• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Home Ofis çalışıyoruz eşimle yaklaşık 3 aydır.Aslında yatarken sıkıntı yok dediğiniz gibi altımıza battaniye seriyoruz.Çocuk yok henüz evden bahar aylarında taşınacağız alel acele girdik ama pişman olduk ev morg gibi vallahi hele arka cepheler buz..Camlar kocaman tüm odaların.Duvar kadar.İşlerimi bitirip polara sarılıp oturdum bir sre sanırım byle yapacağım :KK70:
Tabi insanın canından önemli değil ama 219 lira tek başına gelmiyor su faturası interneti ıvırı zıvırı yüklü oluyor bir şekilde 1o lira bile olsa kısmanın derdine düştüm :)
Bazi evler malesef boyle
Konumlarindanmi,yalitimlarindan mi yada malzemelerinden mi anlamiyorum.
Bizim evde yalitim yok hadi kuzey cephe
Arkadasimin evinde yalitim var ve gunes aliyo yine ısınmiyo.

Bende sogugu hic sevmem.
Yani evim sıcak olsun isterim hep kat kat giyinmekden hoslanmiyorum patates cuvali gibi oluyorum.

Dogalgazda inanin cok geliyo
Gecen sene 400tl ödedik ısındık mi -hayır.
Malesef zor isinan ev napsaniz ısınmiyo.

İnsAllah bir gun gelip gonluncr gezersin.
Ben kendime kazak,pantolon pek denemeden alamiyorum ama pijama,esofman aliyorum
Ayakkabi da aliyorum.
Hic se bisey olmadi aldiklarima.
Kadiköyde cilek sokakdaki zamanini bilirmisin? Ozamandan beridir giderim hep salipazarina
Nevresim,carsaf,yastik yuzleri bike kaliteli
Ogluma pike aldim 6yildir kullaniyorum hic bozulmadi
Herkesde soruyo nerden aldin diye kabartmali seve seve kullaniyorum.
Aminnnnn inşallah tatlimmmm....

Canim ben 94-98 arasını biliyorum Hasanpaşa, Söğütlüçeşme tarafındaki yerini..unutmam mümkün değil salı pazarını, alınan her şey inanılmaz kalitelidir, saten iç çamaşırları alırsın yıllarca kullanırım hiç bir şey olmazdı, o saten pijamalar, yıllarca giydim, lastikleri bile eskimedi...ben de gömlek pantolon alamam dediğin gibi ayakkabı, pijama...vs..

Evet oturma odasında oturuyoruz camlar bu şekilde aslında elektrikli battaniye fikrini getirmiştik aklımıza ama oturduğumuz oda da yatıyoruz yatak odam buz gibi girilmiyor bile..Giriş kat olduğu için yatak odası arka cephede kalıyor güneş almıyor fazla.Yalıtım bantlarını denesem iyi olacak.

Bizde hava cok sogudugunda(ocak,subat) ottma odasinda yatiyoruz.
Yatak odasi ve mutfak arka cephede
Oglumun odasi ve oturma odasi ön cephe
Ön cephe daha sıcak.
Ama oturma odamda battaniyeyle yatilabiliyo(dogalgaz sabah aksam acik ama)
Yatak odamda yün yorganla ancak ısınılır.
İdare ediyoruz.
Evde 4mevsimi yasiyoruz resmen ya.

Aminnnnn inşallah tatlimmmm....

Canim ben 94-98 arasını biliyorum Hasanpaşa, Söğütlüçeşme tarafındaki yerini..unutmam mümkün değil salı pazarını, alınan her şey inanılmaz kalitelidir, saten iç çamaşırları alırsın yıllarca kullanırım hiç bir şey olmazdı, o saten pijamalar, yıllarca giydim, lastikleri bile eskimedi...ben de gömlek pantolon alamam dediğin gibi ayakkabı, pijama...vs..
Kesinlikle hala öyle.
Atletler ne cekiyo ne yipraniyo alti ustu 2.5tl.
Kalin havlu corap aldim ogluma 50krs sicacik oluyo patileri

Ya icimden geldi sen sonradan dahil oldun bize ama cok sevdim ben seni cok samimisin diger arkadaslar gibi.
İyiki denk gelmissin topige iyiki dahil olmussun tanismisiz:KK200::KK16:

Kesinlikle hala öyle.

Ya icimden geldi sen sonradan dahil oldun bize ama cok sevdim ben seni cok samimisin diger arkadaslar gibi.
Canimsin yaaa çok teşekkür ederim, ben de çok sevdim seni, seninle muhabbeti ve tüm arkadaşları, Allah razı olsun hiç yabancılık yasatmadiniz ;) iyi ki bulmuşum sizleri :)

Kesinlikle hala öyle.

Senin oğlusun partilerini sevsinlerrr, maşallah size..bakalim benim eniğin cinsiyeti ne olacak ;)

Canim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...
iyi yine işe yaramış sevindim:) yoğurdu anlamadım içinde. olsun en azından saç bakımı yapmış oldun:)

Bugün erkek kardeşimle dışarı çıktık biraz hava alalım dedik, bi yerde kahve içtik. mağaza gezerken dayanamadım ona bi gömlek ve hırka aldım lcw'den 60 lira tuttu. ya ben evlendim gittim, banane ailem naparsa yapsın diyemiyorum.

kızlar bahsi olmuş da elektriğin. ben geceleri tv' nin fişini çekiyorum mesela stand-by 'da kalsa bile baya elektrik tüketiyormuş. en azından 10 lira falan farkediyordur. odalardan çıkarken mutlaka ışığı kapatın, nasılsa tekrar girecem diyip açık bırakmayın. bunlar bizim için minnak ama fatura içi büyük adımlar :))

Elektrikten nasıl tasarruf edebilirim kızlar ?
Evde soba çıkışı yok doğalgaz da ev sahibi istememiş..UFO var evde sadece..
Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Geçen ay 82 bu ay 219 lira gelmiş..

* Evdeki kullanmadığınız tüm prizleri çekin
* Tele şarj doldururken internet ayarını wifi vb gibi kapatın daha hızlı şarj dolar , telden net kullanmadığınız zamanlarda da telin netini kapatın
* Buzluk kısmından bir şey çıkardığınızda dışarıya - mutfağa değil de , buzdolabına koyun .. hem böylesi daha sağlıklı
* Yemekleri dolaba sıcakken değil de soğuduktan sonra koyun

tr_lelli tr_lelli çok şanslısın canım anlayışlı, çizgisini bilen bir ailen var.
no_name_ no_name_ enik mi allaahımm çok şeker :KK70:
Henüz cinsiyeti de belli değil ya, enik, tosbik en sık kullandığım sözcükler babası da esogluesek diyor, çocukta kimlik karmaşası olacak ;) :) darısı başına inşallah tatlim tez zamanda...

Henüz cinsiyeti de belli değil ya, enik, tosbik en sık kullandığım sözcükler babası da esogluesek diyor, çocukta kimlik karmaşası olacak :KK66: :) darısı başına inşallah tatlim tez zamanda...
ah çok tatlı yaa:)) babam da bizi eşoğleşek diye severdi:)) amin canım ya sen de sağlıkla kucağına al bebişini amin:)

Senin oğlusun partilerini sevsinlerrr, maşallah size..bakalim benim eniğin cinsiyeti ne olacak :KK66:
Aiyy bakalim pembe mi mavi mi?
tr_lelli tr_lelli çok şanslısın canım anlayışlı, çizgisini bilen bir ailen var.
no_name_ no_name_ enik mi allaahımm çok şeker :KK70:
Benim ailem nekadar anlayisli ise esimin aileside okadar anlayissiz.
Benim ailem nekadar yapıcı,yardimseverse
Esimin ailesi bi okadar sömürücü malesef.

Sınaniyoruz iste bir yerden

ah çok tatlı yaa:)) babam da bizi eşoğleşek diye severdi:)) amin canım ya sen de sağlıkla kucağına al bebişini amin:)
Aynen benim babam da ;)))) inşallah canım hamile kalmak bi zor oldu bana, hamile olmak da..akşamları çok bulantı oluyor, çok mutsuzum keyfim hic kalmıyor..geçer inşallah yakın zamanda...

Aiyy bakalim pembe mi mavi mi?

Benim ailem nekadar anlayisli ise esimin aileside okadar anlayissiz.
Benim ailem nekadar yapıcı,yardimseverse
Esimin ailesi bi okadar sömürücü malesef.

Sınaniyoruz iste bir yerden
İlk sizlerle paylaşacağım, söz ;)

Kayınvalide ve kp tüm gelinlerin derdi sanırım :( neyseki ailenlesin canim kv ve kp ile aynı apartmanda olduğunu düşünsene..Allah muhafaza....ben hiç anlaşamıyorum maalesef :(

Yogurdum bitmek uzere 2minnak tenceremi de bitirdim sayilir.
Komsumun tabagi bendeydi bos veremedim evde de pasta borek yoktu yogurdumdan koydum o da sever yedi bile.
Cay sofrasi kurdu yedik ictik Allah bereket versin.
Süt almam gerek yogurt bitmeden mayasindan ayirip mayalim.

Yarin arkadas cagirdi
Carsamba-persembe teog var okul tatil.
Tabi oglumlar hemen plan yapmis carsamba arkadasim gelmek istiyo dedi(annesiyle gorusuyorum) iyi dedim.

no_name_ no_name_ aklima sen geldin :)
Yapilsin mamalar yine :)

Cocugun gelmesi demek annesininde gelmesi demek bi de ben kafami dinlim yaw.
Kiramiyorum iste oglumu
Eger sen arkadasinla vakit gecirmek istiyorsan gelsinler peki dedim.

Kafamda menü olusturuyorum.
Pizza yaparim
Yanina yas pasta
Bi de kurabiye gibi birsey yaparim.

Yine mama yapmakdan kurtulamadim bu haftada :)

Baska biri daha var gelmek istiyo onu hep erteliyorum o da okul tatil diye gelicem demez umarim.

Birbirlerini tanimayan insanlari bir arada agirlamakdan hoslanmiyorum.

Bahane bulucam ona eger geliyim derse ust uste kaldiramam.

Butun cocuklar buraya gelmek istiyolar oglusuma gel diyen yok kuzum ya.

Back
X