• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

:dua::dua:
elimden geldiğincede bindirmeyecegm evimi tasırım her okuluna yada arabayla ben götürecgm temiz temiz
kafaya koydum ben zaten gıcık olmustum servis fikrine mecbur eşim her gün hergün taa oraya kısı var yazı var götürme dedi.ama zaten serviste yıpranıyor yavrucaklar bir gr hava yok dur kal dur kak.
sizde asla servise bindirmemeye calısın bayanlar

Bunu bana rehber ogretmende ,ve bir ogretmen arkadasinizda soyledi
Oglumu daha uzak iyi bir okula gercektim
Ama bana yakin okul iyi okul dedi.
Ve suan okul aman aman iyi degil ama oglum rahat
Sinifi okulun en iyi sinifi
Ogretmenlerle sık sık gorusuyorum
Yani iyiyiz.
Yakin oldugu icinde sık gidiyorum
Kendim birakip aliyorum.
aynen öyle bizde evi tasıdık cokkk iyi bir okula semtin en iyi okullarındandır ismi var.
ögretmenimzde iyi cokkk sükür gidiyor
hele küçük ilkögretimdeyse bu cocuklar temiz havaya ihtiyacı var.
okullar basık zaten birde servise bin kapalı bastırıyorlar havasız
birde trafik offff şimdiden içim bir sekil oldu:kusmuk:

Bencede en iyi okul en yakın okul..
Büyük kızımı iyi diye evimden biraz uzakta bir okula vermiştim..
Servisle gidiyordu geliyordu..
Bizim o zamanki evimizinde sokağın başında pazar kurulurdu çarşamba günleri:KK43:
Bigün salak şöför çocuğumu pazarın başında bırakmış defolup gitmişti:KK43:
Zaten ben işte olduğum için komşuya gidiyordu.. ben 15 dk sonra falan geliyordum..Allahtanki yavrum zekiydide evin yolunu bulup gelmişti..Sonra komşum arayıp anlatmıştı bana olayı..
Ne üzülmüştüm çok canım sıkılmıştı..
Sonrada aldık servisten dededsi getirip götürdü sağolsun:KK43:
O yüzden bu sefer küçüğümde evimize yakın okula verdim..Çok rahatız..Öğlenleri etüt merkezi kendi arabalarıyla bırakıyor..Çıkışta ben alıyorum.. 10 dkda evdeyiz :)çok şükür..

Bencede en iyi okul en yakın okul..
Büyük kızımı iyi diye evimden biraz uzakta bir okula vermiştim..
Servisle gidiyordu geliyordu..
Bizim o zamanki evimizinde sokağın başında pazar kurulurdu çarşamba günleri:KK43:
Bigün salak şöför çocuğumu pazarın başında bırakmış defolup gitmişti:KK43:
Zaten ben işte olduğum için komşuya gidiyordu.. ben 15 dk sonra falan geliyordum..Allahtanki yavrum zekiydide evin yolunu bulup gelmişti..Sonra komşum arayıp anlatmıştı bana olayı..
Ne üzülmüştüm çok canım sıkılmıştı..
Sonrada aldık servisten dededsi getirip götürdü sağolsun:KK43:
O yüzden bu sefer küçüğümde evimize yakın okula verdim..Çok rahatız..Öğlenleri etüt merkezi kendi arabalarıyla bırakıyor..Çıkışta ben alıyorum.. 10 dkda evdeyiz :)çok şükür..
al buyur işine geldiği gibi yahu o cocuk oraya gidebilirmi hay allahın ma...ı

O olayları ben de okumuştum. Çok zor çok. Allah ailesine sabır versin.
Bizde hiç servis olayı olması. Şehrin en iyi okullarından biri evimizin dibinde. Okula araştırma gibi sıkıntımız olmadı çok şükür.
Ülkedeki insanlar ne zor durumda aslında. Halimize çok şükür. Parasızlık yoksulluk vurmuş insanları. Böyle yaşamları okudukça gördükçe bazen şımarıklık ettiğimi düşünüyorum. Hiç ihtiyacım yokken bi mağaAdan sırf modelini, rengini beğendim diye 3-4 tane alabiliyorum. Buna daha ne örnekler verebilirim.

Ayın 15 ine kadar 400 TL kaldı. Bugün 100 lirasını birikime attım. Pazartesi akşamı artanı da atarım inşallah.
Oğluma netten kışlık birşeyler aldık. 197 TL tuttu. Onun ihtiyaçları bitti artık.

bende bu gün bayağı harcadım
55 marangoza kitaplık yaptırdık
14 a101 çerez almıştım işe götürmelik, kuru üzüm kayısı falan
39,50 migrostan ıslak mendil, erişte, bisküvi, labne, kızıma dergi
50 tl de bim çay, ped, havlu peçete, tahin aldım bir şeyler daha vardı ama hatırlıya mıyorum
40 tl şohpenin borusu değişecek ona vermiş eşim
ekmek, poğaça falan derken 200 harcamışız
amma harcamışız

Güle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız

Kızlaribizimkitaplık eski tv ünitesinden bozma
TV tüplüydü tamir olmayınca yenisini aldık duvara astık eski
tv yerinede raf şeklinde kitaplık yaptık eski tv yerinden
Güle güle kullanın
Kitaplığın fotoğrafını atar mısınız

evet o kitaplık benimde gözümden kaçmadı
bende merak ediyorum atarmısınz:KK53::-)

Kitaplık bu kızlar henüz kitap koymadım hafta sonu düzenlerim
IMG_0758.webp

Bence baskan secimine bizde katilmaliydik neticede bizide yönetiyolar.

Dolar altin duşsede 3-5tl duser dibi gorcegini sanmiyorum.
Bundan sonra artarda artar.

Bizde de secim olacak,refarandumuydu,baskanligiydi, osuydu busuydu hepsi etkiler.

Bana sunulsa istedigin ulkeye gidebilirsin dense ciddi giderim.
Arkamada bakmam.

Azicik insan gibi,iyi sartlarda ve bol olsijenli bir ortamda yasar ölurum en azindan.

Hollandadaki evleri ve dogayi cok begeniyorum.
Yazın Hollanda'daydım bir süre. İnsanlar keyifle doğa içinde yaşıyorlar ne kadar güzel hayatlar sürüyorlar ah ah.

Şu hastalıktan bi türlü kurtulamadım
3 günde 3 kere hastaneye gittim. Allah beterinden saklasın. Halimize bin şükür
tr_lelli tr_lelli Allah yardımcısı olsun inşallah. Ne zor hayatlar var.. bizim dertlerimiz ne kadar da basit aslında.

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM ohhhh ne güzel kızın geziyor. Ama benden söylemesi bundan sonra hep gitmek isteyecek. Biz bi hafta kalıyoruz genelde. Onda bile etkileniyoruz ki kızın orada yaşıyor. Halktan biri gibi.

Teeee Amerika'daki seçimin bizi bu derece etkilemesi de nedir yahu... ülkecek batıyoruz sanırım
Doların düşmemesi bunun sinyali. Ayvayı yedik.

kızlar içimde bir mutluluk var niye bilmiyorum:) hava güzel, evimde işlerimi yapıyorum. ondan mı acaba:) inşallah sizin de gününüz güzel geçiyordur:)
bugün koltuklarımı ve sandalyeleri silecem. önce kuşlarımın kafesini temizleyim, bahçeyi yıkayıp çiçekleri sulayım.
yemeğim de dünden var zaten.
hepinize musmutlu günler:)
Kuşların mı var ne güzel :))

Hep derim ya "ver paşam diyeceğime, ver köşem diyeyim "
Kesinlikle haklısın @SVincent
Bir de burada bi arkadaş yazmıştı şu sözü. Bunu da çok tuttum. "Giyersem kendime, giymezsem kime ne"

M maviduvar1 ben yazmıştım " çeşit çeşit giyersem kendime , giymezsem kime ne " diye

Back
X