• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesef :KK43: bişekilde sınavdan geçiyoruz işte..Ama dediğin gibi hayat kısa insan kendine zaman ayırmalı boşluğa düşüyoruz yoksa...
Olur inşallah. Üzme kendini. Rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. Ara verince bazen böyle şeyler oluyor. Onun da bir zamanı vardır o zamanı bekliyordur canım.

Kesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesef :KK43: bişekilde sınavdan geçiyoruz işte..Ama dediğin gibi hayat kısa insan kendine zaman ayırmalı boşluğa düşüyoruz yoksa...
Bende uzun sure ara verenlerdenim
Bende cocugun tüm sorumlulugu bende diye hic 2. İstemedim
Suanda da rahatina fecii alistim oglum 11yasinda.
Hasta olsa hastanesi
Ödevi
Toplantilari
Okula getir -göturu
Alisverisi.
Surekli bi sen halledersin hakim evde.
Sabah 7 aksam 7calisiyo tamam biseyde diyemiyorum ama cok agir oluyo böylede
Yada bana agir geliyo bilmiyorum.
Ev hanimiyim calismiyorum ama bazen kendimi acayip yorgun hissediyorum.

Hic oturmadan gün bitirdigim oluyo.
Bazen odadan odaya kosuyorum disardaysam ve o gun evin islerinide yetistirmek icin.

Bende uzun sure ara verenlerdenim
Bende cocugun tüm sorumlulugu bende diye hic 2. İstemedim
Suanda da rahatina fecii alistim oglum 11yasinda.
Hasta olsa hastanesi
Ödevi
Toplantilari
Okula getir -göturu
Alisverisi.
Surekli bi sen halledersin hakim evde.
Sabah 7 aksam 7calisiyo tamam biseyde diyemiyorum ama cok agir oluyo böylede
Yada bana agir geliyo bilmiyorum.
Ev hanimiyim calismiyorum ama bazen kendimi acayip yorgun hissediyorum.

Hic oturmadan gün bitirdigim oluyo.
Bazen odadan odaya kosuyorum disardaysam ve o gun evin islerinide yetistirmek icin.
çok iyi anlıyorum canım seni..sorumluluk tek tarafa yıkıldığı zaman insan çok fazla şeyden soğuyor...benimde kızım çok istiyor o istemese ben düşünmüyorum bile..Allah kızıma ömür versin diyorum hep.. Birde bizler sanki fazla fedakarız..ben kızımın herşeyi eksiksiz olsun diye uğraşıp duran bir tipim..herşeylerine fazla özeniyoruz..tabi bu da epey yoruyor..

Bende mutfagi topladim
Makineye camasir attim
Kocacim fuara gitti gomlek utuledim
Kizim uyuyor birazdan gardirop savaslari baslicak ona bakicam
Aksama lazanya yapicam yada esim gelmezse firinda patates tavuk yapmistim biraz kaldi onu yerim
Bu aralar firinda cok yemek yapiyorum
Canim nisastali kurabiye istiyo
Yapsam mi ? Bilemedim....

Ara sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
Katılıyorum. Ben de Ocak ayında 39 um.

aman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
hayırlı olsun.. :) Benimde beğendiğim bir deri mont var alıp almamak arasında gidip geliyorum ama çok para yaa..ama çokda güzelll.. bakalım savaşın sonu ne olacak :)

kızlar bende öğle arası migrosa gittim
istediğim bir kitap vardı kitapçılarda 27 lira internette 20 lira ama üstüne kargo parası eklenince aynı paraya geliyordu bende biraz bekliyim demiştim elimde okunması gereken kitaplar da vardı.
migrosta bu hafta kitaplar %25 indirimdeymiş
20 lira olmuş benim kitap aldım gitti

Ara sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
Siz cok guclu bir kadinsiniz:nazar:
Ogullarinizla cok guzel bir dunyaniz var allah huzur bereket versin.
Ben sizi cok taktir ediyorum.:KK36:

çok iyi anlıyorum canım seni..sorumluluk tek tarafa yıkıldığı zaman insan çok fazla şeyden soğuyor...benimde kızım çok istiyor o istemese ben düşünmüyorum bile..Allah kızıma ömür versin diyorum hep.. Birde bizler sanki fazla fedakarız..ben kızımın herşeyi eksiksiz olsun diye uğraşıp duran bir tipim..herşeylerine fazla özeniyoruz..tabi bu da epey yoruyor..
Bizde oglum hic istemiyo
Tek olmakdan gayet memnun.
Esimde kiz cocuk sevdasi var
O kız istiyo
Yani kız icin 2.cocuk istiyo tôvbe haşa sanki gaantisi var.

Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.

Nasip artık ömür geciyo.

aman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
Hayirli olsun kaca aldin montu.
Sezon basi pahalidir ama olsun ya para nr icin kazaniliyorki sonucta

Bizde oglum hic istemiyo
O kız istiyo

Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.

Nasip artık ömür geciyo.
oğlun akıllı çocukmuş
ben olsam bende istemezdim kardeş filan

Bizde oglum hic istemiyo
O kız istiyo

Nasip artık ömür geciyo.
Ayy deme ya oylr bence oglana bir kardes dusun:anne:
Sizler yaslaninca kardesiyle kanka olur.
Ben babasini bi bulsam 5 tane doguracagim:halay:

oğlun akıllı çocukmuş
ben olsam bende istemezdim kardeş filan
Cocugum kardes istiyo diyenlere bakiyorum oyle
Ben oglumun agzindan hic duymadim canim kardes falan.
Aksine ne geregi var diyo.
Biz boyle gezemeyiz,sen rahat edemezsin,o aglar diyo.
Bide akil veriyo bana :)

Suan gercekden keske benim cocuklugum boyle olsaydi diyorum.
Belki 15tane sehir gezdi.
Bir suru anı biriktirdi simdiden.
Ne isterse aliniyo
Nereye isterse gidiliyo
Herkesin gözdesi.

Acikcasi bende rahatim artik babayi kandiriyoruz bakalim nekadar daha kandircaz ;)

1taneden sonra ayni seyleri duymayi bekliyorum senden :KK70:
Bak biyere kaybolma yazcaksin ona göre.
Hahaha
Ablamda 1.den sonra hiccc dusunmuyordu zorla aklina girdim ikinciyi dogurdu:halay:
Seninde aklina giricem yakinda kizlar hamileyim haberini bekliyorum:deli:
Aaa ben evleneyim nickimin altinda surekli hamile takvimiyle dolanacagim sitede:anneadayı:

Yapın kızlar ya ikinci çocuğu mutlaka yapın.
Küçükken değilde büyüyünce anlarlar değerini.
Ben tek çocuğum ve bir kardeşim olmasını kesinlikle isterdim.
Arkadaş vs bir yere kadar, insan kendi canından kanından biri olsun dertleşelim, oturalım konuşalım istiyor

Ben hiç bir zaman arkadaşlarıyla herşeyi paylaşan biri olmadım.
Ona anlatıcam o gidip başkasına anlatıcak. hiçkafamı ağrıtamam.
Her şeyimi annemle paylaşırım küçüklüğümden beri böyledir bu. Arkadaşlarımla, sevgilimle gittiğimiz yer yediğimiz yemeğe kadar. Hatta annem; yeter ben senin annenim her şeyini bilmek zorunda değilim der :)

Ama onunda hoşuna gidiyor yani. Hiçbir zaman gizli saklımızın olmaması.

Back
X