• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kurban Bayram'ından beri 12 bin tl biriktirdik
Araba için peşinattı
Avukat ihtiyacımız oldu devam eden mahkeme için ve 8bini oraya gitti
Şimdi tekrar başlıyoruz birikime
Kızlar sadece bizde mi oluyor bilmiyorum
Ne zmn para biriktirmek birsey için başka bir sey cıkıyor hooop para gidiyor
Bu durum canımı sıkıyo artık
Bi bereketsizlik mi var üstümüzde bilmiyorum
O bizdede oluyo canim.
Selamlar, bu topigi yeni farkettim diğer birikim topiklerine bakiyorum sik sik. Burada tam benlik mevzular donuyormus selam vermek istedim. Kilo verme derdi bende de var malesef
Hosgeldiniz ahhh bir cok kadinin korkulu ruyasi bu kilolar ya.

no_name_ no_name_ canım bişey daha soracaktım. doktora gittiğimde ortalama ne kadar fiyat çıkarırlar? her test için ayrı ücret alırlar mı acaba.

Ben istesem de yapamam :KK43:

Benim kilom liseden evlenene kadar aynıydı , yaşam tarzım ve yeme şeklim aynı olduğu için alıp vermiyordum ( aynı zamanda lisanslı aktif spor yapıyordum ama spor beni zayıflatmıyordu )

Evlenince hamilelikte 30 kiloya yakın aldım
Doğuma girdiğimle doğumdan çıktığım kilo aynıydı ( odama tartı koydurmuştum , ameliyat örtüsünü giyinince tartıldım , bir de doğumdan sonra ayağa ilk kalktığımda tartıldım ) .. Oysa masa başında 18 kilo verenleri duyunca en az 10 kilo veririm diye düşünüyordum ama 10 gr bile vermemiştim çok enteresan ..

Oğlum Emerken ve ben onun peşinde koştururken de vermedim

O kilolar aynen duruyor , sporla da verebilen biri değilim , boğazıma da düşkünüm , nasıl vereceğim bilemiyorum ..
Ben sporada gittim
Evde de yaptim benimkiler sporla gitmiyo.
Zaten spor yapmayida pek sevmiyorum.
Metobolizma hizlandiran bisiler lazim.

O bizdede oluyo canim.

Hosgeldiniz ahhh bir cok kadinin korkulu ruyasi bu kilolar ya.
hosbulduk. Birikim islerinde de yeniyim. Eylulden beri kafama saksi düştü birden bire. Su malum darbemsi isler sonrasi insanlarin bir anda farkli bir hayata gecmis olmasi beni derinden etkiledi. Ne kadar rahat yasamisim bugüne kadar meğer dedim. Iste yaklasik 4 aydir dikkatli harcamaya calisiyoruz. Zaten halihazırda cok borcumuz var.onlari oderken eksiye dusmemek bile yeterli

Ben de boğazıma çok düşkünum bıraksam kilolar daha nereye gider bilemiyorum :KK43: arada böyle gaza gelip veriyorum, ama kontrol altında tutmazsam hemen fırlıyor yine...Bir öğünde 2 kg aldığımı bilirim :KK66:
Canim zaten midemize nekadar verirsek alirmis beyin sinyal yolluyomus
Yani bi beyinde bitirmeliyiz.
Ben nezaman tamam artik dikkat edicem desem ya caya cagriliyom
Ya esim elinde pastayla geliyo
Ya kardesim sevdigim biseyi aliyo ziyan olmasin aman canim cekti diyip yiyorum.

Yazin memlekete falan gittigimizde yuzuyoruz hergun ve sabah yuruyorum o bana iyi geliyodu veriyorum hemen.
Kisin genelde ben evdeyim ye ic yat modu

Son düzenleme:
no_name_ no_name_ canım bişey daha soracaktım. doktora gittiğimde ortalama ne kadar fiyat çıkarırlar? her test için ayrı ücret alırlar mı acaba.
Canim her şehirde değişiyor, ben SGK ile özel hastaneye gidiyorum, doktor için 60-100 arasi -hastaneye göre degisiyor-ödüyorum bu tesler de 30_40 civarı tutuyor, ama randevu için aradığında jinekoloji servisindeki sekreterlere sorabilirsin ücretler ne kadar, tedarikli geleyim diye, onlar söyler zaten..Senin SGK olmasa dahi eşinin SGK si üzerinden yararlanırsın...

hosbulduk. Birikim islerinde de yeniyim. Eylulden beri kafama saksi düştü birden bire. Su malum darbemsi isler sonrasi insanlarin bir anda farkli bir hayata gecmis olmasi beni derinden etkiledi. Ne kadar rahat yasamisim bugüne kadar meğer dedim. Iste yaklasik 4 aydir dikkatli harcamaya calisiyoruz. Zaten halihazırda cok borcumuz var.onlari oderken eksiye dusmemek bile yeterli
Bircogumuz inan senin gibiyiz.
Bizde 2013yilindan beri merak saldik esimle.
Ondan once zaten borclar vs cok bise birikmezdi yine 3-5 atilmaliymis

Harcamanin,almanin,isteklerin malesef sonu yok.
Ama dizginleyebilmek bile buyuk basari.

İnsanin paraya ihtiyaci oldugunda kimse yaninda olmayinca daha iyi anliyo paranin ,birikimin kiymetini.

Gec olsun güc olmasın diyelim.
Baslayin mutlaka devami gelicektir
Hatta bir sure sonra harcamaya kiyamiyosunuz falan :)

Canim her şehirde değişiyor, ben SGK ile özel hastaneye gidiyorum, doktor için 60-100 arasi -hastaneye göre degisiyor-ödüyorum bu tesler de 30_40 civarı tutuyor, ama randevu için aradığında jinekoloji servisindeki sekreterlere sorabilirsin ücretler ne kadar, tedarikli geleyim diye, onlar söyler zaten..Senin SGK olmasa dahi eşinin SGK si üzerinden yararlanırsın...
teşekkür ederim. ya burdaki hastaneler çok içime sinmiyor. çok alternatif de yok. neyse bakalım

Kurban Bayram'ından beri 12 bin tl biriktirdik
Araba için peşinattı
Avukat ihtiyacımız oldu devam eden mahkeme için ve 8bini oraya gitti
Şimdi tekrar başlıyoruz birikime
Kızlar sadece bizde mi oluyor bilmiyorum
Ne zmn para biriktirmek birsey için başka bir sey cıkıyor hooop para gidiyor
Bu durum canımı sıkıyo artık
Bi bereketsizlik mi var üstümüzde bilmiyorum
Bizimde öyle canım, sırf geçen ay hastane işleri için 6000 civarı gitti, illaki bir şey çıkıyor..Sağlık olsun da para gelir yerine...Bu durumda iyi ki para varmış deniyor, olmasa ne yapardık..Çok şükür yine de halimize...

Canim zaten midemize nekadar verirsek alirmis beyin sinyal yolluyomus
Yani bi beyinde bitirmeliyiz.
Ben nezaman tamam artik dikkat edicem desem ya caya cagriliyom
Ya esim elinde pastayla geliyo
Ya kardesim sevdigim biseyi aliyo ziyan olmasin aman canim cekti diyip yiyorum.

Yazin memlekete falan gittigimizde yuzuyoruz hergun ve sabah yuruyorum o bana iyi geliyodu veriyorum hemen.
Kisin genelde ben evdeyim ye ic yat modu
Ben bu bebek olayıyla da çok sistim kuru incirler, keciboynuzu pekmezleri, arı sütü bal polen, vitaminler avuç avuç, omega 3 balık yağı kapsülleri, hormon ilaçları sisirdi beni..Saldım da kendimi, zaten ye iç tat modu bende de, yemeği de seviyorum, e uçtu gitti kilolar yukarı doğru ;)

yılbaşını ailemle mi geçirsem eşimle başbaşa mı karar veremiyorum. ailemle eğlenceli olabilir ama eşimle de romantik olabilir. bilemedim. eşim de bana bıraktı. siz ne planlıyorsunuz?

yılbaşını ailemle mi geçirsem eşimle başbaşa mı karar veremiyorum. ailemle eğlenceli olabilir ama eşimle de romantik olabilir. bilemedim. eşim de bana bıraktı. siz ne planlıyorsunuz?
Biz uzun zamandır eşimle başbaşa, alkol eşliğinde evde geçiriyoruz..Eskiden dışarı otellerin balolarına katılırdık arkadaşlarla ama son 4_5 senedir keyif vermiyor dışarısı..

Back
X