• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

2.5 su bardağı süt
3 tepeleme yemek kaşığı toz şeker
3 tepeleme y.k un
1 yumurta
1 paket labne.
1 vanilya
bunları labne hariç muhallebi gibi pişir. hafif soğuyunca labneyi ekle mikserle pürüzsüz olana kadar çırp. bunu sıcak sütte çözünmüş nescafeyle ıslatılmış hazır pandispanya kekine sürüyorum. en üste kakao serp bolca. en güzel yaşpastaya bin basar. yine en üste kremada erittiğin çikolatayı da dökebilirsin. buzdolabında 1 saat beklet. ölmeden önce son arzum bu pasta olurdu heralde:)

kizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah

kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Canim yagla kalibi bide un serp her yerine hamuru öyle dök hemen cikiyo

kizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah

kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Canım mama sandalyesini ikeadan alabilirsin 80 tl ye geri kalan parayı da başka ihtiyacında kullanırsın malum bitmiyor ihtiyaçları :)
Önemli olan baya soğumasını beklemek kekin canım ben de hemen çıkarmaya çalışıyordum çıkmıyordu :))

Malesef kalmiyo
Uzanip film izlemek falan hayal
Aninda ortamizda bitiyo
Ama babasinin arkasina yada benim önume degil
Ortamiza. :)
Odasinda misal biz bisee guluyoruz sakalasiyoruz ucarak geliyo bildigin :)
Babasiylada yatakda bogusmaya eskiden beri bayilr
Kucukkende atlardi adamin uzerine hala öyle
Pat küt atliyo.
Simdi odasinda babasi gelsin hemen yanimiza gelcek her aksam öyle.

Olsun ya herseyin yeri ayri
Sizin prensesinizde size öyle yapar :KK66:
Aynen ya yapsın kuzum :) ben çok severim kıpır kıpır haylaz çocukları :))
Ben babam geldiğinde kapıya koşardım ve 3 adımda tepesine tırmanırdım her akşam benim çocuğum da birazcık aldıysa benden yeterli :D

Back
X