Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hemen hemen senin zamanina yakin dogum yapan bi arkadasim var kizi cok huysuzdu 40ına kadar annesi kaldi nerdeyse yaninda simdi bal oldu bal
Bi gülüyo bir laf dinliyo biz konusyoruz o bize bakıp dinliyo
Kokoş kokoş bide
Gittikce dahada bal olurlar artık :)
Hadi bakalım hayırlısı :)
Bizim de bu ctesi 40ımız çıkıyo:) ben de kokoş giydirmek istiyorum ama sivasta cicili bicili şeyler bulamıyorum geçen gün çarşıya çıktık güç bela, ilk kez bebek arabamızı sürdük, bizim minnak ciyak ciyak ağladı, pek gezemedik, zorla 2 giysi bulup alabildim, zevkime göre bişey yok:( internetten kaliteli kumaşları olan kokoş ciciler araştırıp alacağım

karamelli_turta karamelli_turta mont bakan sendin dimi canım
Ben alirdım yani lazim olsa sezon suan cok iyi
Bende bakicam yarın defacto lcw
Seneye almazsın

Beth18 Beth18 evet cnm pahalı
Bizim burda pazar kuruldugu gün indirime giriyo en cokda cagrı/semt i begeniyorum
Hem uygun hemde taze oluyo meyvemi ordan istedigim kadar aliyorum
Suan biber pahali almamak lazim
Buzlugumdakiler bitti benim(yazin dograyip buzluga koyuyorum ben)
Patlican almadim mesela bayadir kış diye almıyorum.
Domatesde mecbur kalmazsam almıyorum.

Ben meyvemi haftalik aliyorum 1hafta yetiyo

Hadi bakalım hayırlısı :)
Bizim de bu ctesi 40ımız çıkıyo:) ben de kokoş giydirmek istiyorum ama sivasta cicili bicili şeyler bulamıyorum geçen gün çarşıya çıktık güç bela, ilk kez bebek arabamızı sürdük, bizim minnak ciyak ciyak ağladı, pek gezemedik, zorla 2 giysi bulup alabildim, zevkime göre bişey yok:KK43: internetten kaliteli kumaşları olan kokoş ciciler araştırıp alacağım
Lcw varsa yetiyo canım
Yani kalitesi konusunda bisi diyemicem beni memnun ediyo yani bozulma hic gormedim kız cicileri cok tatlı
Tulumlar,elbiseler,etekler insanin alasi geliyo(bana noluyosa :))
Tek lcw sevmedigim herkesin üzerinde oluyo bol boool pişti oluyosun

aslında bende pazarları cok sevıyorum ama calısınca zor oluyo bıde pazar uzak bıraz bende yemeklık kadar alıyırum 3 parza sey aldım 5 lıra tuttu ama yınede ucuz olanlardan aldım papates ıspanak kabak

aslında bende pazarları cok sevıyorum ama calısınca zor oluyo bıde pazar uzak bıraz bende yemeklık kadar alıyırum 3 parza sey aldım 5 lıra tuttu ama yınede ucuz olanlardan aldım papates ıspanak kabak
Market indirimlerini takip edebilirsin

Patates 99krşdu bi ara
Portakal 99krşdu takip ediyorum bende
Burdanda güncel paylasırım

Pazarda sectirmiyolar bazen o sebepden meyvemi pazardan almiyorum
Sebzemi aliyorum sadece.

bende lcwnın kumasları hemen soluyo onu pek begenmıyorum
Ben hic sıkıntı yasamadım ama surekli almiyorum.
Salı pazarı,kadıköy,maltepe,pendik gezerim ben(istanbuldayım)
Bu kıs 1lcw 1defactodan mont aldim
Suan indirimdeler ama ben daha fazla fiyata almistim.
Lazim olunca alıyosun mecbur.

malesef cevremde çagrı/semt marketlerı de yok canım şok var bıde cagdas var oralarda da pahalı

Benim kaldigim yerde pazar yok. Herseyi marketten almak zorundayiz. Bende indirim takip ediyorum. Her haftasonu indirimli ürünler listesi geliyor. Ona göre alisversimi ayarliyorum. Bazi ürünleri indirime girmeden almiyorum.

malesef cevremde çagrı/semt marketlerı de yok canım şok var bıde cagdas var oralarda da pahalı
Şok u ben hic sevmedim
Burda 1tane var tabiri caizse sinek avlıyo
En cok bim,hakmar ve cagrı/semt kalabalık oluyo
E Emine70 o konuda sanslisiniz ben bayadir et almiyorum
Kiymamida annem aldı sagolsun
Tavuk,balık ancak.

Şok u ben hic sevmedim
Burda 1tane var tabiri caizse sinek avlıyo
En cok bim,hakmar ve cagrı/semt kalabalık oluyo
E Emine70 o konuda sanslisiniz ben bayadir et almiyorum
Kiymamida annem aldı sagolsun
Tavuk,balık ancak.
Evet o konuda sansliyiz ama ben burda taze baliga hasretim. Buraya gelene kadar bayatliyor.

images.webp

Back
X