- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Daha iyiyim. Ancak iyileşmesüreci o kadar yavaş ki. Sabrediyorum. Yapacak birşey yokmerhaba cnm
nasıl oldun
biz de ağustos gibi annemlere geçicez
dün akşam yürüyüş yaptık,bir yerde oturduk,3 tllik dondurma aldık,evimize döndük
Hayır olsun? Neyin varDaha iyiyim. Ancak iyileşmesüreci o kadar yavaş ki. Sabrediyorum. Yapacak birşey yok
Çok teşekkür ederim
slm trlelli bende cok ama cok sıkıldım etrafımdaki pis kalpli insanlardan.hiçbiriyle görüşmüyorum bize zor durumda yardımcı olacaklarına üstümüze geldiler.su an borc batagının sonundayız cok sükür 2.500 borcumuz kaldı ama bugünlere gelene kadar kan kustum diyebilirim cok zor günler gecirdim.simdi planım kendi maasımla birikim yapıp araba almak cok yıprandım elalemden bir sıkısınca araba istemek zoruma gidiyor market mesafeleri uzak ayaklarıma kara sular ine ine alısveriş yaptıgım günleri cocugumu kucagımdan aglayarak indirip yürüttüğüm günler bunlar beni kamcılıyor.alıcam o arabayı.hedef buşimdilik sonra.köye ev yaptırmak cok istiyorum TR CİĞİM İNSALLH OLUR KÖYÜMÜZ SÜPER benim evim olsun yazın kızımın okulu tatil olunca gidelim acılana kadar köyde kalalım istiyorumH Hayat ne garip hosgeldiniz
Yeni Evinizde,isinizde hayirli bereketli olsun.
Umarim sizin de eviniz olur.
Hep birlikde paylasalim,anlatalim,neler yapabiliriz? Nasil birikiri her daim konusalim.
Ben bu hafta hic alisveris yapmadim desem yeri
Para harcamadim yani
Ekmek vs eksilenleride esim isten gelirken aldi.
Kücük kumbara yaptim suan büyük kumbaraya henuz baslamadik
Oglumun parasi ve benim zulam 500tl gectik.
Dün 15tl
Bugunde 5tl daha attim.
Bir dahaki ay sonuna 1000tl yapıcam insallah.
Nakit olarak biriktiricem kilitli kumbara.
Tatil vs gidene kadar extra harcama yapmıcam yani suanlık acil ihtiyacım yok.
Gıdayıda yakın
Suanlık yeni araba ve istedigim yazlık ev konusuluyo genelde evde.
Kendimizi sıkmadan olucak insallah.
Arabayi 2016 sonu 2017 bası gibi dusunuyoruz
Yazlık icinde cok sıkmıcam.
Uzun vadede olsun ama olsun.
Cok sukur akmasada damlıyo.
Bu günüme binlerce sukur
Esimede sabah dedim ki gerekirse ben tatilede gitmem yani gitmeyelim zten gezdik baya
3-4bin harcicamiza zulaya atalim dedim.
Gözüm okadar doyduki dünyadaki herseye sadece kafa dinlemelik huzurlu bir köse alıp cekilmek istiyorum
İnsanlardan uzak,bol oksijen,bol mavi kafa dinlemek istiyorum
İnsanlar cok yoruyo bu ara beni cok üzerime geliyo herkes cok yoruldum bos konusan insanlardan.
Hepsini ittikce, uzak tuttukca evimden,esimden,kendimden kuduruyolar.
Ben bazı insanlardan cok sıkıldım artık.
Zararları var sadece bana hic yararları yok
Rabbim iyi insanlarla karşılastırsin
Amin canımm kocaman bir aminslm trlelli bende cok ama cok sıkıldım etrafımdaki pis kalpli insanlardan.hiçbiriyle görüşmüyorum bize zor durumda yardımcı olacaklarına üstümüze geldiler.su an borc batagının sonundayız cok sükür 2.500 borcumuz kaldı ama bugünlere gelene kadar kan kustum diyebilirim cok zor günler gecirdim.simdi planım kendi maasımla birikim yapıp araba almak cok yıprandım elalemden bir sıkısınca araba istemek zoruma gidiyor market mesafeleri uzak ayaklarıma kara sular ine ine alısveriş yaptıgım günleri cocugumu kucagımdan aglayarak indirip yürüttüğüm günler bunlar beni kamcılıyor.alıcam o arabayı.hedef buşimdilik sonra.köye ev yaptırmak cok istiyorum TR CİĞİM İNSALLH OLUR KÖYÜMÜZ SÜPER benim evim olsun yazın kızımın okulu tatil olunca gidelim acılana kadar köyde kalalım istiyorum
Bu çok kötü oldu yaa, seni gibi bir çok kişi mağdur olmuş canım. ama facede okudum olağanüstü bir durum olduğu için tatil ücretlerini tüketici hakları mahkemesiyle geri alabiliyorlarmış. Uçak bileti için parayı geri alamayıp. Tarih erteletmişler biletlerde yani açık bilete çevirmişler. Senin öyle bir şansın yokmuyduGünaydın kızlar
İzinlerin iptal olması nedeniyle apar topar geri döndük.
Dün sabah tatil için yurtdışına çıkacaktık. Bazı oteller paranın tamamını çekti karttan. Yaklaşık 700 TL zararımız var.
Dün markete gittim. 300 TL tuttu. 3 haftadır evde değildim. Ev tam takırdı
Ulaşım ücretlerini iade edecekler. Bakalım ne zamanaBu çok kötü oldu yaa, seni gibi bir çok kişi mağdur olmuş canım. ama facede okudum olağanüstü bir durum olduğu için tatil ücretlerini tüketici hakları mahkemesiyle geri alabiliyorlarmış. Uçak bileti için parayı geri alamayıp. Tarih erteletmişler biletlerde yani açık bilete çevirmişler. Senin öyle bir şansın yokmuydu
altın şu an çok pahalı, bilezik yapılmaz herhalde. düşerse yaparsınız, düşmezse bankada kalsın derim.Kizlar bende 2500 ttl pars var birde oglusa takilan ceyrekler var 3 tane bilezik yapmsyi dusunuyorum iyi mi olur kotumu olur bilmiyorum yoksa biz kurbanda memlekete gidicez o parayi orda bi guzel bitiririz koy oldugu icn cok paraya ihtiyacim yok orada fkir verin ne olur
Altın suan çok yüksek biraz düşmesini beklemek daha doğru. Ama eger harcanir diyorsaniz hiç düşünmeden alın. Harcanip gitmesinden altın olması daha mantikli.Kizlar bende 2500 ttl pars var birde oglusa takilan ceyrekler var 3 tane bilezik yapmsyi dusunuyorum iyi mi olur kotumu olur bilmiyorum yoksa biz kurbanda memlekete gidicez o parayi orda bi guzel bitiririz koy oldugu icn cok paraya ihtiyacim yok orada fkir verin ne olur
Canim cok acil bi durum degil dermotolojilik bi durum vardi onun icintr_lelli muayene ücreti demişsin cnm. İyisindir inşallah neyin var.
Ben bugun dr gittim 110tl muayine parasi tuttu.
Kremlerim var alincak henuz eczaneye cikamadim bakalim nekadar tutacak.
Ogluma uzun kollu swet ariyorum malum mevsimi degil heryerde yok
Ama karadenize gidicem ben yine aksam serin oluyo almam lazim
Evdekiler kısa geliyo.
Bakalim bulabilcem mi.
Bedeni tutturamam diye hep tereddut ediyorum ya kalıp farkı olabiliyoSelam cnm internetten bakabilirsin oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?