- 1 Mart 2010
- 45.529
- 116.478
- 1.123
Bu kriz zamanlari falan olmus boyle seyler sanirim.Markete gittim geldim , durduk yerde 119 TL harcadım.Çamaşır deterjanı, yumusatici, temizlik bezi,tasarruflu ampul,duş şampuani, eşime bana deodorant, diyet için salatalık,iceberg marul, ton balığı, tavuk göğsü, karnabahar,havuç,salatalık ve saç boyası aldım..Bugün bi ara perde yıkayıp asmayi, temizlik yapmayı planlıyorum..
Kızlar banka beni korkutuyor, ev daha güvenli geliyor..2003 yılında imar bankasında 30 bin tl parama banka ile birlikte el konduhatta hiç unutmam 3 temmuz sabahı faiz günümdu, 1 gün önce olsa faizimi alacaktım
çok yüksek faiz veriyordu o dönem...Paramı aldım çok şükür ama yanılmıyorsam 7 ay sonra 10 bin, 6 ay sonra 10 bin ve yine 6 ay sonra 10 bin gibiydi...Çok can sıkıcı dönemler geçirdiğimi hatırlıyorum. O parayı da o dönem har vurup harman savurup yedim içtim..o dönem Az para da değildi
kıymet gelmedi o paradan...
O günden beri korkarım bankalardan..Belki zirraat bankası bu dönemde güvenilir olabilir...
Sonra zaten bes birikiyo esim hesabinda biriktiriyo gereksiz dedim bende kendi kendime.