- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
aynen. öyle dışarda satılan pet şişelere güvenmeyiniz lütfen .Boza Vefadan içilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen. öyle dışarda satılan pet şişelere güvenmeyiniz lütfen .Boza Vefadan içilir![]()
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Allah acil şifalar versinCanlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış
hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum
![]()
ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı
su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor
![]()
Rabbim sabır, sağlık versin..
latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
![]()
![]()
Arkadaslar icecek falan konustuk bozanin tadini hep merak etmisimdir bi nasip olmadi tadi nasıl?
Yani icilebilir bisey mi.
Az bi yerde icip denemek istiyorum satilanlar kiloluk.
Vefa evet bulursam bu marka mutlaka denicem cok merak ediyorum tadiniHiiiii boza miii bayilirim çok severim sindirim sistemi icin de cok yararli fermente bir ürün oldugu ocin
Hem mayhoş hem tatli icine bolca tarcin ve leblebi of canim cekti hiç bıkmadan yerim
Eşimle her sene kişin vefaya gider tarihi vefa bozacisinda yerinde iceriz bide sira bekleriz o kadar severiz yani
Daha geçen ay gittik yine mi gitsek ki
Ama taninmayan markalardan almayin begenmezsiniz vefa dışında guvenemiyorum ben buyuk marketlerde satiliyor
Bende 300den assa beklemiyorum dogalgazi hep yandi.Günaydın kızlar.
Uzun zaman alışveriş yapmayınca ve sürekli evle is arasında mekik dokuyunca çok sıkıldım ve dün kendimi AVM ye attım. 1200 tl harcadım. Ama ogluslara begendikleri kabanlar , spor ayakkabılar , kazaklar falan alındı. Öyle indirim falan da yoktu. Ayakkabılar Adidas tanesi 215 idi mesela. Kabanlar da 169 dan alındı. Kazaklar 40 civarı. Ama aşırı bir kalabalık vardı. Millet bedava gibi alıyor. Sonra çocuklarla sinemaya girdik ardından yemek yedik falan güzel bir gün geçirmiş olduk. Çocukların ara karne hediyesi gibi de oldu iyi oldu. Artık sezon sonunda alırım ne alırsam bu kadar yeter şimdilik.
Doğalgaz 375 tl gelmiş. Soğuk olunca haliyle yanıyor. Dün AVM ye giderken bir kaç kişiyi bisikletinin arkasına bir çuval kömür yükleyip götürdüğünü gördüm. Allah herkesin özellikle de fakir fukaranin yardımcısı olsun. Fakir çok.
Akşam fasulye hasladim. 3 poşet buzluga attım. Yoğurdumu mayaladim. Bugün de ütü yemek falan geçer.
Huzurlu bir pazar günü diliyorum...
Umarım kotu bisey degildir canımgunaydınlar
bızım gunumuz pek aydın degıl
bu ara hep ustuste gelıyor
Allah hayırlara vesıle etsın
uzuluyorum bazen sonra dıyorum kı ölümlü dünya boşverrrrr uzulmeye degmez
yarın ne olacagımız belli degıl
bızım de dogalgaz bır 500 gelır cunku evde 4-5 kısı kalıyoruz
bırde hep yuksekte yanıyor
nasıl gelır ınsallah coook yuksek gelmez ama zannetmıyorum
bende bozayı severım bızım memlekette yapılır ve cokta guzel olur
her gelen mutlaka getırır hatta suanda dolapta var içilmeyı beklıyor
leblebı ve tarcınla guzel oluyor
içim sıkılıyor Rabbım yardımcımız olsun...
aslında cok cok onemlı bısey degıl ama cok canımız sıkıldı. evle ılgılı... aman dıyorum her sey olacagına varır cana gelecegıne mala gelsın vallahı...Umarım kotu bisey degildir canım
Hayir olsun insAllah.
hayır olsun canım ya inşallahgunaydınlar
bızım gunumuz pek aydın degıl
bu ara hep ustuste gelıyor
Allah hayırlara vesıle etsın
uzuluyorum bazen sonra dıyorum kı ölümlü dünya boşverrrrr uzulmeye degmez
yarın ne olacagımız belli degıl
bızım de dogalgaz bır 500 gelır cunku evde 4-5 kısı kalıyoruz
bırde hep yuksekte yanıyor
nasıl gelır ınsallah coook yuksek gelmez ama zannetmıyorum
bende bozayı severım bızım memlekette yapılır ve cokta guzel olur
her gelen mutlaka getırır hatta suanda dolapta var içilmeyı beklıyor
leblebı ve tarcınla guzel oluyor
içim sıkılıyor Rabbım yardımcımız olsun...
Ameliyat izlerine sarı kantaron yağını doktor anneme her iki bacağından ameliyat olduğunda önermişti. Dört yıl önce operasyon geçirdi şimdi izleri belli değil hatta dikişlerini zımba ile bastırmışlardı dikiş tutsun diye.Kantaron yağının konusu geçmiş
Yanıklara iyi geldiğini duymuştum
Başka nelere iyi geliyor ? Ameliyat izini geçirir mi ?
Ne kadar süre kullanmak gerekir ?
cok guzel bır menü bence.kremalı mantar içinde ama kim ıcın yapacagına baglı ?eger ıkı kişi ıcınse bu menü bence yeterli ama daha kalabalık bır gruba yapacaksan kremalı mantarı da yapabılrısınkızlar şu menü nasıl sizce:
çorba
güveç (etli sebzeli )
pilav
sarımsaklı baharatlı süzme yoğurt
havuç ve kırmzı lahana salatası
yaşpasta
başka aperatif nolabilir? kremalı mantar uyar mı? yada yeterli mi bunlar?
eşimin gelişine sürpriz yemek:) bide köz patlıcan salatası vardı unuttum onuinşallahlatiyya ve M maviduvar1
cok guzel bır menü bence.kremalı mantar içinde ama kim ıcın yapacagına baglı ?eger ıkı kişi ıcınse bu menü bence yeterli ama daha kalabalık bır gruba yapacaksan kremalı mantarı da yapabılrısın
eline sağlık. ben de bugün iş olaraktan kuşlarımın kafesini temizledim:) sabah bana bas bas bağırıyorlardı yemleri bitmiş.Ben bugun pazara cikmadim
Esime dün meyve aldirdim
Bugunde yogurt,ekmek aldiricam.
30tl daha kumbarama attım etti 95tl
2gunde 95tl Allah bereketini versin.
Surekli bu sekilde biriktiremem ama haftada 100tl girse kumbaraya bana yeter.
Buzlukda hamsim vardi onu bugladim.
Pilav ve corbamda var
Salata yapicam sadece.
Bugunde böyle olsun.
Evimi supurdum sildim.
2mak camasir yikadim
Kapilarimi dolap dislarini sildim.
Wc duvarlarini sildim.
Bi ütüm kaldi en üsendigim :/
Oglumun banyo faslı ve ödev kontrolu yapılcak bir de.
Yarin benim markete girmem gerek.
Bakalım nekadar harcıcam.
Umarim az butceyle hallederim.