Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarda bulabildiğini alıp yap istersen canım çok rahat ediyor sonra insan...hem de tasarruf oluyor...reçelim ve kışlık sebzem hala yok![]()
Yarın alışveriş yapmak özellikle taneli şeyler, bakliyat gibi mesela almak lazım...Bereketi arttırır..Aşuremizi de yaparız sonra...önce Meyra'da yiyeceğiz demek ki :)
haklısın canım yaz lezzetini pratik ve ucuz bir şekilde tüketiyorsun. kış bitmeden acele etsem iyi olacak:)Pazarda bulabildiğini alıp yap istersen canım çok rahat ediyor sonra insan...hem de tasarruf oluyor...
Evt instagramig nedir instagram mı? herkesin yaptığına güven olmaz ki temizlik ve katkısız olması açısından. ama tabi çevrenizde bunları yapan biri yoksa netten satın alma da bi alternatif olmak durumunda değil mi.
Ayva çıkmış çok güzel recelini yapabilirsinizhaklısın canım yaz lezzetini pratik ve ucuz bir şekilde tüketiyorsun. kış bitmeden acele etsem iyi olacak:)
Kişinin kendi yapmasına göre yine pahalı benceEvt instagram
Yani kadin yayinliyo hesabindan tabiki tanimiyorum bilemicem.
Ama hazir aldiklarimizinda nekadar temiz oldugu mechul.
Bende recel yapmadim yapmak istiyorum artik recelimide.
Özellikle visne, cilek.
Seneye artik.
Dün eşimle çıktık pazara ama sanki kıtlık olacakmış gibi millet alışveriş yapıyorduEvt instagram
Yani kadin yayinliyo hesabindan tabiki tanimiyorum bilemicem.
Ama hazir aldiklarimizinda nekadar temiz oldugu mechul.
Bende recel yapmadim yapmak istiyorum artik recelimide.
Özellikle visne, cilek.
Seneye artik.
Duyunca insanın atlet satsi geliyor
iyi olsun da uzak olalım aynen hem de 15 tl denDuyunca insanın atlet satsi geliyor
Aa bende onu sorcaktim bulabildiniz mi bisi diyeDün eşimle çıktık pazara ama sanki kıtlık olacakmış gibi millet alışveriş yapıyordu
Ağzımız açık kaldı resmen
Fiyatlarda fırlamış birden
Sagolasiniz iyiki sizlerde burdasiniz tanisma sohbet etme firsati buluyoruz.Çoklu alıntı yapmayı beceremedim :/ inanın gerçeklertr_lelli ve @biryudummutluluk iyi ki varsınız severek takip ediyorum ismini yazamadığım hepinizi
@meyraa evet ben pek yazmıyordum ama her gün severek okuyorum sizleri...geçmiş olsun Dilek'leriniz için de sağ olun...... Bu yıl durumumuz özel biraz... Harcamalarımız da mesela ev kiramız yok çünkü bir evimiz yok
eşim Doğu'ya tayin olup gitti temmuz ayında ben de biri 6 biri 1 yaşında( bir ay sonra bu yaşlarda olacaklar inşallah) çocuklarımla memlekete tayin isteyip geldim annemlerin evine yerleştik...sağ olsunlar evimizin rahatını sağladılar bize.. Eşyalarımın bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verdim kalanları da annemlerin köy evlerinde boş bir odaya koydum... Çocuklarla böyle babadan uzak çok zor ama bizden daha kötü durumda olanları düşünüp şükrediyorum halimize
iyi olsun da uzak olalım
öyle biraz dert yandım size ama.... Bakınca tam birikim yapılabilecek zaman bizim için fatura kira vs yok... Ama işte yazdan kalan kart borçlarımızı temizleyemedik bir türlü ve devam eden ihtiyaç kredilerimizi
yine de hep dediğim gibi şikayet etmiyorum şükür halimize var da harcadık öderiz de kısmetse.....
Duyunca insanın atlet satsi geliyor
canım alanyada yaşıyosun sanırım..o yüzden maalesf pahalıdır..ama imkanım olsa koşa koşa gelir yerleşirdim :))Burda hersey ateş pahası kızlar ya![]()
Orası neresi kiBurda hersey ateş pahası kızlar ya![]()
Gelecek toptan alıp gidicenBurda hersey ateş pahası kızlar ya![]()
Evet pahalida olsa seviyorum burayi. Alışverise genelde baska sehirlere gidiyoruzcanım alanyada yaşıyosun sanırım..o yüzden maalesf pahalıdır..ama imkanım olsa koşa koşa gelir yerleşirdim :))
Oyle yapiyorum zaten cnmGelecek toptan alıp gidicen
Hatta evde konu komşuya bile satış yaparsın ne güzel

ora nire gıı. hımm okıyunca üstleri gördüm alanya imiş. alanya candır:)Burda hersey ateş pahası kızlar ya![]()