Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar merhaba gelemiyorum bu ara
Kuzum bronşit oldu
Hastaneye 320 tl ödedik
Oğluma sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim
Aranızda kullanan varsa yazabilirmi
Hangi sigorta memnunmusunuz yıllık ücreti vs

Kızlar merhaba gelemiyorum bu ara
Kuzum bronşit oldu
Hastaneye 320 tl ödedik
Oğluma sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim
Aranızda kullanan varsa yazabilirmi
Hangi sigorta memnunmusunuz yıllık ücreti vs
çok geçmiş olsun kuzuya
anadolu hayat benimki memnunum
daha önceki allianz idi
ama ücret herkesin sağlık durumuna, yaşına, geçirdiği hastalık ve kapsamasını istediğin şeylere göre farklılık gösteriyor

çok geçmiş olsun kuzuya
anadolu hayat benimki memnunum
daha önceki allianz idi
ama ücret herkesin sağlık durumuna, yaşına, geçirdiği hastalık ve kapsamasını istediğin şeylere göre farklılık gösteriyor
Teşekkür ederim onada bakayım
Evet ya benimki aşırı yüksek çıkıyor
Sadece oğluma yaptırmayı düşünüyorum
Tam kapsamlı özel sağlık sigortasımı yaptırsam yoksa tamamlayıcımı ona karar veremedim

Bu gün tembellik yaptım Kızlar hiçbir şey yapasım yok
Harcama olaraktan 15 tl süt aldım
Çocukları sinemaya götüreyim dedim film 7+ Muş vazgeçtim

Teşekkür ederim onada bakayım
Evet ya benimki aşırı yüksek çıkıyor
Sadece oğluma yaptırmayı düşünüyorum
Tam kapsamlı özel sağlık sigortasımı yaptırsam yoksa tamamlayıcımı ona karar veremedim
İkisini karşılaştır her yönden avantajlarına, dezavantajlarina bak
Kız kardeşimin sağlık sigortası tamamlayıcı o genelde Medipol hastanelerine gider

iyi aksamlar kizlar aksamustu arabayi aceleyle 2 aracin arasna park ederken sürttüm:bicak: basima toplandi millet acemi olup panik oldgmu anladilar.bide buyuk marketin otoparki. giren cikan herkes bise ddi. pek bi problem yokmus 100 liraya maximum hallolan biseymis ben noldugunu anlamdgm icin panik oldm cok daha buyuk bise oldu diye. kaskodan karsilancak artk.nazarlik olsn ne yapayim:kızgın:

Biz o oksurugu 2 hafta cektik . Ilaç vermedi doktoru bol bol sıvı dedi bize de . Kuşburnu ıhlamur ayva yapragi keçiboynuzu elma ayva tarcın karanfil çayı icti yani hepsi bir arada degil ve dönüşümlü olarak verdim .bir de hergün sogani kabuk ile kaynatıp suyunu icirdik cok faydasi oldu bize
Soğan da iyi fikirmiş sağolasın.

iyi aksamlar kizlar aksamustu arabayi aceleyle 2 aracin arasna park ederken sürttüm:bicak: basima toplandi millet acemi olup panik oldgmu anladilar.bide buyuk marketin otoparki. giren cikan herkes bise ddi. pek bi problem yokmus 100 liraya maximum hallolan biseymis ben noldugunu anlamdgm icin panik oldm cok daha buyuk bise oldu diye. kaskodan karsilancak artk.nazarlik olsn ne yapayim:kızgın:
Bende bundan 3 yada 4 sene oncee marketten donerken geri geri ciktim ciktim ciktimm ve arkadaki araca pat diyee vurdumm veee hiç durmadim duramadim korktum utandim kaçtimm yaa evet resmen kactimm eve geldim durmum baktim benim araçta bisey yok dedim tmm ondada yoktur ikna ettim bi nevi kendimi

Ay çok geçmiş olsun ya öyle küçük birşey ise keşke anlaşıp dışarda halletseydiniz kasko yapınca delinmiş olacak önümüzdeki sene prim fazla çıkacak :bicak:

Ay çok geçmiş olsun ya öyle küçük birşey ise keşke anlaşıp dışarda halletseydiniz kasko yapınca delinmiş olacak önümüzdeki sene prim fazla çıkacak :bicak:
sagolasin canim esim ben olsam oyle derdim dedi ama ben zaten ilk kez oldugu icin panik oldm adamda hic oyle bise onermedi yani hallolur falan demedi kaskosuz.esime sordum da 5bine kadar delinmiyomus bzimki canim kasko yani.smdilik problem yk ama cok gerildim ya.bizim arabada ne var hic bilmiyorum artk esim gece glnce bakicak pek bise yok gbi.

sagolasin canim esim ben olsam oyle derdim dedi ama ben zaten ilk kez oldugu icin panik oldm adamda hic oyle bise onermedi yani hallolur falan demedi kaskosuz.esime sordum da 5bine kadar delinmiyomus bzimki canim kasko yani.smdilik problem yk ama cok gerildim ya.bizim arabada ne var hic bilmiyorum artk esim gece glnce bakicak pek bise yok gbi.
Adamın araba çizildi mi

Bende bundan 3 yada 4 sene oncee marketten donerken geri geri ciktim ciktim ciktimm ve arkadaki araca pat diyee vurdumm veee hiç durmadim duramadim korktum utandim kaçtimm yaa evet resmen kactimm eve geldim durmum baktim benim araçta bisey yok dedim tmm ondada yoktur ikna ettim bi nevi kendimi
keske durup not vs biraksaydiniz yada halletseydiniz ama panik olup ondan kacmissinizdir o psikoloji farkli ya

cizildi ama sag arka tekerlegn arkasi o da hafif yani 100 liraya falan hallolcak biseymis canim.ordaki diger kisilerde bise yok dgru durust dediler.ama adam tutanak tuttrrdu
Ya varya geçen sene Nisan Ayıydı. Gece işten dönüyorum döner kavşakta beklerken sağ tarafımdan araç beni sıkıştırdı. Bende bir an panikle çıktım kavşaktan nasıl trafik var o gecede . Tabi diğer taraftan gelen arac bana çarptı . Benim ön sağ taraftan offf çok fenaydı varya karşı tarafın hava yastikları patladı düşün hızlıydı. Bende çok korkmuştum günlerce kendime gelemedim

Ya varya geçen sene Nisan Ayıydı. Gece işten dönüyorum döner kavşakta beklerken sağ tarafımdan araç beni sıkıştırdı. Bende bir an panikle çıktım kavşaktan nasıl trafik var o gecede . Tabi diğer taraftan gelen arac bana çarptı . Benim ön sağ taraftan offf çok fenaydı varya karşı tarafın hava yastikları patladı düşün hızlıydı. Bende çok korkmuştum günlerce kendime gelemedim
Allah korumus canim ne diim Allah beterinden korusun napayim

Back
X