• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar berrak marka wc kagidi nasil?
Cok mu adi
Birde bu yuzey temizleyiciden kullanan var mi?
Kokusu nasil?

Screenshot_2016-11-11-22-37-07.webp

Cok mu adi
Kokusu nasil?

Eki Görüntüle 1910311
Ben uygun olduğu için almıştım daha önce çok ince verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. Daha çok kullanmak zorunda kalıyorsun.

Ama kağıt havlusuda bir o kadar mükemmel. Selpakla aynı seviyede yarışır yani. Bu yüzden gidip görmende fayda var.

Cok mu adi
Kokusu nasil?

Eki Görüntüle 1910311
bende aldim henuz kullanmadim 9 lira almistim buraya seyhanlar acilmisti bencede ince 32 li ama az gorunuyor yuzey temizleyicinin 1 lt var cagrida alip denicem bakalim nasil 2 lira idi

bizde bayağı harcadık bu gün
50 tl pazara verdim
domates dolmalık biber
patlıcan, elma
mandalina, yeşillik
zeytin, peynir
aldım az az hepsinden
bide ceviz aldım 12 tl den 1 kilo
bunun dışında
eşim 15 tl balık almış
35 tl alez
48 tl süpürge için toz torbası
50 tl kızıma krem
yemek yemişler dışarıda 30 tl yani toplamda çaydı poğaçaydı
hasapladım sadece eşim 210 tl harcamış

yarında iş çıkışı kızlara kıyafet alalım diyoruz
daha odun ve kömür almamız lazım

bende aldim henuz kullanmadim 9 lira almistim buraya seyhanlar acilmisti bencede ince 32 li ama az gorunuyor yuzey temizleyicinin 1 lt var cagrida alip denicem bakalim nasil 2 lira idi
Deneyince yazarmisiniz kokusu kalicimi guzel mi fiyati uyguna geliyo cunku

Ben uygun olduğu için almıştım daha önce çok ince verdiğin parayı kesinlikle haketmiyor. Daha çok kullanmak zorunda kalıyorsun.

Ama kağıt havlusuda bir o kadar mükemmel. Selpakla aynı seviyede yarışır yani. Bu yüzden gidip görmende fayda var.
Esimde adidir dedi
Hic kullanmadim
Havlu kagidini deniyim ozaman sagolasin.

Cuma geldi çok şükür. Her hafta sonu söyle bir dinleneyim geç kalkayim rahat rahat kahvaltı yapalım diyorum ama ne mümkün. İlla bir şey çıkıyor. Seminer , düğün , hayır , doğum günü falan. Gitmeden de olmuyor. Geri kalan zamanda zaten ev işleri var. Şöyle saati unutup da yaşamak istiyorum bir iki gün. Telaşsız ve yalnız...Allahım çok mu şey istiyorum bilmiyorum...

bende aynen senin gibiyim
her hafta diyorum dinleneceğim biraz ama sonra bir şey çıkıyor
bu gün dedim hiç bir iş yapmadan sadece kitap okuyup tv izlemek istiyorum
onu yapamıyalı bile yıllar olmuş resmen

Günaydın Hanımlar,
Bu sabah işe giderken markete uğradım. Çıkışta tam arabaya bindim, bir adam geldi, camı tıklattı. Açtım. "Abla çok açım bana yiyecek birşeyler alır mısın?" diye sordu. Ben de 5 TL verdim ve dedim ki "Eğer hakikaten açsan bu para helali hoş olsun ancak üçkağıtçı isen helal etmiyorum" dedim ve gittim.
Ben bu tarz durumlarda çok ikilemde kalıyorum. Uzanan eli geri çevirmek istemiyorum bir taraftan da kandırılıyor muyum acaba hissiyetı taşıyorum. Siz nasıl davranıyorsunuz bu tip durumlarda?
Ankara'da günün önemli bir bölümünü trafikte geçirdiğim için çok sık başıma geliyor bu durum. Her taraf ayakları çıplak çocuk dolu:KK43:Artık arabada sürekli ufak oyuncak, muz, çikolata vs. bulundurur oldum. Onların o uzanan minicik elini boş çevirmek istemiyorum ama para da vermek istemiyorum. Çünkü o para direkt onları dilendiren vicdansızlara gidiyor.

canım benden önce yazanlar olmuş zaten ama eldiven çorab bulundurabilirsin arabanda
ben biri yemek istedimi yemeği alıp veriyorum
zaten gerçekten o zaman belli oluyor
paramı istiyor yemek mi,
mesela bir adam var akli dengesi pek yok dün ekmek alıyordum
baktım fırının önünde onada aldımverdim
geri fırına girdim baktım bizim fırıncı diyor o gelir hergün alır ekmeğini benden
bende dedim bu günde benden olsun

Kızlar çok mutsuzum dolar arttıkça şokum arttı. Yazık oldu çok büyük kayıbım var yıllarca dolar biriktir tam artış öncesi bozdur. Üstelik bir kısmı annemin onu da ikna etmiştim gel seninkileri de bozalım diye. Asıl ona çok üzgünüm. Bir haftada 10000 lira kayıp :(

Günaydın kızlar
mavimli mavimli çok şükür halimize.
Kaybınız için de diyecek pek birşey Yok. Hayırlısı. Bayağı yüklü bi miktarmış

sağlıklı, mutlu ve bereketli hafta sonlarımız olsun. :KK200: hanımlar çok şükür babam hastaneden çıktı. bir kaç gün egzersizleri için günde üç kere gittim. baktım artık kendisi yapabiliyor, bugün akşam üzeri sadece dolaşmaya gideceğim. annem de pazartesi işine dönecek. evin içinde geziyor, hazır yemeği ısıtıp yiyebiliyor vs. annem işe dönünce karşı dairede oturan babaannem gelip babamın yanında kalacak. ben de öğle aralarında gitmeye çalışacağım. fizik için de kendim gidebilirim dedi, ki bastonla gayet güzel yürüyor hamd olsun. :nazar::nazar:doktor her şeyi önüne vermeyin ki, kendisine olan güveni geri gelsin dedi. biz de bunu uygulayacağız.

ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. fakir fukara daha ne kadar kemer sıkacak bilinmez. gelir dağılımı çok adaletsiz. :KK43:
insanlar beslenmiyor, sadece karın doyuruyor. bu dönemde gelirleri iyi olanlar, etraflarını biraz daha fazla görmeli diye düşünüyorum. dar gelirli bir aileyi, kardeş aile seçip bebekleri varsa, bez, mama yardımı, yoksa temel gıda maddelerinden oluşan bir erzak paketi oluşturup verebilmeli. yardımlaşma ve dayanışma ile inşallah bugünler de geçecek.

kendi adımıza birikim yapmaya devam ederken, verdiğimiz burs dışında bir aileye aylık bez ve mama yardımı yapmaya karar verdik. sağ olsun babam yattığı yerden ön ayak oldu. aileyi gidip görün, zor durumdalar dedi. bursa'da ilçelerden birinde yaşıyorlar. evin babası hasta. evin annesi de bir yerde çaycılık yapıyor, üç küçük çocuğunu da evde baba bakıyor. çok perişan halleri vardı :KK43: şimdi bizim geniş ailemiz kalabalık. kardeşlerin de evli çocukları var. herkes bu şekilde, gücü yettiğince bir aileye destek olabilse ne güzel olur. bunu yazıyorum, çünkü babamın bize hatırlattığı gibi, toplumun her kesimine hatırlatma yapılmasında fayda var. bu şekilde rızıklar bereketlenir, toplum olarak birbirimize daha fazla kenetleniriz. gerçekten ciddi anlamda bu kenetlenmeye ihtiyacımız var. neden paylaştığımı umarım anlatabilmişimdir. özellikle bu konuda yanlış anlaşılmaktan çok korkarım :KK43:

Günaydınnn mutlu hafta sonlari.

Oglumu kursa biraktim
Eve ışınlanıp kahvalti hazirladim esimle basbasa bir kahvalti yaptik tv karsisinda.
Bayat ekmeklerimi ziyan olmadan kurtardim kizarttim.
Mutfagimi toparladim.
Oglumu ve arkadasimin oglunu kurstan alip arkadasa gecicez dun davet etti cay faslı yani(bu hafta hic evde durmadim)

Oglum matematikden sinifta tek 100alan ogrenciymis
Ögretmen x? Kim diyip ayaga kaldirip tesekkur etmis.
Nasıl heycanli anlatiyo yavrum.
İng. Yarismasinda da 2.olmus.
Ogretmen msjlada bildirdi.

Bu aksam onu kutlucaz disarda yemek yicez ufakda bir hediye aldik.
Bayadirda disarda yemek yememistik hep birlikde bahanesi oldu.

Alisveris yapicam hala vaktim yok
Yarin pazar+market yaparim artik.

Bursayi bilenler nereleri gezebiliriz (manzara vs) bilgi verirmisiniz.

Slm kızlar epeydir giremedim ama okuyorum
Annemler geldiler
Babam sağolsun evde ne var ne yok ger seyı almış bana
Bir deterjan stoğu yapmış bana
Happy center indirimde diye her seyı almış bana sağolsun
Lellim Bursa'ya mı geleceksin ben bildiklerimi söylerim sana ama bana da uğra gelmişken

Günaydınnn mutlu hafta sonlari.

Oglumu kursa biraktim
Eve ışınlanıp kahvalti hazirladim esimle basbasa bir kahvalti yaptik tv karsisinda.
Bayat ekmeklerimi ziyan olmadan kurtardim kizarttim.
Mutfagimi toparladim.
Oglumu ve arkadasimin oglunu kurstan alip arkadasa gecicez dun davet etti cay faslı yani(bu hafta hic evde durmadim)

Oglum matematikden sinifta tek 100alan ogrenciymis
Ögretmen x? Kim diyip ayaga kaldirip tesekkur etmis.
Nasıl heycanli anlatiyo yavrum.
İng. Yarismasinda da 2.olmus.
Ogretmen msjlada bildirdi.

Bu aksam onu kutlucaz disarda yemek yicez ufakda bir hediye aldik.
Bayadirda disarda yemek yememistik hep birlikde bahanesi oldu.

Alisveris yapicam hala vaktim yok
Yarin pazar+market yaparim artik.

Bursayi bilenler nereleri gezebiliriz (manzara vs) bilgi verirmisiniz.
maşallah oğluna:nazar::nazar: allah daim etsin:KK200:
canım bir bursalı olarak yazayım hemen :KK48: deniz görmek istiyorsan mudanya'nın bir beldesi tirilye var. zeytinbağı olarak da geçiyor. inegöl'de oylat kaplıcaları var. tabiatı da harika. yine kemal paşa ilçesinde suuçtu şelalesi. bursa merkeze yakın gölyazı var. en son gittiğimizde düzenleme çalışmaları vardı, muhtemelen bitmiştir. karacebey ilçesi civarında kuş cenneti var. orhaneli tarafında sadağı kanyonu. bursa merkeze çok yakın saitabat şelalesi var. yine karacabey'de longoz ormanları, burası muhteşem bir yer. iznik gölü, uluaabat gölü. elbette ki uludağ! :halay:zamanınız varsa dayalı döşeli ağaç evler var. orman köşkleri diye ararsanız rezervasyon yaptırabilirsiniz. yine uludağ yolunda tarihi inkaya köyü ve osmanlıYa şahitlik etmiş 6 asırlık çınarımız var. orda bir kahvaltı keyfi hiç fena olmaz. hamamlkızık köyüne gidebilirsiniz. alabalık tesislerinde balık, kiremitte köfte vs yiyebilirsiniz. yine kahvaltısı da çok güzel oluyor. yukarılara doğru doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. meşhur cumalı kızık köyümüz var. orjinalliğini korruyan evler arasında, taş döşeme sokaklarında tarihi bir gün yaşarsınız. :KK51:
şehir merkezinde, osman gazi ve orhan gazi türbeleri, muradiye külliyesi, ulucami, yeşil cami, emirsultan cami, yıldırım cami. sayısız türbeler. turla gelirseniz bir çok yeri gezersiniz. bireysel takılacaksanız da bu dediklerim belli başlı yerler. ama bursayı gezmek, solumak için, hissetmek için en az bir hafta kalmak lazım.:anneadayı:

Balkonlarımı düzenledim bugün.
Çizme ayakkabı değişimi yaptım. Bu yıl yeni çizme almama gerek Yok. Belki pantolon altına giymek için kısa bot alırım.
1 kazak, 1 gömlek, eşimin 1 gömleği, benim 2 ayakkabım, oğlanın 2 ayakkabısı verilmek üzere ayrıldı.

selam herkese nasılsınız:)
eşim amerikadan yeni gelmişti ki tekrar gidiyor haftaya :cry: çok üzgünüm..
gideceğini öğrendiğim gece o uyurken hıçkıra hıçkıra ağladım. iyi ki duymadı zaten stres olmuş durumda.
Sabır diyoruz napalım sağ salim dönsün de..
herkese hayırlı günler

Janita Janita canım gözünüz aydın adınıza çok sevindim baban için:)
ne kadar güzel düşünmüşsünüz yardım konusunda. herkes böyle elinden geldii kadar yardım yapsaydı dünyada fakir kalmazdı zaten.
mavimli mavimli üzülme canım olacağı varmış artık elden bişey gelmez olsun başka biyerden çıkar bakarsın.

Back
X