Küçük Düşün Büyük Olsun!

Altın hesabı acmistim 165 tlik altin aldım . O hesapta oyle elimde kalan kucuk tutarlarla prim agilerle altin almayi düşünüyorum . Kura falan bakmicam 20 tl varsa alirim mesela Ay sonu agi
alacağım ay ortasında da prim gelir . Ayrıyetten birikime devam yıne .

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
bugun yoğundum.. sırf cep telefonumdan 37 kez aranmışım.. kurum telefonunu sayamadım.. bu hafta böyle gider herhalde
Acayip iştahım arttı heryerde karşıma güzel yemekler hamurlar çıkıyo iyice kilo alıyorum.. hem vicdan yapıyorum hem yiyorum..
her neyse
Az önce haberlerde izledim kıyafetleri yıkamadan giymek mide bulantısı bas dönmesi kaşıntı vs yapabiliyormuş.. mutlaka yıkamak gerekiyormuş.. sizler yeni aldığınız kıyafetleri yıkıyor musunuz? Ben sadece iç çamaşırlarını yıkıyordum

Ne olursa olsun giymeden önce mutlaka yıka canım. Bir dönem ünlü bir markanın mağazasında çalışmıştım. Mağazaki raflara asılmadan önce depolarda yerlerde geziyor o kıyafetler. Toz kir içinde çırpa çırpa raflara asılıyor ya da senden önce başkaları terli terli deniyor, giyiyor, çıkıyor. Bu şekilde yıkamadan giyip deri hastalığı kapan insanlar tanıyorum.

zelalke bereketli olsun cnm kalan paranız

tr_lelli brnim de öyle elemem lazım iyi yapmışsın yakında esininkileri de giyer senin oğlan :) çabuk buyuyo cocuklar
Sorma canım yakindir giyer valla.
Ayaklari 39numara oldu
kilosuda masAllah.
Yikamiyorum ama dusununce yikanmali neticede deniyolar deniyoruz ten ter kokusu siniyor

Son düzenleme:
Benimde temizlik yapmam gerek
Oturma odamin camini sildim boyunlukla falan bi sekilde sildim
En azindan kiri pisi camuru gitti
Gozume hitap etti.

Bazalarin alti toz olmus
Dolaplarin icide
Supurgeyle cekip bi silmem lazim henüz baslamadim
Nevresim degistim yikadim.
Havlu bornozlar yikandi.
Tavuk sote yaptim.
3 poset kadar oglumun kuculenlerinden cikti.
Ne cok almisim yaw kendime kizdim.

Simdi birde marka sevdamiz basladi.
Dayisi babasi falan marka giyiniyo o da istiyo artik.

Kaliteli marka giysin tabiki ama suan daha gelisme caginda bir kac defa giyemeden baskalarina veriyorum.

Lcw koton defacto aliyorum ona disarda giydiklerini cokda kotu yerlerden almiyorum.

Dayisi nike ayakkabi aldi ona hergun onu giyiyo sıpa
Bide yazlik bez lacoste aliriz artik.
Marka indirimleri takip edim ben artik.

Oglum buyuyooooo

ben yıkıyorum canım nasıl şartlarda mağazaya geliyorlar bilmiyoruz sonuçta. Mağazada da deneyenler oluyor yerlere düşüyor falan.

Peki abiye gibi yada mont gibi seyleri ne yapıyorsunuz? Kuru temizlemeye verip öyle mi giyiyorsunuz?

Nasıl yaptın anlatsana bende denicem.
Kanka portakal ile limon tüm koyuyorum çıkınca az bekleyip kesiyorum robota atıp şekerle birlikte cekıyorum 3 lt suya limon tuzu atıyorum bu püre ile karıştırıp süzüyorum sonra mis gibi limonata oluyo tavsiye ederim yaz için atacam Bnde dolaba
Ben genelde yıkamaya çalışıyorum hele pazardan vs aldıysam asla yıkamadan giymem

Ben yıkanmayan şeyi kullanmam canım nevresim havlu.çarşaf.kiyafet iç çamaşırı farketmez benim için yikar utuler oyle giyerim çok huylanirim ben illa deterjan kokusu olsun isterim
ama bi palto aldım onu yikamadım bozulur diye korktum
Yere falan dusuyo olabilir tozlu olabilir bence sen de yıka nolur nolmaz

Peki abiye gibi yada mont gibi seyleri ne yapıyorsunuz? Kuru temizlemeye verip öyle mi giyiyorsunuz?

Ben bir tek seneler önce aldığım kaz tüyü yeleğimi yıkamadan giymiştim. İlk ve son kaz tüyü alışımdı. Çünkü onun temizliği çok illet bir şey

Onun dışında kaşe kabanlara kadar yıkıyorum kuzum. Bu zamana kadar üzerinde kuru temizleme yazan hiçbir şeyi kuru temizlemeye vermedim. Blazer ceketleri, abiyelerin taşlısınıda payetlisinide makinede elde yıkama programına attım yıkadım. Sonrada askıya asıp kuruttum. Allaha şükür şansıma hiçbirine birşey olmadı

Bu sıralar biraz fazla açılmıştık. Kartlar ağzına kadar dolu.Annem bugün maaşını almış, bana verdi. Yarım saattir hesap kitap yapıyorum. Bu ay ve önümüzdeki 2 ay sadece borç kapatacağız gibi duruyor. Sonra Allahın izniyle düze çıkarız. Yani bu sıralar birikim falan hak getire... Ama tasarrufa son gaz devam

zelalke canım sabun herşeyi çok güzel temizliyor ocağa denemedim hiç bende deneyeyim.

Yeni aldıklarımı bende mutlaka yıkarım
Deneyenler oluyor terli kirli vücuduna giyiyor belki. Aldığım en ufak birşeyi bile yıkarım rengi akıyor mesela o ilk yıkanmamış rengi tenine değip zarar verebilir.

Bu konuda tek bilinçsiz benmişim meğer :) hani pazar yada indirim tezgahı gibi çok kurcalanmış yerlerden alırsam yıkıyordum Ama askıdan aldığım şeyleri genellikle yıkamıyordum.. anca çamaşır, içime giydiğim askılılar vs yıkıyordum.. neyse daha dikkatli olayım madem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…