meraba , altın suanda yüksek ama faydası olur mu bilmem , bileziği takmak için mi düşünüyorsun yoksa para elden gitmesin diye mi , ben oğlumun doğum bayram harç. vs ne geldiyse hepsini topladım üstünüde ben tamamladım 100 gram altına çevirdim , 85,50 tl idi o zaman. hala gelenleri altına çeviriyorum , hem saklaması da kolay altın daha yükselir mi riskli ama harcanır dersen çeyrekleri bozdur tl kat üstüne faize yatır bir aylık . altın düşünce de ya ata altını ya da grama çevirebilirsin , tabi istersen bilezikte olur ama onda zarar edebilirsin burma almayacaksan , ne yapacaksan hayırlısı olsun şimdiden :)Kizlar bende 2500 ttl pars var birde oglusa takilan ceyrekler var 3 tane bilezik yapmsyi dusunuyorum iyi mi olur kotumu olur bilmiyorum yoksa biz kurbanda memlekete gidicez o parayi orda bi guzel bitiririz koy oldugu icn cok paraya ihtiyacim yok orada fkir verin ne olur
Ya tsk ederim oncelikle harcaasim diye bilezik yapmak istemistim ama galiba vaz gectim tl okarak kalmasi su durumda en hayirlisi olacak sktin uctu gittimeraba , altın suanda yüksek ama faydası olur mu bilmem , bileziği takmak için mi düşünüyorsun yoksa para elden gitmesin diye mi , ben oğlumun doğum bayram harç. vs ne geldiyse hepsini topladım üstünüde ben tamamladım 100 gram altına çevirdim , 85,50 tl idi o zaman. hala gelenleri altına çeviriyorum , hem saklaması da kolay altın daha yükselir mi riskli ama harcanır dersen çeyrekleri bozdur tl kat üstüne faize yatır bir aylık . altın düşünce de ya ata altını ya da grama çevirebilirsin , tabi istersen bilezikte olur ama onda zarar edebilirsin burma almayacaksan , ne yapacaksan hayırlısı olsun şimdiden :)
Vadeli hesaba yatırırımBi yerden 3000 TL kadar param gelcek. bu parayı siz olsanız Nasıl değerlendirirsiniz.
Ben olsam tl de bekletirdim.kur lar cok dalgali ama eger harcarim diyorsaniz ya bankaya yatirin ya da altin alin benceBi yerden 3000 TL kadar param gelcek. bu parayı siz olsanız Nasıl değerlendirirsiniz.
Vadeliye ben de soğuk bakmıyordum. Ama 2 sene önce vadeliyse yatırdığım paramızı Nasıl oldu ne Zaman oldu anlamadığımız bir şekilde harcadık. Acaba vade parayı bereketsiz yapar söylemi doğru mudur diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Ve artık gönlüm rahat yaptıramıyorum vadeyeBen vadeli hesaba hic soguk bakmiyorum
Paramiz vadesizde ama
Dolar yukseldi altin dahada yukselcek bence.
Ben altın alirdim(uzun vadede yatirimsa eger yani at kenara dursun mantigi)
Belkide olabilir.Vadeliye ben de soğuk bakmıyordum. Ama 2 sene önce vadeliyse yatırdığım paramızı Nasıl oldu ne Zaman oldu anlamadığımız bir şekilde harcadık. Acaba vade parayı bereketsiz yapar söylemi doğru mudur diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Ve artık gönlüm rahat yaptıramıyorum vadeye
2 arabanın mtv sini ödeyip geri kalan 2000 TL yi şimdilik sadece taşıt kredisi ödemek amaçlı ayda nir kere uğradığım bankadaki hesabıma yatıracağım.
Aktif kullandığım hesaplarda kalsın istemiyorum. Döviz ve altının durumuna göre de ileride bakarız artık.
Teşekkürler cancazım
Vadelie para yatırana saygı duyarım. Beni de ilgilendirmez zaten ama ben bi daha asla yatırmamBelkide olabilir.
Vadelide hic param olmadi
Bu parayida yazlik alabilme ihtimalimizden sebep vadeliye atmiyoruz
Vadesini kirdirmayalim diye.
Öyle bekliyo
Biriktikce ekliyoruz.
Önumuzdeki yaza kadar almazsak evi nolur bilmem artık.
40-45bin daha lazım bizim evi alabilmemiz icin
Allah şifa versin babanıza .M maviduvar1 nasil oldun canin? Kac gundur yazacam aklimdasin simdiye kismet oldu bizde hastalikla bogusuyoruz vabam rahatsiz
askiminaskiyim birdaha ablasina kalmaya gitmeyin.bencede wsine iyi yapiyrsun cunku soylemedikce erkekler dikkat etmiyorlar harcamalara nasil olsa kazaniyorum harciyorum diyorlar bwbegin icinde esinden aldigin harcliklardan biriktir yada esinde ra I gelirse bi tablo yapin her ay birikim icin ayirinve o birikime hic dokunmayin gram altin falan alirsan dokunmazsin
Öyle uzun sure kalmaya gitmem zaten oraya. İstemem ki oda gelsin uzun sure kalsınM maviduvar1 nasil oldun canin? Kac gundur yazacam aklimdasin simdiye kismet oldu bizde hastalikla bogusuyoruz vabam rahatsiz
askiminaskiyim birdaha ablasina kalmaya gitmeyin.bencede wsine iyi yapiyrsun cunku soylemedikce erkekler dikkat etmiyorlar harcamalara nasil olsa kazaniyorum harciyorum diyorlar bwbegin icinde esinden aldigin harcliklardan biriktir yada esinde ra I gelirse bi tablo yapin her ay birikim icin ayirinve o birikime hic dokunmayin gram altin falan alirsan dokunmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?