Ayyyy ciddi mi
Kısa saç daha havalı durmuş bence. Özellikle gözlüklü olanda tam bir iş kadını edası varAyyyy ciddi micanımsın ya.. herkes nasıl kıydın o saçlara diye katil muamelesi yapıyor
Yok canım ya askolsunAy pis hissettim kendimi utandım ya
Teşekkür ederim canım :) gözlüklerimi sevmeye çalışıyorum.. sevindim böyle düşünmeneKısa saç daha havalı durmuş bence. Özellikle gözlüklü olanda tam bir iş kadını edası var
Bir buçuk karış kestirdim boyattım canım :)Yok canım ya askolsun
Olur mu öyle şey
Saçını falan mı yaptırdın merak ettim şimdi
Teşekkür ederim
Kanka portakal ile limon tüm koyuyorum çıkınca az bekleyip kesiyorum robota atıp şekerle birlikte cekıyorum 3 lt suya limon tuzu atıyorum bu püre ile karıştırıp süzüyorum sonra mis gibi limonata oluyo tavsiye ederim yaz için atacam Bnde dolaba kabuklarıyla mı atıyorsunuz
Ben genelde yıkamaya çalışıyorum hele pazardan vs aldıysam asla yıkamadan giymem
ben de ocaktaki o beyaz mı alimünyım mu ne olan parçaları bi türlü temizleyemedim. çok şey denedim. instagramdan temizlikle ilgili bilgi paylaşımları oluyor ya ordan baktım ki beyaz sabun telle herkes pırıl pırıl yapıyor. denemek için dün bim den sabun aldım. ama daha denemedim :) sonucu yazarım.Beyaz sabun tencere altlarını da guzel temizliyo
zelalke canım sabun herşeyi çok güzel temizliyor ocağa denemedim hiç bende deneyeyim.
ben de denicem. başka nerelerde kullanılır acaba. sabunu rendeleyip kavanozda saklayanlar da var. daha pratik kullanılıyormus. başka kullanım alanı keşfedince bende öyle yapabilirim:)
Yeni aldıklarımı bende mutlaka yıkarım
Deneyenler oluyor terli kirli vücuduna giyiyor belki. Aldığım en ufak birşeyi bile yıkarım rengi akıyor mesela o ilk yıkanmamış rengi tenine değip zarar verebilir.
ben de denicem. başka nerelerde kullanılır acaba. sabunu rendeleyip kavanozda saklayanlar da var. daha pratik kullanılıyormus. başka kullanım alanı keşfedince bende öyle yapabilirim:)zelalke canım sabun herşeyi çok güzel temizliyor ocağa denemedim hiç bende deneyeyim.
Yeni aldıklarımı bende mutlaka yıkarım
Deneyenler oluyor terli kirli vücuduna giyiyor belki. Aldığım en ufak birşeyi bile yıkarım rengi akıyor mesela o ilk yıkanmamış rengi tenine değip zarar verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?