• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Arkadaslar icecek falan konustuk bozanin tadini hep merak etmisimdir bi nasip olmadi tadi nasıl?
Yani icilebilir bisey mi.
Az bi yerde icip denemek istiyorum satilanlar kiloluk.
ben hiç sevmemiştim. bana kek hamuru gibi gelmişti. 1 bardağı bile bitirememiştim. ama belki sen seversin dene istersen

Arkadaslar icecek falan konustuk bozanin tadini hep merak etmisimdir bi nasip olmadi tadi nasıl?
Yani icilebilir bisey mi.
Az bi yerde icip denemek istiyorum satilanlar kiloluk.
Bayılırım
İlk içtiğimde hiç beğenmemiştim
Bidaha asla içmeyeceğimi düşünüyordum
Sonra ara ara canim çekmeye başladı
Şuan bayılıyorum
Bi şişeyi kendi başıma bi iki günde bitirebilirim
Kesinlikle dene ve kesinlikle 2. Şansı ver bozaya :)

Bayılırım
İlk içtiğimde hiç beğenmemiştim
Bidaha asla içmeyeceğimi düşünüyordum
Sonra ara ara canim çekmeye başladı
Şuan bayılıyorum
Bi şişeyi kendi başıma bi iki günde bitirebilirim
Kesinlikle dene ve kesinlikle 2. Şansı ver bozaya :)
Tadi nasil?
Eksi tatli?
Nerden aliyosun bide

tr_lelli tr_lelli umarim gidersin en kisa zamanda benden gecti cocuk buyuyene kadar biz gittigimizde yagmur ciseliyordu cok zevk almistim boza bende icmedim hic kislari geliyor disari geliyor ama bi boyle icesim geliyor neden bilmem
Cok yakin degilim cnm uskudara
Sık gidemiyorum.
Ama umarım gider bi sahlep icerim.

Tadi nasil?
Eksi tatli?
Nerden aliyosun bide
Ekşi gibi değil gibi mayhoş bi tadı var :) tarif edilemez çok güzel
Üstüne bide tarçın ımmmm
Burda işin ustaları var açık satıyor onlar çok güzel
BİM'den mi ne aldım sevmedim
Saydam marka iyi bak bayilerde marketlerde heryerden Saydam bozaları sizlerde :D

Ekşi gibi değil gibi mayhoş bi tadı var :) tarif edilemez çok güzel
Üstüne bide tarçın ımmmm
Burda işin ustaları var açık satıyor onlar çok güzel
BİM'den mi ne aldım sevmedim
Saydam marka iyi bak bayilerde marketlerde heryerden Saydam bozaları sizlerde :KK70:
İyisinden bi alip denim bakim 10tl riske aticim

k a h v e k a h v e canim leke açma icin ne kullanırsan kullan. Mutlaka gece sürülmeliymis. Çünkü bu kremler ile ölü cilt kendini yenisi ile değistiriyor ve leke bu sayede geciyor. Ama gündüz kullandığında güneşe çıkmazsan bile lamba ışıkları altında oluyorsun ve bu şekilde cilt yine kararıyormuş. Yaptığın tedaviyi olumsuz etkiliyormuş. Ben doktorun yalancısıyım :)

Düzenli her akşam sürülecekse 2-3 ay çok uzun bir zaman bana göre ..
Siz neyden ameliyat oldunuz ?
Bir de kaç ay önceki ameliyata tesir eder acaba ? 10 ay öncekine eder mi ?
Benim yüzümde dikiş var onun için kullanmayı düşünüyorum..
kızlardan duydum yağı da çok bi fikrim Yok Yen'i Yen'i araştırıyorum..

k a h v e k a h v e canim leke açma icin ne kullanırsan kullan. Mutlaka gece sürülmeliymis. Çünkü bu kremler ile ölü cilt kendini yenisi ile değistiriyor ve leke bu sayede geciyor. Ama gündüz kullandığında güneşe çıkmazsan bile lamba ışıkları altında oluyorsun ve bu şekilde cilt yine kararıyormuş. Yaptığın tedaviyi olumsuz etkiliyormuş. Ben doktorun yalancısıyım :)
Sağol canım
Arkadaşın sadece gece yatarken mi kullanmıştı? Söylediysen bile unuttum kusura bakma olur mu ?

:rapci::rapci:

ya ben oyle faydalı şeyler yapmam hıc ıcerık okumaka falan hıc yapmadıgım seyler ama suan resmen aydınlandım :KK70: :KK70:

:-)
canım sahlep orkide ailesinden bir tomurcuklu çiçektir. malesef gerçek sahlep için bu çiçeğin çok sayıda katledilmesi gerekiyor :KK43: tabi kimse işin bu kısmından bahsetmez ticarete döküldüğü için :KK43: o yüzden fiyatı da çok pahalıdır. sen sahlepi bildiğin gibi yap evinde gene :))

Back
X