Küçük Düşün Büyük Olsun!

IMG_20160318_065653.webp

Bugün bende hic para harcamadım
Annemde bisiler almıs bana aldırtmadı(cubukkraker,meyesuyu falan yol icin)
Gece 1de kalkıcakmıs araba ben uyurda uyanirim ya o saate kadar sabah oraya inis yapip aksama geri dönmeye göre ayarlıyorlar galiba.

Bende bugün evdeydim. Hava cok güzeldi cam sildim, toz aldim, camasir yikadim. Günes enerjisiyle calisiyorum galiba.
Para harcamadan atlatacaktim bu günü ama arkadas aradi yarin misafirim gelecek, bir kac eksigim var onlari almam lazim.

Bende bugün evdeydim. Hava cok güzeldi cam sildim, toz aldim, camasir yikadim. Günes enerjisiyle calisiyorum galiba.
Para harcamadan atlatacaktim bu günü ama arkadas aradi yarin misafirim gelecek, bir kac eksigim var onlari almam lazim.
Ohh mis banada gelse o enerji keske
Kolay gelsin

Tesekkkürler. Gelir daha bahar yeni basladi, aksam camasirlari toplarken mis gibi toprak kokuyordu.
Bahar gelince insan sanki yeniden doguyor. Burda kis geldimi günese hasret oluruz. Günlerce kapali bir hava oluyor.
Bende ekim dogumluyum ama sogugu hic sevmiyorum
Hersey sıcak olsun ısıtsın
Su havada dısarı cikasım bile gelmiyo
Burda günes vardı bugün ama yalancı günes hic ısıtmadı.

Günes güzelde cok sicak olmayacak. Gecen sene cok sicakti. Ramazanda buralar 42derece oldu. Fenalik geciriyordum. Aksam saat 21:30da oluyordu. Ama allah sabrini veriyor.

Adana,antalya sıcagında duramam ben
(Siz yurtdisindaydiniz sanirim)
Karadenizi seviyorum ben yazin
Hava sicak ama bunaltmaz nem yok.
Aksam serin olur efil efil.

Adana,antalya sıcagında duramam ben
(Siz yurtdisindaydiniz sanirim)
Karadenizi seviyorum ben yazin
Hava sicak ama bunaltmaz nem yok.
Aksam serin olur efil efil.
Evet Almanyadayım. Buranın sıcağı çekilmiyor. Nem oranı çok yüksek. Bende karadenizliyim. İlçede kalamıyoruz sıcaktan ve nemden. Köye ve yaylaya gidince biraz nefes alıyoruz.

Back
X