• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ig nedir instagram mı? herkesin yaptığına güven olmaz ki temizlik ve katkısız olması açısından. ama tabi çevrenizde bunları yapan biri yoksa netten satın alma da bi alternatif olmak durumunda değil mi.
Evt instagram
Yani kadin yayinliyo hesabindan tabiki tanimiyorum bilemicem.
Ama hazir aldiklarimizinda nekadar temiz oldugu mechul.
Bende recel yapmadim yapmak istiyorum artik recelimide.
Özellikle visne, cilek.
Seneye artik.

haklısın canım yaz lezzetini pratik ve ucuz bir şekilde tüketiyorsun. kış bitmeden acele etsem iyi olacak:)
Ayva çıkmış çok güzel recelini yapabilirsiniz
Kilosu 1 tlden aldim 3 kilo yapacam inşallah
Kilosu 1 den domates bulursam affetmeyecem de bulamadım menemen lik

Evt instagram
Özellikle visne, cilek.
Seneye artik.
Kişinin kendi yapmasına göre yine pahalı bence
En iyi en ucuzu kendi yaptığın
Yapadiginida illa yiyecez diye bişey yok
Olmeyiz ya tabi bu bnm fikrim

Evt instagram
Özellikle visne, cilek.
Seneye artik.
Dün eşimle çıktık pazara ama sanki kıtlık olacakmış gibi millet alışveriş yapıyordu
Ağzımız açık kaldı resmen
Fiyatlarda fırlamış birden

Çoklu alıntı yapmayı beceremedim :/ inanın gerçekler tr_lelli tr_lelli ve @biryudummutluluk iyi ki varsınız severek takip ediyorum ismini yazamadığım hepinizi:KK36: @meyraa evet ben pek yazmıyordum ama her gün severek okuyorum sizleri...geçmiş olsun Dilek'leriniz için de sağ olun...... Bu yıl durumumuz özel biraz... Harcamalarımız da mesela ev kiramız yok çünkü bir evimiz yok:110: eşim Doğu'ya tayin olup gitti temmuz ayında ben de biri 6 biri 1 yaşında( bir ay sonra bu yaşlarda olacaklar inşallah) çocuklarımla memlekete tayin isteyip geldim annemlerin evine yerleştik...sağ olsunlar evimizin rahatını sağladılar bize.. Eşyalarımın bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verdim kalanları da annemlerin köy evlerinde boş bir odaya koydum... Çocuklarla böyle babadan uzak çok zor ama bizden daha kötü durumda olanları düşünüp şükrediyorum halimize:dua: iyi olsun da uzak olalım :KK51: öyle biraz dert yandım size ama.... Bakınca tam birikim yapılabilecek zaman bizim için fatura kira vs yok... Ama işte yazdan kalan kart borçlarımızı temizleyemedik bir türlü ve devam eden ihtiyaç kredilerimizi:KK47: yine de hep dediğim gibi şikayet etmiyorum şükür halimize var da harcadık öderiz de kısmetse.....

Dün eşimle çıktık pazara ama sanki kıtlık olacakmış gibi millet alışveriş yapıyordu
Ağzımız açık kaldı resmen
Fiyatlarda fırlamış birden
Aa bende onu sorcaktim bulabildiniz mi bisi diye
Ben saat 1gibi gittim.
Buldum uygun bisiler
1tl domates buldum
Bi yerde 1.25 bi yerde de 1.50tl vardi.
1tl lik olandan 10kilo aldim.
Aksam cok kalabalik oluyo malesef ben aksam hic gitmem
Yangin var diye bagirasi geliyo insanin aksam gidince.
Çoklu alıntı yapmayı beceremedim :/ inanın gerçekler tr_lelli tr_lelli ve @biryudummutluluk iyi ki varsınız severek takip ediyorum ismini yazamadığım hepinizi:KK36: @meyraa evet ben pek yazmıyordum ama her gün severek okuyorum sizleri...geçmiş olsun Dilek'leriniz için de sağ olun...... Bu yıl durumumuz özel biraz... Harcamalarımız da mesela ev kiramız yok çünkü bir evimiz yok:110: eşim Doğu'ya tayin olup gitti temmuz ayında ben de biri 6 biri 1 yaşında( bir ay sonra bu yaşlarda olacaklar inşallah) çocuklarımla memlekete tayin isteyip geldim annemlerin evine yerleştik...sağ olsunlar evimizin rahatını sağladılar bize.. Eşyalarımın bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verdim kalanları da annemlerin köy evlerinde boş bir odaya koydum... Çocuklarla böyle babadan uzak çok zor ama bizden daha kötü durumda olanları düşünüp şükrediyorum halimize:dua: iyi olsun da uzak olalım :KK51: öyle biraz dert yandım size ama.... Bakınca tam birikim yapılabilecek zaman bizim için fatura kira vs yok... Ama işte yazdan kalan kart borçlarımızı temizleyemedik bir türlü ve devam eden ihtiyaç kredilerimizi:KK47: yine de hep dediğim gibi şikayet etmiyorum şükür halimize var da harcadık öderiz de kısmetse.....
Sagolasiniz iyiki sizlerde burdasiniz tanisma sohbet etme firsati buluyoruz.
Bu arada alinti lazim olur belki diye anlatim.
Yorum yapanlarda begen, coklu alinti,cevapla yaziyo ya sag altta.
Coklu alintiyi tiklayin(bir kac tane kisininde secebiliyosunuz)
Yorum yaparken alinti ekleyi tiklayin alintilarin hepsi cikiyo direk ekrana.

Back
X