Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zam gelmeyen aymı var..Günaydın hanımlar
dün su faturası gelmiş 36 tl
geçen ay 30 gelmişti dikkat etmiştim baya bu ay daha az dikkat etmişim demekki
suyun metreküp fiyatına da zam gelmiş tabi o da var
ayy en sevdiğim şeydir ya..Günaydın kızlar. Bu sabah eşim çıkardığım kıșlık kiyafetlerinden şişme yelegi giyince cebinde 200 tl olduğunu farketti :) geçen seneden unutmuşuz.. bu sıkışıklıkta nasıl da mutlu olduk :)
Benim eşim inşaat mühendisi. Kamuya geçmeden önce şantiyelerde hep teknik ofis kısmında çalıştı. Planlama, bütçe vs. adamın işi zati. Bazen bana bir ev bütçesi mail atıyor kümülatif oranlar falan varVay be! Benim eşim kredi kartını bile ödemeyi unuturo yüzden bütün finans benim üzerimde
![]()
bugün benimde midem bi garip bulanıo :) acaba diye aklıma gelıo ama ay hadi inşallah be keşkem benım tutmuş olsa :)Günaydın Kızlar hala yatmaktayım midem bulanıyor![]()
Benim eşim inşaat mühendisi. Kamuya geçmeden önce şantiyelerde hep teknik ofis kısmında çalıştı. Planlama, bütçe vs. adamın işi zati. Bazen bana bir ev bütçesi mail atıyor kümülatif oranlar falan var![]()
Aynı evi ben de Ankara'da istiyorum ama bizim daha vaktimiz var. İnşallah küçük bir bahçesi olan prepabrik bir haftasonu evi bize de nasip olur.benim eşim avukat olduğu için sanırım, hiç ilgilenmiyor, bütçe, plan vs işleri ile... :)
plan, bütçe, yatırım, birikim vs. benim işim... :)
maddi anlamda, kendim için ( yoksa dünya insanları için, çok güzel planlarım, fikirlerim, hayallerim var :) ) tek hayalim olan, kaçışlarımda kullanabileceğim, bazen ailemle, bazen sevdiklerimle, arkadaşlarımla, hoş zamanlar paylaşabileceğim, istanbul içinde, bir köyde, yazlık/kışlık, dört mevsim kullanabileceğim ev hayalim nihayet gerçekleşme aşamasına geldi, çok şükür...
inşaat mühendisi, aynı amanda iç mimaride de çok iyi olan bir arkadaşımla çalışmalara başladık... inşallah bir kaç aya, yetişmezse, ilkbahara kullanılabilecek duruma gelecek.....
elecda, senin acil durum parası gibi, ben de ev için bir bütçe ayırdım....içini istediğim gibi dayayıp, döşeyebilmek için... :)
İnş canım.Rabbim gönlüne göre versin..bugün benimde midem bi garip bulanıo :) acaba diye aklıma gelıo ama ay hadi inşallah be keşkem benım tutmuş olsa :)
benim eşim avukat olduğu için sanırım, hiç ilgilenmiyor, bütçe, plan vs işleri ile... :)
plan, bütçe, yatırım, birikim vs. benim işim... :)
maddi anlamda, kendim için ( yoksa dünya insanları için, çok güzel planlarım, fikirlerim, hayallerim var :) ) tek hayalim olan, kaçışlarımda kullanabileceğim, bazen ailemle, bazen sevdiklerimle, arkadaşlarımla, hoş zamanlar paylaşabileceğim, istanbul içinde, bir köyde, yazlık/kışlık, dört mevsim kullanabileceğim ev hayalim nihayet gerçekleşme aşamasına geldi, çok şükür...
inşaat mühendisi, aynı amanda iç mimaride de çok iyi olan bir arkadaşımla çalışmalara başladık... inşallah bir kaç aya, yetişmezse, ilkbahara kullanılabilecek duruma gelecek.....
elecda, senin acil durum parası gibi, ben de ev için bir bütçe ayırdım....içini istediğim gibi dayayıp, döşeyebilmek için... :)
İnş canım sizede.. İsteyen herkese de nasip olur..Aynı evi ben de Ankara'da istiyorum ama bizim daha vaktimiz var. İnşallah küçük bir bahçesi olan prepabrik bir haftasonu evi bize de nasip olur.
Aynı evi ben de Ankara'da istiyorum ama bizim daha vaktimiz var. İnşallah küçük bir bahçesi olan prepabrik bir haftasonu evi bize de nasip olur.