• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar
sabah sınava gıttım geldım
sonra az uzandım
kahvaltı ardından temızlık ve utu yaptım
sırada yemek ışı var
bnmde almam gereken kazak elbıse etek vs var ama bulamadım vaktım de yok avmeye fln
almadıgım ıcın para harcamamış oluyorum ıyı de oluyor aslında
bız bırıkım olarak bnm maasa dokunmadan eşimin maaşle dvm edıp ondan da artanı bnm hesaba atıp dvm edıyoruz
haftalık butce belırlıyoruz ona gmre para cekıyoruz elımızın altında cok olmamış ve harcanmamaış olyor
araba alcagımız ıcın tl de kaldık ama uzun surelı yatırım olsa altın dolar vs daha mantıklı

eşimin bir huyu var, kızdığı zamanlarda tanınmaz hale geliyor. ergen gibi trip atıyor. msjlarıma aramalarıma cevap vermez, arayıp sormaz, ve en önemlisi çok kırıcı kelimeler kullanır. sanki karısı değil de sıradan bir arkadaşıymışım gibi canımı yakar konuşurken. bugün de msj yazdım bir sürü, tek bir kelime kullandı ve yine aşağılayıcıydı. bu kaçıncı oldu. yutmicam artık bu kez. gelene kadar da konuşmicam karar aldım.
başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın ya yazarken utanıyorum ama kimseye dökemiyorum içimi böyle
Niye utanıyorsun Latiyye sen utanma utanacak taraf sen değilsin, hep çabalıyorsun, mesaj atıyorsun arıyorsun, tabii bütün bunları senin yazdıklarıdan çıkarıyorum. Bence o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran çünkü onun seni kazanması lazım,magdur olan sensin. Şimdi güzel birsinema filmi seyret düşüncelerinden uzaklaş biraz o çırpınsın tabii bunlar benim senin için olan düşüncelerim. Hepimiz farklı muamele gördük ben asla akıl vermek değil niyetim sadeceartık kendini üzme çok yazdım çenem düştü hoşça kal.

Niye utanıyorsun Latiyye sen utanma utanacak taraf sen değilsin, hep çabalıyorsun, mesaj atıyorsun arıyorsun, tabii bütün bunları senin yazdıklarıdan çıkarıyorum. Bence o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran çünkü onun seni kazanması lazım,magdur olan sensin. Şimdi güzel birsinema filmi seyret düşüncelerinden uzaklaş biraz o çırpınsın tabii bunlar benim senin için olan düşüncelerim. Hepimiz farklı muamele gördük ben asla akıl vermek değil niyetim sadeceartık kendini üzme çok yazdım çenem düştü hoşça kal.
yok hayır niye akıl vermek olsun asıl bana vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ederim:) benim üzüldüğüm nokta, bana kırılmış olsa bile kullandığı üslup, takındığı tavır. ben ona aynı şekilde davranamıyorum yumuşayıveriyorum 2 dakika sonra. iyiyiz şu anda şükür ama yine de gelince üstünden bi geçeriz konunun. çok sağol.

Ne çok soru varmış kafamda kızlar
Altın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada

2000 tl gelecek
Benim de maaş hesabım akbankta. İnternet bankacılığından vadesiz altın hesabı açtım. Herhangi bir alt limit yok. Ben her ay maaşımı alınca 2 gr altın alıp atıyorum hesaba. İstediğin zaman bozdurabiliyorsun. Ben memnunum.

2000 tl gelecek
Benim iki tane altin hesabım var. Garanti ve Finansbankta. Memnunum ben. Keşke daha önce actirsaydim diyorum. Birinden 2 birinden 1 gr alıyorum her ay. Alt limit yok. Kesinti vs yok. Benim ikisi de kredi kartlarima tanımlı. Tavsiye ederim.

Maaş hesabım yapı kredi bankası
Akbankta vadeli hesabım var
Nisanda 2000 tl gelecek Altın hesabı açayım diyorum hepiniz memnunsunuz sanırım ne güzel
Çok teşekkür ederim hepinize
Hesap açılırken herhangi bir ücret, kesinti oluyor mu?

Aslında kenara ne atarsak atalım illaki değeri artmış oluyor. O yüzden ele geçtikçe ama gram ama ceyrek ama dolar yapıp atmalı insan. Eğer amaç birikim yapmak ise ve uzun vadeli düşünüyorsanız hepsi kazandırıyor. Çeyrek alırken bozdururken daha düşük bozduruluyor diye vazgeçecek oldum birkaç kez. Ama aldigim her çeyrekte en az 45 - 50 tl karım var bugün.

Eve yeni girdik Bismillah.
Gün cok guzel gecti
Hatta bi ara arabada koptuk biz alkislar cigliklar :)
Külkedisi moduma döndüm an itibariyle arabam kabak oldu.

Gunu sadece 100tll ile kapatmis bulunmaktayiz o da aksam yemegi,kestane sekeri,cevizli ekmek,sigara aldi esim falan.

Aslında kenara ne atarsak atalım illaki değeri artmış oluyor. O yüzden ele geçtikçe ama gram ama ceyrek ama dolar yapıp atmalı insan. Eğer amaç birikim yapmak ise ve uzun vadeli düşünüyorsanız hepsi kazandırıyor. Çeyrek alırken bozdururken daha düşük bozduruluyor diye vazgeçecek oldum birkaç kez. Ama aldigim her çeyrekte en az 45 - 50 tl karım var bugün.
Canım aslında ben Fiziki altın almayı çok istiyorum gözümün önünde dursun arada sayayım falan ama
Hırsızlık olayları falan korkutuyor beni

Canım aslında ben Fiziki altın almayı çok istiyorum gözümün önünde dursun arada sayayım falan ama
Hırsızlık olayları falan korkutuyor beni
Allah korusun Allah fırsat vermesin. Kolay kazanilmiyor kolay yapılmıyor. İyi saklamak gerek. Evin korunakli değilse evinde tutma zaten canım. Benim aile apartmanı. Çok şükür güvenli diye düşünüyorum. Gayrimenkul alırken bozdururum diye bozdurmadim ben de.

Allah korusun Allah fırsat vermesin. Kolay kazanilmiyor kolay yapılmıyor. İyi saklamak gerek. Evin korunakli değilse evinde tutma zaten canım. Benim aile apartmanı. Çok şükür güvenli diye düşünüyorum. Gayrimenkul alırken bozdururum diye bozdurmadim ben de.
Çok Haklısın canım
Benim ev de aile apartmanı ama işte insan pek güvenemiyor
Artık hangi banka olur bilmem ama biraz araştırayım

Eskiden gece de nöbete giderdim. Gecenin ucu besi gibi ararlardi karakoldan. Giderdim bakardim hırsızlık olayı. Aklıma ve vicdanıma uymayan şeyleri asla savunmam. Cezası neyse çeksin. Çoktandır gitmiyorum o yüzden.
Keşke herkes sizin gibi işini insani yapsa o şekilde karar verse.
Nerde?
Yok çok azaldı
İyi insanlar lazım bize Hepimize.

Back
X