- 1 Mart 2010
- 45.487
- 116.311
- 1.123
O ne guzel boy öyle wuhuuBeni de zayıflatsanız yaaaa boy 1.71 kilo kızımdan sonra uçtu malesef şu an 82
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne guzel boy öyle wuhuuBeni de zayıflatsanız yaaaa boy 1.71 kilo kızımdan sonra uçtu malesef şu an 82
Kız böyle bahar mı oluroyy hayatının baharındaseni oğluma alayım ama önce @ipeqbojuqu ne sözüm var sıranı bekle:))
32 yaşındayım 1 yıllık evliyim.

Pampa öyle enişten olsun çikolataları sana yollarımSonra sen cukulatalari yirsin oolmas.
onun varlığı yeter.. 
Sen zayıflamaBeni de zayıflatsanız yaaaa boy 1.71 kilo kızımdan sonra uçtu malesef şu an 82
Tüm Türkiye'yi gezip kendime bi koca bulamadım lagözümü İtalya'ya neden diktim sanıyorsun? Şu biscolata adamlarından bulcam.. düşünsene; işten bi geliyorum adam çikolata kaynatıyo kaslı kaslı
Allahım nolur amin
Sağ ol canım da işte kilo olunca boyun uzun olunca zebella gibi oluyosun malesefO ne guzel boy öyle wuhuu
Evlendiğimde 63 kiloydum hatta düğün günümde 59Sen zayıflama
Zayıflarsan manken gibi olursun![]()
ben 70 kilo olsam şişko olurum, sen 70 kilo olsan dal gibi olursun.Beni de zayıflatsanız yaaaa boy 1.71 kilo kızımdan sonra uçtu malesef şu an 82
zamanı gelmemiş demek ki inşallah çok güzel bir aşk yaşayıp ömür boyu çok mutlu olursunKız böyle bahar mı olur
Yalnız ölüciiiiiim
Sorun yok ben senin ikinci oğlun büyüyene kadar hala bulamam
Sıramı kaptırmayayım da
Sana da bol mutluluklar canım. Ayıptır sorması kaç yasında tanıştın eşinle?
Ayy harika bayıldım valla,çok hoş cnm,Allah bebisinizle güzel günler nasip etsin ınş.B black_2014 özelden mesaj attım bakabilirsin canım.
abarii kuzum ya aidatı sonra vereydinbugunku harcamamı duzeltıyorum 307,5 tl harcadım
60 tl apartman aıdatıonları kumbaramdan verdım cunku yanımda para kalmadı dımdızlak kaldım suanda
![]()
Latiyyacım pek çok basenliyim amaben 70 kilo olsam şişko olurum, sen 70 kilo olsan dal gibi olursun.
oldu o zaman.
bildiğim kadarıyla boydan 10 çıkarınca ideal kilonu buluyormuşsun. mesela 1.71 boy. 71-10=61 kg idealin. ben de hep basenimden alırım kiloyu.Latiyyacım pek çok basenliyim amahiç öyle dal gibi hissetmedim kendimi ki
![]()
saol canım:) 31 yaşında tanıştım. biz 3 ayda evlendik de:) kız seni sevmeyen ölsün bee:)) cıvıl cıvılsın. sana layık biri çıkacak karşına elbet.Kız böyle bahar mı olur
Yalnız ölüciiiiiim
Sorun yok ben senin ikinci oğlun büyüyene kadar hala bulamam
Sıramı kaptırmayayım da
Sana da bol mutluluklar canım. Ayıptır sorması kaç yasında tanıştın eşinle?
Ne kadar guzel bir yer bayıldım.
zamanı gelmemiş demek ki inşallah çok güzel bir aşk yaşayıp ömür boyu çok mutlu olursun![]()
Sağolun kızlarsaol canım:) 31 yaşında tanıştım. biz 3 ayda evlendik de:) kız seni sevmeyen ölsün bee:)) cıvıl cıvılsın. sana layık biri çıkacak karşına elbet.
Ayyy çok sevindim sizin adınıza... Ben ikiniz de çok seviyorum. @bir yudum mutluluk @meyraa