Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba arkadaşlar
günü 2 tl ekmek 15 tl süt parası ile kapattım
arkadaşlar geldi akşam yemekten sonra
dondurucudan kek ve kurabiye çıkardım
ne iyi oluyor ya bunlar ani misafir için süpersiniz kızlar sayenizde öğrendim bunu
ama dondurucudaki kekim bitti en kısa zamanda yapmam lazım

limonatayı bende yapıyorum gerçekten çok güzel oluyor
dondurucum hala dolu biraz boşalınca bir çekmeceye limon portakal doldurayım

Günaydınlar herkese
Ay yatasım var Bi taraftan da kalk artık dıyorum
Bugun Bişi almıcam ama bakalım yıne de belli olmaz

Gunaydiin
Kendi alışverişe gidebiliyomusun artık tr_lelli dün yazmışsın temizlik yapcam diye oh baya iyilestin masallah allah bi daha gostermesin
Bugün ben evdeyim temizlik yapmayı hedefledim bakalım hayırlısı

Beyaz sabun tencere altlarını da guzel temizliyo
ben de ocaktaki o beyaz mı alimünyım mu ne olan parçaları bi türlü temizleyemedim. çok şey denedim. instagramdan temizlikle ilgili bilgi paylaşımları oluyor ya ordan baktım ki beyaz sabun telle herkes pırıl pırıl yapıyor. denemek için dün bim den sabun aldım. ama daha denemedim :) sonucu yazarım.

ben de denicem. başka nerelerde kullanılır acaba. sabunu rendeleyip kavanozda saklayanlar da var. daha pratik kullanılıyormus. başka kullanım alanı keşfedince bende öyle yapabilirim:)

dün ne yaptım. bime gittim havlu peççete, mikrofiber 2 li bez, hijyenik ped 2 adet, 3 adet çikolata, beyaz sabun aldım 21 tl gibi birşey harcadım. hastalığım yaklaşıyor bugün yarın hasta olurum ağrım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…