dımtıs dımtıs modundayım.insallhh sagolun sizinde heyecan artıyor düğün yaklaştı
allah tamamına erdirsin MUTLULUKLARdımtıs dımtıs modundayım.işleri de hallettik çok şükür ööyyyle gün sayıyoruz artık
Çok haklısın canımamin trlellicim
ben de boş iki yüzlü insanlardan bıktım,bir de dengesiz olanlar var,bir gün iyi bir gün kötü
benim de acil birikim planı yapasım var ama eşim hiç oralı değil,çok umursamıyor
o yüzden elimden ne gelirse yapıyorum
bu aralar buzlukta ne varsa onu değerlendiriyorum
ekmek,yemek israf etmemeye çalışıyorum
iki tane kaprim vardı diz boyunda kestirdim,mis gibi şort oldular
çok dışarı çıkmak istemiyorm,çıkınca feci para harcanıyor
Tabiki seve seveHerkese merhaba beni de aranıza alir mısınız bende birikim yapmak istiyorum artık.
merhaba cnmMerhaba kızlar
Tatildeyim ben. 4 farklı yeregideceğiz. Mazot ve otel ücretlerini karttan, diğer harcamaları nakit yapacağız.
Ağustos ayında da biryerlere gideceğiz.
İnşallah eylül ekim gibi birikime başlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?