• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Markete gittim geldim , durduk yerde 119 TL harcadım.Çamaşır deterjanı, yumusatici, temizlik bezi,tasarruflu ampul,duş şampuani, eşime bana deodorant, diyet için salatalık,iceberg marul, ton balığı, tavuk göğsü, karnabahar,havuç,salatalık ve saç boyası aldım..Bugün bi ara perde yıkayıp asmayi, temizlik yapmayı planlıyorum..

Kızlar banka beni korkutuyor, ev daha güvenli geliyor..2003 yılında imar bankasında 30 bin tl parama banka ile birlikte el kondu :KK43: hatta hiç unutmam 3 temmuz sabahı faiz günümdu, 1 gün önce olsa faizimi alacaktım :KK43: çok yüksek faiz veriyordu o dönem...Paramı aldım çok şükür ama yanılmıyorsam 7 ay sonra 10 bin, 6 ay sonra 10 bin ve yine 6 ay sonra 10 bin gibiydi...Çok can sıkıcı dönemler geçirdiğimi hatırlıyorum. O parayı da o dönem har vurup harman savurup yedim içtim..o dönem Az para da değildi :KK43: kıymet gelmedi o paradan...

O günden beri korkarım bankalardan..Belki zirraat bankası bu dönemde güvenilir olabilir...
Bu kriz zamanlari falan olmus boyle seyler sanirim.

Sonra zaten bes birikiyo esim hesabinda biriktiriyo gereksiz dedim bende kendi kendime.

no_name_ no_name_ evet canım az kaldı gelmesine inşallah. spora başlamaya karar vermişsin tebrik ederim:) ben de saçımı kestirmek isterdim ama eşim uzun seviyor bırakmıyor. inşallah yeni yıl planların gerçekleşir hepsi çok güzel:)
Ohh sagsalim gelsin inşallah, özlem gider sen de ;) hem diyet hem spora başlıyorum bugün, Karatay diyeti yapacağım.kac kilo ile basladigimi bosvererek ilk ay hedefim 10 kg..İnşallah tüm hedeflerimize hepimiz ulaşırız...Saçlarım benimde uzundu evlendigimizde, uzun yıllar eşim uzun kalsın istedi, yıllar geçtikçe pek karışmıyor çiftler birbirine, sağlığın huzurun nasılsa öyle olmasını uygun görüyor..Ama su an bir suru postijim var, düğün parti vs katılımlarda anında uzun saça dönüşuvriyor kısa saçlarım ;)

kızlar doktora gidecem de bebek olmuyor ya, kontrol amaçlı ilk defa. Hormon testi falan yapıyorlarmış. bunun için belli bir gün var mı, adetin bilmem kaçıncı günü gibi? şimdi doktora gidince doktor şimdi git şu gün gel derse boşuna para ödemek istemiyorum.

Bu kriz zamanlari falan olmus boyle seyler sanirim.

Sonra zaten bes birikiyo esim hesabinda biriktiriyo gereksiz dedim bende kendi kendime.
Aynen canım, üzücüydü...Çok para olmamalı bankada....O dönem 10 bin olsaydı 7 ayda rahatlardim, bu tarz durumlarda bankadaki miktarı arttıkça geri almak zorlaşıyor sanırım...

kızlar doktora gidecem de bebek olmuyor ya, kontrol amaçlı ilk defa. Hormon testi falan yapıyorlarmış. bunun için belli bir gün var mı, adetin bilmem kaçıncı günü gibi? şimdi doktora gidince doktor şimdi git şu gün gel derse boşuna para ödemek istemiyorum.
Var canım 2 ya da 3. Gün FSH , östrojen e2 , prolaktin gibi hormonlara bakılıyor, şimdi adet değilsen de git bence hamilelik öncesi anti rubella , IgM vs bakıyorlar adet olmaman gerek, bir de ilk gidiyorsan ki bu çok önemli smear testi için rahimden örnek alacak, bu zaten her yıl yapılması gereken bi test, bence sen git bugün...

Var canım 2 ya da 3. Gün FSH , östrojen e2 , prolaktin gibi hormonlara bakılıyor, şimdi adet değilsen de git bence hamilelik öncesi anti rubella , IgM vs bakıyorlar adet olmaman gerek, bir de ilk gidiyorsan ki bu çok önemli smear testi için rahimden örnek alacak, bu zaten her yıl yapılması gereken bi test, bence sen git bugün...
rahimden örneği nasıl alacak ya :KK17: ay ne çok test..

rahimden örneği nasıl alacak ya :KK17: ay ne çok test..
HC hissetmeyeceksin bile tatlım, uzun kulak çubuğu gibi bi aparatı rahim duvarına sürüyor sadece, vajinal muayene gerektiğini bildirmek için öyle söyledim, acı falan zaten yok, hiçbir şey hissedilmiyor bile :KK66: rahat ol sen tatlım..

HC hissetmeyeceksin bile tatlım, uzun kulak çubuğu gibi bi aparatı rahim duvarına sürüyor sadece, vajinal muayene gerektiğini bildirmek için öyle söyledim, acı falan zaten yok, hiçbir şey hissedilmiyor bile :KK66: rahat ol sen tatlım..
çok sağol canım öğrendiğim iyi oldu

Rica ederim tatlım, bu testler uzun sürmez hemen gebelik testlerine geçersin inşallah :KK66: 10 ayda verdiğim kanın haddi hesabı yok, bi dosyam var ki ansiklopedi gibi :KK66:
inşallah canım amin:) hadi ya o zaman ben buzluğa fazladan kan atayım lazım oldukça ordan çıkarır veririm:))

Ohh sagsalim gelsin inşallah, özlem gider sen de :KK66: hem diyet hem spora başlıyorum bugün, Karatay diyeti yapacağım.kac kilo ile basladigimi bosvererek ilk ay hedefim 10 kg..İnşallah tüm hedeflerimize hepimiz ulaşırız...Saçlarım benimde uzundu evlendigimizde, uzun yıllar eşim uzun kalsın istedi, yıllar geçtikçe pek karışmıyor çiftler birbirine, sağlığın huzurun nasılsa öyle olmasını uygun görüyor..Ama su an bir suru postijim var, düğün parti vs katılımlarda anında uzun saça dönüşuvriyor kısa saçlarım :KK66:

bir ayda 10 kg, hedefin süper canım, inşallah tutturursun... :)
benim de yarın tartı günüm, bakalım bu hafta verebilmiş miyim...:KK17:

son bi 5 kg kadar kaldı benim de ideal kiloma, ama zor , bakalım...

Yaa ülkenin durumuna bak bankada bile tutamayacak mıyız paramızı
bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk adli işlerden sorumlu arkadaşımız ne yapacağız
Canım vallahi ben de pek rahat olmamakla beraber parasını bankada tutanlardanım. Olağanüstü bir durum olmadıkça kimsenin parasına el konulamaz. Az miktar olsa evde saklayalım ama o da olmaz. Gayrımenkule bağlamayı da bu aşamada uygun bulmuyorum. Allah korusun savaş hali falan olursa kim ne yapsın evi barkı?İnsanın elinde para olursa kendini her daim kurtarabilir. Büyük ve köklü bankalarda olmasının bence şu aşamada bir sakıncası yok.

bir ayda 10 kg, hedefin süper canım, inşallah tutturursun... :)
benim de yarın tartı günüm, bakalım bu hafta verebilmiş miyim...:KK17:

son bi 5 kg kadar kaldı benim de ideal kiloma, ama zor , bakalım...
İnşallah tatlım 4 sene kadar önce 2 ayda 16 kg vermiştim Karatay ve yoğun sporla..Ödemim çok olduğu için 10 kg gider gibi geliyor..Sana da Allah kolaylık versin son kilolar çok zorlayıcı olabiliyor ;) 2 ayda 16 kilo verip sonraki 6 kiloyu 4 ayda verebilmistim ;)

Herkesin 2017 hedefleri ne güzelmiş :) özellikle yurt dışı ve gezme hedefleri olan arkadaşlar süpersiniz :)
Benim 2017 hedefim;
Babacığım arabasını yenilemek istiyor ona karınca kararınca destek olabilmek,
Anneciğime umre parası biriktirmek,
İkisi birden zor olacak ama hangisi önce olursa ona ağırlık vereceğim artık
Kendim için de;
Kapadokya ve Alaçatı tatilleri :)

İnşallah tatlım 4 sene kadar önce 2 ayda 16 kg vermiştim Karatay ve yoğun sporla..Ödemim çok olduğu için 10 kg gider gibi geliyor..Sana da Allah kolaylık versin son kilolar çok zorlayıcı olabiliyor :KK66: 2 ayda 16 kilo verip sonraki 6 kiloyu 4 ayda verebilmistim :KK66:
Süpersin canım. Valla böyle güzel kilo verenlere hayranım. Şurada önce 2 kiloydu, sonra da 4 kilo oldu ( her yıl artıyor maalesef ) bir türlü veremiyorum. Hiç diyet yapmadım hayatımda yani ben diyete karşıyım :)
Ama yeni yıl hedeflerim arasında ideal kiloma kavuşmak benim de var. Bakalım olacak mı:)
Ben dikkat etmeye ve spora inananlardanım.
Akşam yemeğini erken saatte ve hafif yiyip her gün yürüyüş tarzı bir aktivite yapılırsa kilo verileceğine inanıyorum tabi tatlıya dikkat etmek gerek ama kış ayından mıdır nedir tatlı istiyor canım :)
Önemli olan bunları yapabilmek işte ah ah irade gerek.

Bugün ilk başlangıç olarak karataya uyamadim, antibiyotik ve ilaçlarım olduğu için sabah 1 adet salatalık ve 1 dilim peynir yedim, saat 13.00 de 6 YK buharda pismiş karnabahar ve 4 YK kaşığı yağsız yoğurt yedim. Saçlar boyandı , 13.30 da yıkanacak, 15.00 de 1 saat koşu bandına çıkacağım 1 saatte 6 km hedefim ilk gün için, 17.30 da ton balıklı salata yiyerek günü kapatacağım inşallah ;) aradaki boşluklarda da perdeler yıkanıp asılacak ;)

Var mı diyet ve spor arkadaşlığı yapmak isteyen kizlarrrr ;)

Back
X