- 1 Mart 2010
- 45.501
- 116.357
- 1.123
Tarif guzelmis cnm afiyet olsunCanim anne kurabiyesi yapacağım şimdi hatta, tarif ekte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarif guzelmis cnm afiyet olsunCanim anne kurabiyesi yapacağım şimdi hatta, tarif ekte![]()
Hahahaaaa aynıları tatlim yaa, hergun esimi arayıp beni sormalar, selam söylemeler... ben de ilk önce acmadim telefonlarını, sonra aramadim, gitmedim derken koydum tavrımi...ben de asla helal etmiyorum, çok ağladım çok..kimseye de anlatamadım.yillar sonra anneme anlattım, annem de artık hiç gorusmuyor onlarla...eşim de çok kırgın aslında kv ve kp ...eltim en güzelini yapıyor, ağzına tukuruyor vallahi..kv geleceğim diyor, eltim sonra gelirsin benim planlarım var gelme diyor. Ben demiş olsaydım topa tutardı beniGünaydın kızlar
no_name_ bende senle benzer seyler yasadım 1 yıldan fazladır görüşmüyorum artık
Bana da eşimin yanında cok iyi davrandı eşim hastanede yatarken oğlum çıksın ya seni ya beni seçecek dedi
Kb da cok sey yaptı
İkisiyle de görüşmüyorum evlerine gitmiyorum
İlk basta aradılar açmadım
Hatta evime gelip 1 hafta kaldılar oğlunun evi ya
Bana uzak olsunlar bnmde en büyük korkun kb ölürde kv basıma kalırsa
Allahım uzak et bna onları
Aklıma geldikçe kötü oluyorum
Uzaktayım onlardan tayınle ailemin yanına bile gitmek istemiyorum onlara da yakın olcm diye
Bana ettiklerini çeksinler
Hakkı'mı helal etmiyorum
Şimdi melekler tabi eşime sürekli arar tlfnda bana Slm yollar ya Allahım ikiyüzlü insanlardan koru
Hahahaaaa aynıları tatlim yaa, hergun esimi arayıp beni sormalar, selam söylemeler... ben de ilk önce acmadim telefonlarını, sonra aramadim, gitmedim derken koydum tavrımi...ben de asla helal etmiyorum, çok ağladım çok..kimseye de anlatamadım.yillar sonra anneme anlattım, annem de artık hiç gorusmuyor onlarla...eşim de çok kırgın aslında kv ve kp ...eltim en güzelini yapıyor, ağzına tukuruyor vallahi..kv geleceğim diyor, eltim sonra gelirsin benim planlarım var gelme diyor. Ben demiş olsaydım topa tutardı benieltim aslında intikamımı alıyor gibi , bazen gordukçe tavırlarını içim soğuyor...oturtuyor eve koyuyor önüne soğan patates, benim işim var dışarı çıkıyorum akşama pişir yemekleri gelince yeriz diyor, sabah bi çıkıyor, akşam kaynimdan sonra geliyor
))) ben 5 çeşit yemek yapar koyardim da önüne yine yaranamazdim
(((
Öyle canim ya iş işten çoktan geçti, eltim ve kv birbirlerinden nefret ediyorlar, fakat kv başka kapısı kalmadı, eltime mecbur... ayrıca eltimin bebeği var, torun goreceğiz diye gelip gidiyorlar maalesef ama hiç kimse bu durumdan memnun değil. Eltimin ailesi de çok şirret babası çok korumacı, kv ve kp ağızlarını açamıyorlar tabidinsizin hakkından, imansız geliyor desene... :) tövbe tövbe... :)
iyi olan yaranamaz, bu genelde böyledir.... sen uğraş çabala kıymetli olmazsın, ama öyle davrananlar kıymetli olur...
her şeyde vardır bir hayır canım, eltini öyle gördükçe, sana yaptıklarından pişman olur, senin kıymetini anlar belki de, kimbilir... tabi iş işten geçmiş oluyor, o ayrı...
Su an artık ben de o moddayim tatlim..resmen "düşmanimin düşmanı dostumdur" dedirttilerBende canimi yakanin cani yansın mantigindayim.
Bundan zevk duyacak kadar sadistim acıkcası.
Öyle canim ya iş işten çoktan geçti, eltim ve kv birbirlerinden nefret ediyorlar, fakat kv başka kapısı kalmadı, eltime mecbur... ayrıca eltimin bebeği var, torun goreceğiz diye gelip gidiyorlar maalesef ama hiç kimse bu durumdan memnun değil. Eltimin ailesi de çok şirret babası çok korumacı, kv ve kp ağızlarını açamıyorlar tabi![]()
Geçmiş olsun canım, evde bebek olunca yaşanacak şeyler tabiki bunlar, ağrısız,sızısız,ateşsiz atlatırsınız inşallah, sağlıkla...Günaydın herkese. Bugün pek keyfim yok. Belkide gece uyuyamadığım içindir. Bebeğimizin iki dişi aynı anda çıkmaya başladı. O yüzden çok huzursuz. Dünkü harcamamız sadece ekmek almaktı. Bugünde bi ihtiyaç yok. Sanırım yine sadece ekmek alıcam.
Benim de çıkıp yurumem lazım biraz ama hiç cikasim yok.yattikca da şişiyorum, odem yapıyor vücut..koşu bandında yürüyordum Dr kesinlikle yasak dedi..internete bakiyorum yurumus hep insanlar..ben ne yapacağım böyleBugun benimde hep yatasim var.
Arkadas gel dedi ama gitmicim sanirim.
Keyfim yok.
Biraz evde vakit gecirmek istiyorum.
Camasirim falan var zaten yıkanacak.
Asılacak.
Biraz evle ugrasirim sonra uzanirim.
Ben sık gelip gitmeleri sık disarda olmayi zaten sevmiyorum.
Evde de is hic bitmiyo malesef.
Yarin gelecek teog varya okul tatil yarin.Benim de çıkıp yurumem lazım biraz ama hiç cikasim yok.yattikca da şişiyorum, odem yapıyor vücut..koşu bandında yürüyordum Dr kesinlikle yasak dedi..internete bakiyorum yurumus hep insanlar..ben ne yapacağım böyle((
Evde iş bitmiyor canim gerçekten...senin misafirler bugün gelmeyecek mıydı ? İptal mi oldu?
Misafir gelecek olması kötü..Yarin gelecek teog varya okul tatil yarin.
Malesef is bitmiyo okadar cok varki sayarsam ama yapasim yok.

Bende aramadım açmadım gitmedim ams gecen kış geldiler ve hiç Bişi yokmuş gibi davrandılar bana bu yaptıklarını bnm ailemin yanında yaptılar bir deHahahaaaa aynıları tatlim yaa, hergun esimi arayıp beni sormalar, selam söylemeler... ben de ilk önce acmadim telefonlarını, sonra aramadim, gitmedim derken koydum tavrımi...ben de asla helal etmiyorum, çok ağladım çok..kimseye de anlatamadım.yillar sonra anneme anlattım, annem de artık hiç gorusmuyor onlarla...eşim de çok kırgın aslında kv ve kp ...eltim en güzelini yapıyor, ağzına tukuruyor vallahi..kv geleceğim diyor, eltim sonra gelirsin benim planlarım var gelme diyor. Ben demiş olsaydım topa tutardı benieltim aslında intikamımı alıyor gibi , bazen gordukçe tavırlarını içim soğuyor...oturtuyor eve koyuyor önüne soğan patates, benim işim var dışarı çıkıyorum akşama pişir yemekleri gelince yeriz diyor, sabah bi çıkıyor, akşam kaynimdan sonra geliyor
))) ben 5 çeşit yemek yapar koyardim da önüne yine yaranamazdim
(((