• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

oyy hayatının baharında :KK28: seni oğluma alayım ama önce @ipeqbojuqu ne sözüm var sıranı bekle:))
32 yaşındayım 1 yıllık evliyim.
Kız böyle bahar mı olur
Yalnız ölüciiiiiim
Sorun yok ben senin ikinci oğlun büyüyene kadar hala bulamam :hasta:
Sıramı kaptırmayayım da
Sana da bol mutluluklar canım. Ayıptır sorması kaç yasında tanıştın eşinle?

Kız böyle bahar mı olur
Yalnız ölüciiiiiim
Sıramı kaptırmayayım da
zamanı gelmemiş demek ki inşallah çok güzel bir aşk yaşayıp ömür boyu çok mutlu olursun:KK73:

bugunku harcamamı duzeltıyorum 307,5 tl harcadım:KK57::KK57:
60 tl apartman aıdatı :KK57: onları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda :KK57::KK57:
abarii kuzum ya aidatı sonra vereydin

Kız böyle bahar mı olur
Yalnız ölüciiiiiim
Sıramı kaptırmayayım da
saol canım:) 31 yaşında tanıştım. biz 3 ayda evlendik de:) kız seni sevmeyen ölsün bee:)) cıvıl cıvılsın. sana layık biri çıkacak karşına elbet.

zamanı gelmemiş demek ki inşallah çok güzel bir aşk yaşayıp ömür boyu çok mutlu olursun:KK73:

saol canım:) 31 yaşında tanıştım. biz 3 ayda evlendik de:) kız seni sevmeyen ölsün bee:)) cıvıl cıvılsın. sana layık biri çıkacak karşına elbet.
Sağolun kızlar
Bende biraz güven sorunu var.. muhtemelen yalnız yaşlanıcam o fikre kendimi alıştırıyorum artık.. sanki benden geçmiş bitmiş gibi hissediyorum :)

Ayyy çok sevindim sizin adınıza... Ben ikiniz de çok seviyorum. @bir yudum mutluluk @meyraa

Papatya ben seni yıllar önce "kirli çıkılar" topiğinde tanıdım ilk
Umreye gidecektim herkes bir konuda dua istiyordu
Sen de özel bir konuda dua istemiştin ve hiç unutmuyorum Kabe'de aklıma ilk gelen kişiler arasındaydın
İsteğin konusunda,Allah a senin için hayırlısıyla isteğine kavuşman, olmayacaksa da sana dayanma gücü vermesi için dua etmiştim.....

Eskilere gittim :)

Back
X