Amin canim sagolasin.Gunaydiin
Kendi alışverişe gidebiliyomusun artıktr_lelli dün yazmışsın temizlik yapcam diye oh baya iyilestin masallah allah bi daha gostermesin
Bugün ben evdeyim temizlik yapmayı hedefledim bakalım hayırlısı
Maşallah canım gene de dikkatli olAmin canim sagolasin.
Temizlik yapmadan duramiyorum bekleyemedim.
Yakin olan bir marketin servisi var aslinda oraya tek giderim gelirim servisle
Durumumuda biliyolar bana yardimci olurlar ama bugun market gezmek istiyorum annemle gidicem.
Poset pek tasiyamiyorum agirlik vermek istemiyorum nisanda mr cektircem mr gorene kadar yine temkinliyim.
Pazar arabasi aldik bide iyi oluyo aldiklarimizi tikiyoruz icine.
Yumosun oda spreyinden ariyorum tirim tirim buyuk marketlere henuz gidemiyorum (carrefour,migros,real mutlaka vardir)
Ama bizim semttede nerden baksan 7-8 tane degisik market var ama hicbirinde yok.
Onu bulmak icin market gezicem yine belki gelmistir.
Bende gizli biriktiriyorm cnm bunu eşim biliyor bana güveniyor her seferinde sende para vardir çıkar arabayı değiştirelim diyor .Bende çok tutumlu degilim ama çocuk doğduktan sonra ve buraya takılınca dikkat etmeye başladım bu konuda ne yapacam bilmiyorum.
Eşimin bu durumu için nasıl davranacagimi bilemiyorum yani cnm bende onun gibi ne istesem almalı mıyımhangi konuda ne yapacaksın anlayamadım. benim eşim de diyor vardır sende para çıkar arabayı değiştirelim diye
Hayırli olsun telin cnmmerhaba kızlar nabersiniz,
bu bereket tasarruf ayında gittim kendime ıp7 telefon aldım. bu kez kendime jest yapayım dedim. diğer harcamalarım yine tasarruflu oldu. sadece fazla uçtuğum bu oldu.
Eşimin bu durumu için nasıl davranacagimi bilemiyorum yani cnm bende onun gibi ne istesem almalı mıyım
eşim aradı dolapların rengini değiştirdim diye fark olan 380 tl ödemeyi yapmış. ben bi de tezgahı da değiştirmeye karar verdim. tezgah siyah olacak örnek dairedeki gibi biz onu görüşüp beyaz yapmaya karar verdik. burda sular çok kireçli ve siyah mutfak tesgahları çok kötü oluyor bi süreden sonra. bakalım onun için de ayın 5 inde gelin konuşalım dedi. tezgahı yapacak kişi o zaman ölçü falan alacakmış.. ona da büyük ihtimalle fark isterler.
aynen.. ben de korkuyorum uğraştırır diye.hayırlı olsun canım, bence de siyah çok leke gösterir diye düşünüyorum...
Kolay gelsin canim neler yapiyorsun ikramlikCumartesiye kadar çok isim var kızlar
Herkese selamlar
akşam yemeğine de kahvaltılık koyacam. eşimle karar verdik salı akşamları maçı olduğu için ağır yemek istemiyor o zaman kahvaltılık gibi hafif yiyecekler yiyelim dedik.
neler aldın ve nerden aldın.. marketten markete de farkediyor.. ama haklısın su gibi gidiyor.Ya kizlar birikim yapabilene helal olsun.bereketimi yok anlamadim markete bi gidiyorum iki parca sey gitti 100 tl.
Su gibi gidiyor hersey cok pahali.bir de sigara kulaniyorum malesef ona da cok gidiyor
Nor.al bir marketten aldim eve en yakin olandan.neler aldın ve nerden aldın.. marketten markete de farkediyor.. ama haklısın su gibi gidiyor.
Tamamen bize benziyo canım ev alisverisi tutarlarınhaftalık bende kahvaltılık alıyorum genelde
tost ekmeği ve sucuk her hafta bıtıyor esım her gun 2 tost yıyor
onun dışında eksilenleri alıyorum her hafta 50-70 arası gıdıyor
pazara 2 haftada bır gıdıyorum artık o da 40-50 oluuyor
10 gunde bır damacana su ıstıyorum cayı baska sudan yapıyorum
400 ayda kesın gıdıyor
et alıyoruz ayda 100 tl
deterjan yag vs gıbı seyler bıtınce de zaten ayda 600ü buluyor harcama
cok mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?