• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

elden aldıgım borcun 2000 ı hazır sımdılık gerıye 1000 lıra kaldı
onuda maaş alınca ustune tamamlıcam
ınsallah bıtecek
sadece 3 altınım kalacak
onu da elıme gectıkce alıcam ınsallah
Ne güzel tüm borçların bitiyor canım hemde bu kadar kısa bir zamanda
Seni tebrik ediyorum
Azmin sonu başarı
Seni çok çok Örnek almam gerek

Ne güzel tüm borçların bitiyor canım hemde bu kadar kısa bir zamanda
Seni tebrik ediyorum
Azmin sonu başarı
Seni çok çok Örnek almam gerek
asıl borc duruyor ama canım ev kredısı :olamaz:
neyse Allah saglık versın odenır ınsallah
estagfurullah canım bende senı okurken aynısını demıyorsam ne olayım :)
bende senı ornek alıyorum yazıyorsun ya planlarımı tutturdum dıye ımrenıyorum ne guzel yapıyo dıye maşallah maşallah onumuzdekı 6 aylık hedefınde ınsallah basarıya ulaşır ;)

iyi aksamlar kizlar markete gittim geldim 18 lira harcadim ogluma minnacik tencere aldim malum artik ek gidaya baslicaz corba falan yapmak icin. bide tr_lelli tr_lelli nin pempe vatan yumusaticisindan aldim elim hic durmuyor cok merak etmistim ne yapayim bide su ve kek aldim

tam altını 810dan aldım :KK66:
Hayirli bereketli olsun.avuc dolusu cil.cil altinlarin olsun darisida bana olsun:dua:
Yalniz kizlar soyle bir sikintim var ben altin alsam ev cok guvenli degil ve evdekilerede soylemeyi dusunmuyorum.
Alip ablamami versem o saklasin benim adima celik kasasi var enistemin burosunda.yine sikinti su ki ablam tipik oglak burcu ben herhangi birsye icin bozdurmaya kalksam hayir dokunma biriksin der:hasta:napsamki

off off ben çok harcadım bugün. arkadaşımın kızı için altın bir küpe aldım tam altın alırken toplam 1880 lira ödedim 2 altın aldım. bugün hamilelik değerime baktırdım yüksek çıktı maşallah belki ikizdir dedi annem iki altın aldım koydum kenara onlar için. artık bir bebiş varsa iki altında onun olur ;)

off off ben çok harcadım bugün. arkadaşımın kızı için altın bir küpe aldım tam altın alırken toplam 1880 lira ödedim 2 altın aldım. bugün hamilelik değerime baktırdım yüksek çıktı maşallah belki ikizdir dedi annem iki altın aldım koydum kenara onlar için. artık bir bebiş varsa iki altında onun olur :KK66:
Kupeyi kaca aldin.
Ben gecen yil yegenime 285 e almistim yanilmiyorsam.
Sen bebeklere altinmi takaxaksin iki altini ne icin aldino_O

Hayirli bereketli olsun.avuc dolusu cil.cil altinlarin olsun darisida bana olsun:dua:
Yalniz kizlar soyle bir sikintim var ben altin alsam ev cok guvenli degil ve evdekilerede soylemeyi dusunmuyorum.
Alip ablamami versem o saklasin benim adima celik kasasi var enistemin burosunda.yine sikinti su ki ablam tipik oglak burcu ben herhangi birsye icin bozdurmaya kalksam hayir dokunma biriksin der:hasta:napsamki
ev güvenli değilse sorun ben annemin kasasına koyacağım bankada.

ipeqbojuqu ipeqbojuqu arkadapının çalıştığı okulu arasan yarın. Mutlaka telefonu vardır nette.
Beth18 Beth18 ay sonunda fatura ödemesi mi olurmuş hiç.
Belki yarın ücretler yatar.
Şu döviz azıcık düşse artık. Pazartesi Euro alacağım.

ipeqbojuqu ipeqbojuqu canım arkadaşının adını soyadını yaz Meb yaz görev yaptığı okulun sitesinden bakarsın görevde mi diye.. ayrıca altın konusunda da bankadan Alman daha güvenli oluyo.. çalınma riski Yok. İnt bankacılığından tık tık alıyorsun.. hatta bazı bankalar ne kadar paran varsa o kadarlık altın veriyi.. 1.2 gramlık altın alabiliyorsun mesela :) tavsiye ederim

Bugün sıfır harcama ile günü kapatmıştım ki bizimkilerin aşurelik malzeme almadığını öğrendim markette 60 lira karttan çektirdim. İnşallah evimize kesemize bol bol bereket olur.. bugün alışveriş yapmak iyiymiş. 10unda kart kesimi olmuştu artık bi sonraki aya devretti..

ipeqbojuqu ipeqbojuqu canım arkadaşının adını soyadını yaz Meb yaz görev yaptığı okulun sitesinden bakarsın görevde mi diye.. ayrıca altın konusunda da bankadan Alman daha güvenli oluyo.. çalınma riski Yok. İnt bankacılığından tık tık alıyorsun.. hatta bazı bankalar ne kadar paran varsa o kadarlık altın veriyi.. 1.2 gramlık altın alabiliyorsun mesela :) tavsiye ederim
Ihh baktim google tanimiyor ark.hic bir bilgiye ulasamadim.
Olse niye fotolarini silsinler facesini niye kapasinlar.
Bisey var ama yakinda ogrenirim.

Back
X