Ben market isini hallettim
54tl bi marketde harcadim.
40 tl kadarda baska marketde.
Aliyosun aliyosun ortada bisi yok :/
Guneskremi almam gerek bi arada onu halletmem lazim.
Uzun zamandir ilk defa patlican adim 3 tanecik.
Musakka yapicam.
Yanina tavuklu pilav yapicam.
Evi supurmem gerek
Yarin yasli bir teyzemiz var mahallede onu ziyarete gidicez annemle.
Cumada misafirim var.
Ouf evimi bi dip köse temizleyebilseydim super olcakti.
bende gördüm cok begendımşok markete çekmece içi düzenleyici gelmiş. keşke yolum düşse de alsam.. bana lazım yaa..
Bir zamanlar yapıyordum beyaxları yıkarken kullanuyordum deterjanla süper oluyor ama eşim makinayı bozcan dedi yapmadım daha. Halı yıkarken kullanıyorum.sabun çok kullanıyorumben de denicem. başka nerelerde kullanılır acaba. sabunu rendeleyip kavanozda saklayanlar da var. daha pratik kullanılıyormus. başka kullanım alanı keşfedince bende öyle yapabilirim:)
ben de solante pigmenta alacam da ne kadara fiyatını söyleyebilir misiniz??mornergis cnm hawara sormussun ama nacizane bende cvp yazim.
30-50olanlarina gore degisiyor birde marka.
Daylong markayi 1 defa sursen yetiyomus
Ama bende hawarla ayni markayi kullaniyorum 2 yildir solente pigmenta
4 saatte bir yenilemen gerekiyor.
Gunes kremini surup uzerine makyaj yapabiliyosun ama 4 saat sonra tekrar kremi surmek icin yika sur makyaj olayi oluyor.
Daylongu okudum ama dr bana solente pigmenta verdigi icin almadim.
Ben bir dönem beyaz sabun kokusuna kafayi takmistim. O zaman dedigin gibi rendeleyip sivi sabun yaptim ama cok kötü ve kullanissiz oluyor. Elini yikamadan once siseyi cok iyi bir sekilde calkalaman gerekiyor ve bunu her seferinde tekrar etmen gerekiyor.Bir zamanlar yapıyordum beyaxları yıkarken kullanuyordum deterjanla süper oluyor ama eşim makinayı bozcan dedi yapmadım daha. Halı yıkarken kullanıyorum.sabun çok kullanıyorum
Rendeleyip az sıcak su konulur ve sıvı sabun kabına doldurulup sıvı sabun gibi kullanılır. Tv de duymuştum tarifi denemedim hiç
Selam kızlar bugün 6.5 tl attım kumbarama geçmişi geve okurum. Bugün masraflıyız eşime kot aldık 2 tane oğlana diş fırçası bana vileda saçağı
Ne yemek yapıcm bulamadım daha.
Eksil listesi yaptım. Bakalım bunca eksiğe nasıl biriktircez.
Cnm gecen sene 95tl idiben de solante pigmenta alacam da ne kadara fiyatını söyleyebilir misiniz??
O bez lekelerini çıkarmak dert zaten çamaşır suyuna koydum pekmez lekesini o bile çıkarmadı sabunla denicem.El sabunlarının küçük kalanlarını kurutup küçük bir keseye koyup yazın halıların ve kışlık kıyafetlerin içine güveye karşı koyup öyle kaldırıyorum. Mutfakta kullandığımız mikrofiber bezleri ılık sabunlu suyla yıkayınca tertemiz oluyor.
güle güle kullan aldıklarınızıGünaydın kızlar,
mavimli durkan sempatik_kiz çok sağolun kızlar
dün yemek masam ve 3 lü zigon sehpalarım geldi.
onları salona yerleştirdikten sonra odanın havası değişti.
aslında evdeki mobilyaları değiştirmeyi düşünüyoduk ne zamandır ama bütçe ayarlayamadık.
masa almamız biraz mecburiyetti.
şimdi masanın taksitleri bittikten sonra koltuk takımını değiştireceğim.
aslında yaza doğru eve tadilat boya-badana işine başlayacağız.
ben hala oturduğumuz evde kalmak mı yoksa başka bir eve geçmek mi konusunda kararsızım o yüzden de tadilat işlerini erteliyorum.
taşınacaksam boşuna masraf yapmayayım diyorum.
oturdugumuz evi evlendikten çok kısa bir süre sonra aldık. tek bloklu bir bina. bakımsızdı diraz binanın dışı ama evimizin içi tamamen özel yapılmıştı.
yıllar içinde dış cephe yapıldı, asansörler yenilendi. binanın girişi düzenlendi. kamera falan takıldı.
ama şimdiye kadar hep çalışan biri olduğum için sadece sabah çıkıp-aksam geldim.
şimdi 2. cocuğu düşünüyoruz ve çalışmayacağım için daha güvenli, parkı bahçesi olan, bir yer istiyorum.
ya evi satıp yeni alacağız yada kiraya verip kiraya çıkacağız.
bu yaz bunu netleştirmemiz gerekiyor.
istanbulda ev sahibi olmak gerçekten de artık çok zor.
5-6 sene önce ev almak daha kolaydı sanki.
şimdi 400 binden aşağıya ev yok burda
Evet üst kat komşun olabilirim
instagramdaki hesabı merak ettim canım
hem çalışıp hem de iş yetiştiriyorsa
özelden yazabilir misin?
ben de hep plan yapmaya çalışıyorum ama illa ki aksilik oluyor ya da çocuk var onunla oyun oynayınca zaman kalmıyor
ev de büyük hepsini yapınca yoruluyorum
bazen ev küçük olsa ,işler hemen biter diyorum
bazen de büyük ev iyidir diyorum
hep bir ikilem
hawar sen güneş kremi almıştın
benim de soğuktan bile kızarıyor yüzüm
ben de alacağım sen nasıl kullanıyorsun
makyajdan önce sabah 1 kez sürmem yeterli mi olur sence?
canım 119.90 fiyatı nette daha uyguna var ama ben güvenip alamadımben de solante pigmenta alacam da ne kadara fiyatını söyleyebilir misiniz??
kurabiye miGünaydın millet
Çaylar kahveler benden yine yanında da dün yaptıgım kurabiye var
Afiyet olsun:)
Ayy canın mı çekti yoksakurabiye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?