• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pazara gittim geldim
Pazarda 24tl harcadim.

Mandalina
Ayva
Dereotu-maydanoz
Biber
Domates
Salatalik
Limon
Portakal
Sogan
Kivircik aldim.

Balikcidan 15tl cinekop aldim 1kilo.

Sonra markete ugradim.
Paketlerde antepfistigi,findik ici,badem
Pötubör(5 li) bisküvi
Cekirdek
Kupseker
Sosis
Margarin
1paket kurufasulye
Ogluma okul icin 6lı meyve suyu(2tane)
Cips
Cin misir
Cikolata
Kandil simidi(2tane)

68tl burasi tuttu.
Karttan cektirdim.

Pazar gayet uygundu bu hafta kar yagasa pahalanir ama.

Kendime polar esofman sordum evde giymelik 35tl dedi.
Bide sali pazarina bakicam gecen sene bizim pazardan 20tl almistim baska modelini.

Sali pazarinda da genelde 30-35 ise alirim burdakini cok begendim.

20tl lik bisey bulsaydim 2tane alicaktim.

Evidea nin magzasi acildi dün bu tarafa.
Orayi gezmek istiyorum.
Merak ediyorum.
Hafta ici carrefoura gidicem orayada ugrucam.

Mrb kizlar bizde simdi alisveris yaptik 160 lira tuttu esim manava ugrucak ne tutar bilmem ama bu aldiklarimiz bize kisi cikartir
sivi yag
cay
seker
nohut
pirinc
bulasik deterjani
pecete
sampuan
mercimek
kuru fasulye
kasar
zeytin

bunlarin bi cogu evde var bakliyatlar falan ama kis iyice gelmeden alayim kisin bunlari almakta zorlaniyoruz
desto bulasik deterjani aldim burafaki tavsiye uzerine ins memnun kalirim

Bende hep tamam buda zula diyorum hooop ona sira geliyo hemen.
3kisiyiz oysa.
Bakinca

Ama ne ara bitiyo anlamiyorum.
Ziyanda etmiyorum yani etmemeye dikkat ediyorum.
Ama meyvesiz cerezsiz durmuyo benimkiler.
Kek,kurbiye falanda yapiyorum istiyolar.

Mesela cekrdek, kuruyemis bitmisti dun esimde oglumda aranip durdular.
Aldim bugun aksama yerler.
Az az koyuyorum gerci pakette ne varki cok olmuyo zaten.

Suan makarna,pirinc,mercimek ocak ayinda da idare eder beni.
Ama yah,deterjan,seker falan almam gerek.

Rinsoyu 16.90tl gordum bi marketde (7kg)
Alicam sanirim

@guldanee canim yesilinide kullandim ama pembe destoyu sevdim ben.
Benimde bitmis fairy vardi zulada onu actim.

bugun kendımı ıyı hıssettım gorevım vardı gıdıp geldım yatıyroumsımdı sagolsun gecmıs olsuna gelenler oluyor kv. gorumcelerım agırlıyor Allah onlardan razı olsu
kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ınsallah

benden bugun 0 harcama ancak evdekıler ıcın eşim ne harcadı bılmıyorum
hastahaneden 3200 gıbı bı rakam ıstemıslerdı cıkısta sadece 1300 tl almıslar cok ıyı oldu bu
kartımıın tamamını odeyıp yenı yıla cok az bır borcla gırıcez ınsallah

Allahım tum dertlılere deva, borclulara odeme kolaylıgı, hastalara şifa, eş ıstyenlere uygun bır kısmet, bebek ısteyenlere de ve bana da en kısa zamanda saglıklı bebişler ver ınsallah rabbım...

bugun kendımı ıyı hıssettım gorevım vardı gıdıp geldım yatıyroumsımdı sagolsun gecmıs olsuna gelenler oluyor kv. gorumcelerım agırlıyor Allah onlardan razı olsu

hastahaneden 3200 gıbı bı rakam ıstemıslerdı cıkısta sadece 1300 tl almıslar cok ıyı oldu bu

Allahım tum dertlılere deva, borclulara odeme kolaylıgı, hastalara şifa, eş ıstyenlere uygun bır kısmet, bebek ısteyenlere de ve bana da en kısa zamanda saglıklı bebişler ver ınsallah rabbım...
amiinnn inşallah :KK68:

İşyerğmde bi bayan vardı. İyi bir yerde idi. Çok güzel giyinir, kendine çok iyi bakardı. Ülkedeki bu olaylardan Sonra açığa alındı. Geçen duydum. Eşi ihraç edilmiş. (Hiç tanımadığım için suçlu mudur değil midir zerre fikrim Yok)
Bu bayanla ortam bir arkadaşımız var. Ona sordum. Ne yapıyor filan diye.
Hiç paraları Yok, bilirsin çok kıyafet alır, çok güzel giyinirdi dedi. Evet dedim bilirim.
Bu olayı duyunca bir kere daha kendime söz verdim. İnsanın başına ne geleceği belli değil. Kılık kıyafet vs fayda etmiyor. Mümkün olduğunca kenara koymak Laz'ım.
Ne diyoruz "ver paşam diyeceğime, ver köşem derim"

@amelia2 daha iyi olmana sevindim canım.

Beth18 Beth18 . Amin canım

no_name_ no_name_ ne denir bilemiyorum canim soylenen sozler hic bi anlam ifade etmiyor boyle durumlarda benim icin. Allah yardimcin olsun insallah amniyosentez sonucu guzel haberler alirsin. Allah sabir versin sana esine.
Bende dun sabah ameliyat oldum kanaldaki taslarim alindi sindi dinleniyorum ablam gelipgitti kayinvalideler bizde sagolsun bakiyolar bana. Iyilesmeye calisiyorum

Herkeslere iyi aksamlar kizlar...
Amelia2 çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Neyse bakanın varmış yalnız değilsin.Kısa zamanda iyileşirsin.

canım no_name_ no_name_ herhangı bır gelışme var mı canım? cevaplamak zorunda degıksın senı kendıme yakın hıssettıgım için soruyorum canım öpüyorum...
Çok saol tatlimmm, dün gittik doktora, özel uzman olması gerekiyor , 6 saat gidip 6 saat dönünce nevrim döndü, yasadigimiz şehirde yoktu çünkü... amniyosentez yapıldı. Çok uzun bir iğne ile karından rahime ve bebeğin içinde yaşadığı keseye girip sıvı alıyor o keseden doktor, oldukça zor ve riskli bir işlem...tamamlandı çok sukur, perinatoloji uzmanı olması gerekiyor o da kadın doğumdan sonra 3 yıl mi ne eğitimi oluyor..cok profesyoneldi doktor..fakat o da pek olumlu konuşmadı, Allahtan ümit kesilmez dedi ...normalde 1 ayda çıkıyor sonuç en geç 1 hafta içinde çıkar dedi.su an dua edip beklemekten başka çaremiz yok...

Back
X