- 17 Ağustos 2015
- 601
- 395
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herşeye zam gelmiş ben gecen hafta 30 lu yumurta kolisini 12 tl aldim bu hafta 16 tl ye aldım ne olacak bu gidişat herşeye çok pahalı.aynen ya bende pasta poacada cok kullaniyirum sasirdim dun bimde bile 15 li 6 kusur olmus allah sonumuzu hayir etsinn
biyerde okumuştum. haftasonuna doğru altın haftabaşına göre daha düşük olurmuş. ben de beklemeyi seçtim şimdilik ama umarım pişman olmamKızlar altın böyle uçmuşken altın almak ne kadar mantıklı olur? Kararszım
Mesela altın degıl de parayı o sekılde saklasak. Birde bu yatırımlarınızı nerede saklıyorsunuz?biyerde okumuştum. haftasonuna doğru altın haftabaşına göre daha düşük olurmuş. ben de beklemeyi seçtim şimdilik ama umarım pişman olmam
uzun vadeli yatırımsa altın almak daha iyi. kısa vadede lazımsa para olarak kalabilirMesela altın degıl de parayı o sekılde saklasak. Birde bu yatırımlarınızı nerede saklıyorsunuz?
bende bazen senin gibi hissediyorumGünaydın Hanımlar,
Yoğun bir hafta sonundan sonra işe geldim ve oh be dedim. Çocuk olduğundan beri işe gelince dinlendiğimi hissediyorum. Zaten benim eski pazartesi sendromları oldu cuma sendromu. Cuma günleri eşimle konuşuyoruz kızı haftasonu nasıl eyleceğiz planları yapıyoruz. Pazartesi sabahları da koşarak evden uzaklaşıyoruz.
![]()
olumlu düşün olumlu olsun canımmidem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.
ya ne diyorsun ben de mi beklesembiyerde okumuştum. haftasonuna doğru altın haftabaşına göre daha düşük olurmuş. ben de beklemeyi seçtim şimdilik ama umarım pişman olmam

ben altını bankada kasaya koyuyorum, param da bankada duruyor.Mesela altın degıl de parayı o sekılde saklasak. Birde bu yatırımlarınızı nerede saklıyorsunuz?
mesela bebişler için altınuzun vadeli yatırımsa altın almak daha iyi. kısa vadede lazımsa para olarak kalabilir
Benim evde yaaben altını bankada kasaya koyuyorum, param da bankada duruyor.
Aslında onu ben de duydum, altın dolar haftaya yüksek başlıyor, cuma biraz daha dusuyor...ya ne diyorsun ben de mi beklesem![]()
Bu arada günaydın canım..daha iyisin umarım dünden bu yana ?mesela bebişler için altınbizim için vade yada fon
![]()
Günaydın canım ben de aynı fikirdeyim...Günaydın kızlar
Cuma günü hem altın hem de döviz daha düşüktü. Dün yüksek başladı güne. Ben de altın alacağım ama biraz düşsün diye bekliyorum.
ben de korkuyorum bankalardan ama evden daha çok korkuyorum. bizim orda güvenikli siteye hırsız girdi geçen gün 4 tane müstakil eve rahat rahat girmiş çalmış ortalıkta ne varsaBenim evde yaaaslında aklımda çıkıyor..geçen sene 162 tl den 43 tane ceyrek altın atmıştım kenara hiç dokunmadim çok sukur, evde saklıyorum güvenlikli site diye biraz rahatim ama yinede bir yere giderken yanıma alıyorum...ufak tefek rakamları bankada tutuyoruz, aybasindan itibaren 500 tl civarı fon alacak eşim ama ben bankalardan korkuyorum...
![]()
Allah korusun, genelde evdeyim çıkarken de ustume alıyorum o da doğru değil ama yanımda daha güvende sanki...ben de korkuyorum bankalardan ama evden daha çok korkuyorum. bizim orda güvenikli siteye hırsız girdi geçen gün 4 tane müstakil eve rahat rahat girmiş çalmış ortalıkta ne varsa![]()
sağolasın bugün daha iyiyim çok şükür. şimdi doktora gideceğim belki cinsiyet belli olur bakalım.Bu arada günaydın canım..daha iyisin umarım dünden bu yana ?