Sağol cnmTelaş yok, sakin ol işler yetişir pozitif düşün. Kolay gelsin şimdiden ellerine sağlık canım.
Ellerine sağlık canım. Temiz ev mis gibi oluyor pırıl pırıl. Ben de her odayı ayrı ayrı günlerde temizlemeyi düşünüyorum. Sanada kolay gelsin.Yapılınca.çok güzel olur
Benim esim de bu ev temiz diyo sürekli
Kolay gelsin:) ben de bugün yapcam dün sadece 1 odayı yapabilmistim
Aynen ya bastan savma yapıyor ve oyalanıyor ev 2+1 daha cam siliyor ve puslu kalmış off ben daha güzel yapardım valla hem de daha çabuk ders oldu banaBen bir kaç defa kadın aldım yok anacığım içime sinmedi gelişi güzel yüzeysel yaptı. Geri dönüp ben arkasını topladım yok ya kimse bizim temizlemiyor. Ama mecbur olunca ne yapalım el mahkum oluyor. Allah sağlık versin de yavaş yavaş yapalım.
ben de burdaki çoğu arkadaş gibi tam gün çalıştığım için hafta içi temizlik yapamıyorum. sadece pazar gününe kalıyor işler e o zamanda dinlenmiş olmuyorum. o sebeble az az da olsa her akşam bir iş bitirmek için hedef koyup uygulamam gerek. motive olmak açısından da buraya yazarım.
bu akşam yemeklerim var zaten ısıtılacak sadece. o yüzden zamanım olacaktır. dün akşam uyumadan bulaşık makinasını çalıştırdım sabah yerleştirmeye yetişemedim. eve gidince yemekleri ısıtırken bi yandan bulaşıları yerleştiririm. yemekten sonra da:
inşallah hedefimi yerine getiririm.
- kirliler makinaya yerleştirilecek
- mutfak tezgahı ve masası silinecek
- bi de buzdolabı içi temizliği yapacam.
- en son da mutfağa bi makina tutar süpürürüm.
Günaydın kızlar
eyyay çayından aldım, çaycıyım ben kahve aramam.
mutfak masrafı bizim de çok tutuyor
aylık 800 veya üzeri gidiyordur
@cikolatasoslukek geçmiş olsun Allah şifa versin
@limonlutarcinlikek sana da kolaylar gelsin
gulfemhatun belki bana yakınsındır bana gelirsin yardıma
selam kızlar.. dün iş çıkışı bim e uğradık çavdar ekmeği aldım poşette dilim oluyor ya. bi de şahin fermente sucuk aldım. 26 tl gibi birşey harcadım. akşam kahvaltılıkları koydum sofraya yanına da sucuklu yumurta.. güzeldi. bu akşam da bi önceki akşamdan kalan biraz taze fasülye bir tane karnıyarık var. dondurucuda da 2 tane lahmacun var.. hepsini ısıtır koyarım ortaya ayran turşu yeriz.. hem dolaptakiler biter hem ziyan olmaz. ben hem temizlik hem birikim topiği ayrı ayrı takip edemiyorum fazla zamanım olmuyor. günlük temizlik hedefimi de yazsam olur mu :)
Günaydın kızlar,
@mavimlidurkan sempatik_kiz çok sağolun kızlar
dün yemek masam ve 3 lü zigon sehpalarım geldi.
onları salona yerleştirdikten sonra odanın havası değişti.
aslında evdeki mobilyaları değiştirmeyi düşünüyoduk ne zamandır ama bütçe ayarlayamadık.
masa almamız biraz mecburiyetti.
şimdi masanın taksitleri bittikten sonra koltuk takımını değiştireceğim.
aslında yaza doğru eve tadilat boya-badana işine başlayacağız.
ben hala oturduğumuz evde kalmak mı yoksa başka bir eve geçmek mi konusunda kararsızım o yüzden de tadilat işlerini erteliyorum.
taşınacaksam boşuna masraf yapmayayım diyorum.
oturdugumuz evi evlendikten çok kısa bir süre sonra aldık. tek bloklu bir bina. bakımsızdı diraz binanın dışı ama evimizin içi tamamen özel yapılmıştı.
yıllar içinde dış cephe yapıldı, asansörler yenilendi. binanın girişi düzenlendi. kamera falan takıldı.
ama şimdiye kadar hep çalışan biri olduğum için sadece sabah çıkıp-aksam geldim.
şimdi 2. cocuğu düşünüyoruz ve çalışmayacağım için daha güvenli, parkı bahçesi olan, bir yer istiyorum.
ya evi satıp yeni alacağız yada kiraya verip kiraya çıkacağız.
bu yaz bunu netleştirmemiz gerekiyor.
istanbulda ev sahibi olmak gerçekten de artık çok zor.
5-6 sene önce ev almak daha kolaydı sanki.
şimdi 400 binden aşağıya ev yok burda
Ben de doktor istirahat verdiğinde çağırdım mecburen cnm ama evim hiç istediğim gibi olmadı supurgelikleri falan hiç yapmamış uzulmustumBen bir kaç defa kadın aldım yok anacığım içime sinmedi gelişi güzel yüzeysel yaptı. Geri dönüp ben arkasını topladım yok ya kimse bizim temizlemiyor. Ama mecbur olunca ne yapalım el mahkum oluyor. Allah sağlık versin de yavaş yavaş yapalım.
aynen inşallah düzene sokarım.. sayenizde birikim hayatımın parçası oldu, israfıNDA ÖNÜNE GEÇTİMM Bİ DE TEMİZLİK İŞİ HALLEDİLİRSE BENDEN MUTLUSU YOK:)Çok güzel düşünüyorsun hergün böyle ufak tefek iş yapınca, hem ev temiz oluyor, hem daha az yoruluyorsun, tatil günün sana kalıyor.Bu düzeni kurarsan bir vakit sonra otomatik olarak her şey rayına oturur kolay gelsin.
yaa ne güzelmiş. instagramdaki sayfanın adı ne peki.. nasıl bulacam bana yazar mısın lütfeeeennnnnÇok iyi olur haftasonu rahat edersin bence haftalık plan yaz instagramda bi hesap var o da calisiyo her güne bi iş yazmış yarım saatlik büyün ev temizliğini öyle.hallediyo
Zaten 4 4 luk olcak diye bişey yok
evet baktım oraya hatta yazdım bi kaç kere ama maşşallahı var ordaki hatunların..:)canim biz @limonlutarcinlikek in konusunda hergun temizlikle ilgili yaptiklarimizi yada yapacaklarimizi yaziyoruz. Cok daha motive edici oluyor. Arada bir birbirimizi dürtüyoruz. Kalk iş yap diyoruz. Sende uğra aramıza
ne güzel böyle duyarlı eşler için herşey yapılır.. maşşallah size..Ben de doktor istirahat verdiğinde çağırdım mecburen cnm ama evim hiç istediğim gibi olmadı supurgelikleri falan hiç yapmamış uzulmustum
Kızlar bu arada bişey anlatcam size
Dün ben biraz rahatsizdim ama gene de kahvaltılık hazırladım menemen falan yaptım eşim geldi şaşırdı bana dedi ki sen hasta hasta da olsan beni her gün düşünüp karnımızı doyuruyosun allah senden razı olsun dedi o kadar hoşuma gitti ki
O kadar şey yaşadık ben senden daha büyük tepki bekliyodum sen çok güçlü bi kadınmissin hementopladin kendini cok mutlu oldum dedi
Çok sevindim. Geçen hafta hiç dışardan yemedik her güne bişey uydurdum biz normalde mutlaka dışardan yerdik
Dün de baktım yapamiycam kahvaltı hazırladım
Ama hiçbişey değil de eşimin böyle demesi beni çok mutlu etti
Çok iyi olur haftasonu rahat edersin bence haftalık plan yaz instagramda bi hesap var o da calisiyo her güne bi iş yazmış yarım saatlik büyün ev temizliğini öyle.hallediyo
Zaten 4 4 luk olcak diye bişey yok
Ben de çalışırken yapamiyodum çok haklısın insan çok zorlanıyotemizlik mii hergün ben yapamam zaten saat en erken 7:30 da evde oluyorum. bazen 8 i buluyor yemek yap. topla çay vs. yorgun düşüyorum.
Yapılınca.çok güzel olur
Benim esim de bu ev temiz diyo sürekli
Kolay gelsin:) ben de bugün yapcam dün sadece 1 odayı yapabilmistim
Kızlar artik kendim icin hic bisi istemiyorum ama oglum icin daha iyi bi hayat isterdim.
Yani daha kaliteli yasayabilseydi.
Koleje gitsij isterdim.
Bir cogu sisirme falan olabilir ama dersleri iyi olan bir cocuga kaliteli bir cocuga gore sartlari gayet iyi.
Daha iyi ingilizce egitimi alirdi daha fazla aktivitesi olurdu.
Adama senede 15bin falan zorlar bizi
Ki 15binle kalmiyo zaten iviri ziviri 20bini gecer.
Tek maasla epey zor is.
Hani gayet parali ailelerin simarik cocuklarini gorunce bizim cocuklarimiz icin zalimsin hayat diyorum.
Ben kendim icin daha iyi sartlarda yasamak icin asla diil sadece oglumun egitimi icin isterdim belli bir mebla olsun egitin hayati bitene kadar sadece yetsin ona.
Ama adaletli degil malesef bu dunya.
Kimi zorla koleje yollar okumaz kimiside okur ama sacma sapan okullarda bazi ogretmenlerin egosuyla ugrasir .
Okuyan cocuk heryerde okur!
Okul bahane cocuk calissin yeter!
Gibi seyleri ben zaten biliyorum.
Ama kaliteli okul farkli bisi.
Sacma sapan ogretmenlerin egolariyla ugrasiyoruz resmen.
Uzuluyorum ego yapcana vakit kaybetme ders saatinde daha fazla sey ogretsene diyemiyoruzda.
Diyince tuu kaka veli oluyosun.
Cocugun mimli oluyo.
Lanet olsun bu egitime.
Ben de doktor istirahat verdiğinde çağırdım mecburen cnm ama evim hiç istediğim gibi olmadı supurgelikleri falan hiç yapmamış uzulmustum
Kızlar bu arada bişey anlatcam size
Dün ben biraz rahatsizdim ama gene de kahvaltılık hazırladım menemen falan yaptım eşim geldi şaşırdı bana dedi ki sen hasta hasta da olsan beni her gün düşünüp karnımızı doyuruyosun allah senden razı olsun dedi o kadar hoşuma gitti ki
O kadar şey yaşadık ben senden daha büyük tepki bekliyodum sen çok güçlü bi kadınmissin hementopladin kendini cok mutlu oldum dedi
Çok sevindim. Geçen hafta hiç dışardan yemedik her güne bişey uydurdum biz normalde mutlaka dışardan yerdik
Dün de baktım yapamiycam kahvaltı hazırladım
Ama hiçbişey değil de eşimin böyle demesi beni çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?