• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende bu gün 3 tl ekmeğe verdim
22 tl de markete verdim, öğrencilerime bir şeyler aldım yarın öbür günde biraz harcamam olacak onlar için
Günaydın Hanımlar,
Yoğun bir hafta sonundan sonra işe geldim ve oh be dedim. Çocuk olduğundan beri işe gelince dinlendiğimi hissediyorum. Zaten benim eski pazartesi sendromları oldu cuma sendromu:KK57:. Cuma günleri eşimle konuşuyoruz kızı haftasonu nasıl eyleceğiz planları yapıyoruz. Pazartesi sabahları da koşarak evden uzaklaşıyoruz.:p
bende bazen senin gibi hissediyorum
kitabı bile okulda teneffüslerde okuyorum

midem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.
olumlu düşün olumlu olsun canım

ben altını bankada kasaya koyuyorum, param da bankada duruyor.
Benim evde yaa :( aslında aklımda çıkıyor..geçen sene 162 tl den 43 tane ceyrek altın atmıştım kenara hiç dokunmadim çok sukur, evde saklıyorum güvenlikli site diye biraz rahatim ama yinede bir yere giderken yanıma alıyorum...ufak tefek rakamları bankada tutuyoruz, aybasindan itibaren 500 tl civarı fon alacak eşim ama ben bankalardan korkuyorum... :(

günaydın kızlar bende cuma günü oğluma yılbaşından beri günde 1 lira attığım kumbaradan çıkan parayla yarım altın alacağım
üstü eksik kalırsa tamamlarım
ben alacağım fiyata bakmayı düşünmüyorum zaten uzun vadeli yatırım olduğu için 3 5 lirayı beklemiyorum
bu arada bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk nerelerdesin haftasonu da yazmamış hiç

Benim evde yaa :KK43: aslında aklımda çıkıyor..geçen sene 162 tl den 43 tane ceyrek altın atmıştım kenara hiç dokunmadim çok sukur, evde saklıyorum güvenlikli site diye biraz rahatim ama yinede bir yere giderken yanıma alıyorum...ufak tefek rakamları bankada tutuyoruz, aybasindan itibaren 500 tl civarı fon alacak eşim ama ben bankalardan korkuyorum... :KK43:
ben de korkuyorum bankalardan ama evden daha çok korkuyorum. bizim orda güvenikli siteye hırsız girdi geçen gün 4 tane müstakil eve rahat rahat girmiş çalmış ortalıkta ne varsa :(

ben de korkuyorum bankalardan ama evden daha çok korkuyorum. bizim orda güvenikli siteye hırsız girdi geçen gün 4 tane müstakil eve rahat rahat girmiş çalmış ortalıkta ne varsa :KK43:
Allah korusun, genelde evdeyim çıkarken de ustume alıyorum o da doğru değil ama yanımda daha güvende sanki...

Back
X