Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba cnm
nasıl oldun
biz de ağustos gibi annemlere geçicez
dün akşam yürüyüş yaptık,bir yerde oturduk,3 tllik dondurma aldık,evimize döndük
Daha iyiyim. Ancak iyileşmesüreci o kadar yavaş ki. Sabrediyorum. Yapacak birşey yok
Çok teşekkür ederim

Selamm

Ben hala evdeyim
Aksamlari oglum gezmek istiyo die cikiyoruz

Bu aksamda cantaya evden cekirdek attik
2ser liralikda 3dondurma aldik 6tl verdik

Esim mesrubat,su ,ekmek,meyve aldi

Annem pazardan biber almis bana

Buzdolabindakilerde yeter bu hafta alisveris yapmicam.

Hava sıcak gunduZ cikmiyorum evden parada harcanmiyo iyi oluyo.

slm trlelli bende cok ama cok sıkıldım etrafımdaki pis kalpli insanlardan.hiçbiriyle görüşmüyorum bize zor durumda yardımcı olacaklarına üstümüze geldiler.su an borc batagının sonundayız cok sükür 2.500 borcumuz kaldı ama bugünlere gelene kadar kan kustum diyebilirim cok zor günler gecirdim.simdi planım kendi maasımla birikim yapıp araba almak cok yıprandım elalemden bir sıkısınca araba istemek zoruma gidiyor market mesafeleri uzak ayaklarıma kara sular ine ine alısveriş yaptıgım günleri cocugumu kucagımdan aglayarak indirip yürüttüğüm günler bunlar beni kamcılıyor.alıcam o arabayı.hedef buşimdilik sonra.köye ev yaptırmak cok istiyorum TR CİĞİM İNSALLH OLUR KÖYÜMÜZ SÜPER benim evim olsun yazın kızımın okulu tatil olunca gidelim acılana kadar köyde kalalım istiyorum

Amin canımm kocaman bir amin
Rabbin insAllah senide ferahlatsın
Kalbin gönlün ne istiyosa olsun
İnan bende cok borc ödedim hep de yazdım yazicamda
Yani kötü dusunmeyin bakın ne zorluklardan ne düzlüklere cikiliyo diye
Örnek olmak adına.

Gec oldu biraz ama oldu
Yani oluyoda insAllah
İstiyorum tevekkul ediyorum
Acelem yok cok sukur.
Yavas yavas olsun ama olsun.

Yine gidicem Allah nasip ederse agustosta bu sefer esimle degil annemle gidicem.
Bir hafta daha cok iyi gelicek.
Begenmene sevindim ayrica memleketimi.
Her agaci bir servet benim icin.

Orda olim evde oturayim o bile bana yetiyo

Daha dun aksam 1hafta bisi almicam yazmistim
İdare ederdim de etcekdimde.
Amma velakin isin icine cocuk girince hops! Oluyorm ben.
Evlat isteyince akan sular duruyo..

Dondurma(bi de magnum)
Salam,sucuk,sosis,krem peynir ve fındık Ezmesi,cekirdek siparisi versi pasam.
Hay hay dedim bende.

Yani bunlari yemeden esimde bende aylar gecirebiliriz duskun degiliz ama oglum seviyo
Hicbirini ciğ yedirmiyorum
Sucuğu yumurtada seviyo
Sosisi haslanmis sandövic
Salamida kizarmis.

Cok yedirmek istemiyorun az az veriyorum.

Her gun birini.

Ee cikmisken bari wc kagidi mutfak icin kagıt falanda alim dedim
Derkenn mah. Basindaki cagrinin kapancagini duydum fena uzuldum yerine a101 acilcakmis ama.

Nasil indirim var makarnalar 1tl (filizin)
Mesrubatlar yari fiyatina(icim,dimes,capy falan)
Cay,ıslak mendil,yumos,deterjan,cif hepsi 3-5tl az fiyata
Aldim zulaya cif,camasir suyu,yumos,mesrubat,makarna

Resmen yagmalamislar bisi kalmamis

(Ben mah. Basina kadar bile gitmemisim yalniz su 1hafadir dikkanizi cekerim nasil habersizim)

En uygun alisveri yaptigim ve kasiyerlerine de alistigim yerdi uzuldum.
Yakinimda baska cagrida yok.

Yani 100tl gömdüm geldim.

Kendimden kisiyorum ama kuzumdan kısamiyorum malesef

Bisi sorunca kalmadı ya ondan demeye alısmadik henuz
İnsAllah hic de demeyiz o duruma getirmesin Rabbim kimseyi.

Yesin yeterki canı sağ olsun paşamın.

Günaydın kızlar
İzinlerin iptal olması nedeniyle apar topar geri döndük.
Dün sabah tatil için yurtdışına çıkacaktık. Bazı oteller paranın tamamını çekti karttan. Yaklaşık 700 TL zararımız var.
Dün markete gittim. 300 TL tuttu. 3 haftadır evde değildim. Ev tam takırdı

Bu çok kötü oldu yaa, seni gibi bir çok kişi mağdur olmuş canım. ama facede okudum olağanüstü bir durum olduğu için tatil ücretlerini tüketici hakları mahkemesiyle geri alabiliyorlarmış. Uçak bileti için parayı geri alamayıp. Tarih erteletmişler biletlerde yani açık bilete çevirmişler. Senin öyle bir şansın yokmuydu

Ulaşım ücretlerini iade edecekler. Bakalım ne zamana
Yurtdışındaki otele durumu anlattık. Ama ücretin yarısını anında çekti karttan.
Yurtdışınaçıkış yapacağımız ilde konaklama amaçlı Bi otelde bi gece kalacaktık. Otele yerleştik 3 saat sonra çıktık. Otel sahibi paranın hepsini çatır çatır aldı. Hiç anlayış göstermedi

Ben bugun dr gittim 110tl muayine parasi tuttu.
Kremlerim var alincak henuz eczaneye cikamadim bakalim nekadar tutacak.
Ogluma uzun kollu swet ariyorum malum mevsimi degil heryerde yok
Ama karadenize gidicem ben yine aksam serin oluyo almam lazim

Evdekiler kısa geliyo.
Bakalim bulabilcem mi.

Kizlar bende 2500 ttl pars var birde oglusa takilan ceyrekler var 3 tane bilezik yapmsyi dusunuyorum iyi mi olur kotumu olur bilmiyorum yoksa biz kurbanda memlekete gidicez o parayi orda bi guzel bitiririz koy oldugu icn cok paraya ihtiyacim yok orada fkir verin ne olur

altın şu an çok pahalı, bilezik yapılmaz herhalde. düşerse yaparsınız, düşmezse bankada kalsın derim.

Altın suan çok yüksek biraz düşmesini beklemek daha doğru. Ama eger harcanir diyorsaniz hiç düşünmeden alın. Harcanip gitmesinden altın olması daha mantikli.

Selam cnm internetten bakabilirsin oluyor...

Yarın evde temizlik var.
Halıları yıkattım. 140 TL verdim.
2 kadın tuttum. 200 istediler. Duvar, koltuk ve cam balkonların camlarını silecekler.
Yardımcımda cam ve kapı silecek. Aslında planıma göre bende evde olacaktım. Perdeleri yıkayacak, mutfak dolaplarının içini silecektim. Ama işe gideceğim. Artık onlar halleder
Tatilde yurtdışına çıkacaktık. 700 Euro almıştık. İzinler iptal olunca çıkamadık. O parayı bankaya atarım. Eğer gidecek olursak çekerim tekrar. Ama zor gibi görünüyor şu anda
Karta bulaşmadan ki 4000 i geçti çoktan. Gidemesek de yurtdışındaki otel çekti parayı hemen. Nakit harcayarak ağustos 15 i bulmak istiyoruz. Vakalım nasip

altınmı almalı bankadamı tutmalı su zmaanda cıdden hepsı rısk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…