Küçük Düşün Büyük Olsun!

biz kadınların dertleri de hep bunlar
marketler de girsen bir dert girmesen bir dert
paralar gidiyor ama eksik bitmiyor

şok markete çekmece içi düzenleyici gelmiş. keşke yolum düşse de alsam.. bana lazım yaa..

mornergis cnm hawara sormussun ama nacizane bende cvp yazim.
30-50olanlarina gore degisiyor birde marka.
Daylong markayi 1 defa sursen yetiyomus
Ama bende hawarla ayni markayi kullaniyorum 2 yildir solente pigmenta
4 saatte bir yenilemen gerekiyor.
Gunes kremini surup uzerine makyaj yapabiliyosun ama 4 saat sonra tekrar kremi surmek icin yika sur makyaj olayi oluyor.
Daylongu okudum ama dr bana solente pigmenta verdigi icin almadim.

ben de denicem. başka nerelerde kullanılır acaba. sabunu rendeleyip kavanozda saklayanlar da var. daha pratik kullanılıyormus. başka kullanım alanı keşfedince bende öyle yapabilirim:)
Bir zamanlar yapıyordum beyaxları yıkarken kullanuyordum deterjanla süper oluyor ama eşim makinayı bozcan dedi yapmadım daha. Halı yıkarken kullanıyorum.sabun çok kullanıyorum

Rendeleyip az sıcak su konulur ve sıvı sabun kabına doldurulup sıvı sabun gibi kullanılır. Tv de duymuştum tarifi denemedim hiç

Selam kızlar bugün 6.5 tl attım kumbarama geçmişi geve okurum. Bugün masraflıyız eşime kot aldık 2 tane oğlana diş fırçası bana vileda saçağı

Ne yemek yapıcm bulamadım daha.
Eksil listesi yaptım. Bakalım bunca eksiğe nasıl biriktircez.

ben de solante pigmenta alacam da ne kadara fiyatını söyleyebilir misiniz??

Ben bir dönem beyaz sabun kokusuna kafayi takmistim. O zaman dedigin gibi rendeleyip sivi sabun yaptim ama cok kötü ve kullanissiz oluyor. Elini yikamadan once siseyi cok iyi bir sekilde calkalaman gerekiyor ve bunu her seferinde tekrar etmen gerekiyor.

Yapacak arkadaslara tavsiyem, YAPMAYIN

El sabunlarının küçük kalanlarını kurutup küçük bir keseye koyup yazın halıların ve kışlık kıyafetlerin içine güveye karşı koyup öyle kaldırıyorum. Mutfakta kullandığımız mikrofiber bezleri ılık sabunlu suyla yıkayınca tertemiz oluyor.

2-3 gundur azitmistim yemek konusunda bugun daha dikkatli yedim.
Sabah kepekekmegine tost
Az oncede karnabahar yedim.
Yarin teyzeye goturmek icin islak kek yapicam.
Meyve suyuda var evde onlari goturucem.
Oglum pizza istiyodu hamurum mayalanmis az sonra onu yapip firina vercem
Suan musakka pisiyor firinda hazir isinmisken hepsi pissin ciksin aradan.

Cuma gunu icinde mamalar yapmam lazim.
Mutfakdan cikamiyorum anacim tum gunumu yiyor.

Daha pilavimi yapamadim simdi onu yapicam.

Evdeki o temizlik kokusuna bayiliyorum ya
Evi silip toz aliyorum ya o kokuyu cok seviyorum.

Ben toz alirkende deterjanli su yapiyorum.
Oyle fisfisla kurubezle toz almam ben
Deterjanli sicak suyumu yapicam kokulari aticam silcem heryeri oyle icime siniyo.

Son düzenleme:
O bez lekelerini çıkarmak dert zaten çamaşır suyuna koydum pekmez lekesini o bile çıkarmadı sabunla denicem.

güle güle kullan aldıklarınızı

bende de dert aynı ev küçük günlük temizlik çabuk bitiyor fakat büyük temizlik aynı büyük ev gibi kaldır indir çek yerlertir falan derken bayağı zaman alıyor
bende büyük eve geçsek diyorum ama temizliktende korkmuyor değilim

hawar sen güneş kremi almıştın
benim de soğuktan bile kızarıyor yüzüm
ben de alacağım sen nasıl kullanıyorsun

makyajdan önce sabah 1 kez sürmem yeterli mi olur sence?

4 saatte bir yenilemek lazım canım
ben sabah sürüyorum birde öğlen ama ben sadece göz makyajı yaptığım için sorun olmuyor
sanırım makyajı yıkayıp sürmen gerekir
ben de solante pigmenta alacam da ne kadara fiyatını söyleyebilir misiniz??
canım 119.90 fiyatı nette daha uyguna var ama ben güvenip alamadım

dün bime uğradım kuru kayısı kefir aldım 27 tl tuttu
migrostanda kızıma iki dergi aldım 8 tl
bu gün sadece 4 tl fırına para verdim
2 sınav görevimin ücreti yatmıştı onun bir kısmına dolar aldım dün

günaydın hanımlar.. sabah sabah regl sancısında mahfoldum.. ağrıkesici alıp işe geldim..
dün hiç harcama yapmadım. dolapta kalan yemekleri ısıttım yedik. kompostom da vardı.. madem para harcamadım dedim eşimden 10 tl kendi cüzdanımdan 10 tl aldım kumbarama attım.. son ay çok ihmal ettim kumbaramı.
akşama da kıymalı makarna yapayım diyorum.. yanına salata ayran turşu.. yine harcama yapmamayı hedefliyorum..

bu arada dün temizlik hedefimi tam olarak yerine getiremedim. dediğim gibi rahatsızdım. yemekleri yedik sağolsun eşim topladı sofrayı kirlileri makinaya yerleştirdi. ben sonra zar zor mutfağa uğrayıp uyduruktan masayı ve tezgahı sildim yine yattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…