• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM senden öğrenince tr_lelli tr_lelli doğumgününü kutladım
Madem kızının da doğum günü ona da sağlıklı mutlu huzurlu başarılı yıllar dilerim.
benimde oğlum terazi
bende onunla öğreneceğim terazi burcu insanları nasıl oluyor etrafımda yoktu terazi:)
Teşekkür ederim sağolasın canım..Amin..

"profillere bakınca, bazen kişilerin kendilerini, bazen de olmak istedikleri kişilerin resmini görürsünüz..." meyraa
kendi sözlerimi yazma çabaları... :)

kumbara olayına ben de başlamış bulunuyorum, an itibarıyla... evdeki bozukluklar için... tabi evde herkesin ayrı ayrı olan sadaka kumbaralarından benimkine para kalırsa... :)

nice güzel yıllara ailen ve sevdiklerinle

tr_lelli tr_lelli nice mutlu yıllara canım :))

Tr lelli doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllar diliyorum.
Aynı güzel dilekler kızın Beyza için de gelsin BEYZABET :KK37:

mutlu yıllar dilerim tr_lelli tr_lelli
kızının doğum günü kutlu olsun KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM

Rabbim hayırlı uzun ömürler versin, tr_lelli ve Beyza hanıma... :)
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim
İyiki varsiniz iyiki tanistik
"profillere bakınca, bazen kişilerin kendilerini, bazen de olmak istedikleri kişilerin resmini görürsünüz..." meyraa
kendi sözlerimi yazma çabaları... :)

kumbara olayına ben de başlamış bulunuyorum, an itibarıyla... evdeki bozukluklar için... tabi evde herkesin ayrı ayrı olan sadaka kumbaralarından benimkine para kalırsa... :)
Cok haklisin.

Ben tipik teraziyim esimde terazi
Duygusaliz, kararsiziz.
Giyimimiz uyuma duskunuz.
VicdanliyiZ
Kafamiza koydugumuz yapariz.
Guzel sanatlar,el becerileri ilgimiz.

Genel cevremdeki teraziler ve bende dahil gozlemlerim boyle

Merhaba Hanımlar,
tr_lelli tr_lelli doğum günün kutlu olsun.
Ben dün akşam eve girerken bir komşuma denk geldim. Aylık 150 TL olacak şekilde gün yapacaklarmış. Ayaküstü ben de katılı verdim. Onlar gitmeli gelmeli yapacaklar ben sadece para olarak dahil olacağım. En son katılan olduğum için de en son ay ben oldum. Toplamda 1200 TL olacak. Hadi hayırlısı bakalım.

burçlara girmişsiniz..ben ikizler burcuyum..çoğu özleliklerini taşıyorum..çift karakterden memnun değilim mesela..Ağlarken kahkaha krizine girdiğim..çok mutluyeken depresif bir hale girdiğim olur :rolleyes::rolleyes: Düşünceler beynimden ışık hızyla geçer..heryeniliğe anında adapte olurum.. kararsızlığımı sevmiyorum bela olur bazen başıma..

Merhaba Hanımlar,
tr_lelli tr_lelli doğum günün kutlu olsun.
Ben dün akşam eve girerken bir komşuma denk geldim. Aylık 150 TL olacak şekilde gün yapacaklarmış. Ayaküstü ben de katılı verdim. Onlar gitmeli gelmeli yapacaklar ben sadece para olarak dahil olacağım. En son katılan olduğum için de en son ay ben oldum. Toplamda 1200 TL olacak. Hadi hayırlısı bakalım.
bende girdim güne komşularla..bizde 8 kişiyiz bu ay başlıor..800 tl olucak.. gezmeyi sevdiğim için gitmeli gelmeli benimki :) ama biz şöyle bişey yapmaya karar verdik..ev sahibi bişi yapmıcak..herkes bi çeşit yapıp götürcek..ev sahibi sadece çay..en azından temzilikle uğraşırken bide hazırlık derdi olmaz..bi de kuzenlerle günüm var..ama onu dışarda yapıoruz ordanda 700 tl gelcek..

Son düzenleme:
burçlara girmişsiniz..ben ikizler burcuyum..çoğu özleliklerini taşıyorum..çift karakterden memnun değilim mesela..Ağlarken kahkaha krizine girdiğim..çok mutluyeken depresif bir hale girdiğim olur :rolleyes::rolleyes: Düşünceler beynimden ışık hızyla geçer..heryeniliğe anında adapte olurum.. kararsızlığımı sevmiyorum bela olur bazen başıma..
Ben de maalsf ikizlerim aynen öyleyim bide şey var bende aklımdan bi sürü şey geçiyo bunları eşimle paylaştığımı sanıp "söylemedim mi ben sana?"larım çok oluyor :KK55:

Ben de maalsf ikizlerim aynen öyleyim bide şey var bende aklımdan bi sürü şey geçiyo bunları eşimle paylaştığımı sanıp "söylemedim mi ben sana?"larım çok oluyor :KK55:
ahah ha :KK70::KK70: valla aynı ben... bide bazen şöylede oluyor..ben bi konuyu atlar hemen geçerim eşimde eski konuyla igili konuşmaya devam eder ya onu konuştuk ya şimdi bu başka bi konu die açıklama yaparım çoğuzaman:rolleyes::rolleyes:

bende girdim güne komşularla..bizde 8 kişiyiz bu ay başlıor..800 tl olucak.. gezmeyi sevdiğim için gitmeli gelmeli benimki :) ama biz şöyle bişey yapmaya karar verdik..ev sahibi bişi yapmıcak..herkes bi çeşit yapıp götürcek..ev sahibi sadece çay..en azından temzilikle uğraşırken bide hazırlık derdi olmaz..bi de kuzenlerle günüm var..ama onu dışarda yapıoruz ordanda 700 tl gelcek..
Gezmeyi ben de seviyorum ama çalıştığım için gidemeyeceğim.:110: Belki izin falan denk getirebilirsem anca öyle. Bizim komşular da aynı şekilde yapacakmış. Ev sahibi sadece çay koyacakmış. Bu yöntem mantıklıymış hakikaten.

Back
X