Küçük Düşün Büyük Olsun!

1 haftadır sizdelermiş zaten,ben olsam evde yiyelim derim.2günlük gelseler hadi bi avm yapılır,bi yemeğe çıkarılır tmm da 1 hafta sizdelerse kusura bakmasınlar.Evde yerim yani.
valla daha önce oğulları kızları 2 günlüğüne geldiklerinde dışarda yemiştik o zaman onlar yoktu tabi facede resim paylaşmıştık kp altına bende isterim yazmıştı bende olur fln demiştim benim hala aklımda şimdi götürmediler demezlerde akıllarına gelir bence ama. pikniğe gidelim dedik eşimle ya bu akşam normalde tavuk yapcktı kaynanam yapma die aradı annesini benmki hani yarın yaparz diye tmm demişler baklm pikniktemi saçma sizce yaa yanlışmı yapmışım

valla daha önce oğulları kızları 2 günlüğüne geldiklerinde dışarda yemiştik o zaman onlar yoktu tabi facede resim paylaşmıştık kp altına bende isterim yazmıştı bende olur fln demiştim benim hala aklımda şimdi götürmediler demezlerde akıllarına gelir bence ama. pikniğe gidelim dedik eşimle ya bu akşam normalde tavuk yapcktı kaynanam yapma die aradı annesini benmki hani yarın yaparz diye tmm demişler baklm pikniktemi saçma sizce yaa yanlışmı yapmışım
Yok cnm niye saçma olsun,ay bu kv kpderlerin fbda olması zaten baslı basına saçmalık.Yani benimkiler yaslı onların yokta,kendi annemle babam var fb:skandal:Valla herseye yorum herseye yorum:kusmuk:Bence gayet mantıklı piknik,maas alınca götürürsünüz?Yada bidahaki geldiklerinde hazırlıklı olursunz götürürsünz..Yada giderlerken diyiverin ay unuttuk yemeğe götürcektik sizi bidahakine artık flan diye:halay:Üzerine yattılar diyemezler hem öyle:KK51:

Yok cnm niye saçma olsun,ay bu kv kpderlerin fbda olması zaten baslı basına saçmalık.Yani benimkiler yaslı onların yokta,kendi annemle babam var fb:skandal:Valla herseye yorum herseye yorum:kusmuk:Bence gayet mantıklı piknik,maas alınca götürürsünüz?Yada bidahaki geldiklerinde hazırlıklı olursunz götürürsünz..Yada giderlerken diyiverin ay unuttuk yemeğe götürcektik sizi bidahakine artık flan diye:halay:Üzerine yattılar diyemezler hem öyle:KK51:
sorma ya bencede öyle kesinlikle :) bilemedim bende esime hic gitmeyelim evde yiyelim diyemiyorum ama para olmadığını kendide biliyo kk limit açmayı düşünüyoduk ama dışarda yemek içinde kartta limit açılırmı hedefimiz kartı kapatmak ödeyip limit kısıyoruz tamamen :)

selam kızlar mutlu hafta sonları herkese :) benim gibi çalışanlarada kolay gele :)

1 haftadır kv kp bizde daha ne kadar kalacaklarida belli degil. Esimin maas gunu pazartesi gunu bizimde elimizde sadece 100 tlmiz kaldi. Kk kullanmiyoruz ya yarin napicaz hic bilmiyorum bana fikir verirmisiniz kizlar bi konuda? Simdi buyuk ihtimalle yarin gezmeye gideriz gezerkende hadi ben zaten alisveris yapmamda bi yere yemege girsek bizdede yeteri kadar para olmadigi icin kk limit acmak zorunda kalicaz. Onun disindada esimle piknige gidelim diye konustuk evde malz. Var biraz daha alsak max 50 tl tutar. Diger turlu yemege gitsek 130dan asagi tutmaz. Yada hava iyi olmazsada evde mangal malz var diye eve gidelim deriz diye dusundum ama uzuluyorumda boyle dusununce. Ama para yok yani kk limit acarsak olur sadece. Sizce napalim lutfen size guveniyorummm baska fikirlerede acigimm :)))
Ben olsam dışarı yemeğe götürür sonraki günlerde kendi harcamalarima dikkat ederek telafi ederdim. Zaten öncesinde de götürürüm demişsiniz kp için. Her gün bir arada olmadığınızi düşünerek aile ile geçirilen vakitte bazı şeylerin paradan daha önemli olduğu fikrindeyim. Birde ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama onlar olsa oğlumuza gittik bir dışarda yemek yedirmedi diye on yıl söylerlerdi, sırf bunu bile duymamak için cikartirdim yani. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama piknik için de pek uygun bir hava değil sanki.

selam kızlar mutlu hafta sonları herkese :) benim gibi çalışanlarada kolay gele :)

1 haftadır kv kp bizde daha ne kadar kalacaklarida belli degil. Esimin maas gunu pazartesi gunu bizimde elimizde sadece 100 tlmiz kaldi. Kk kullanmiyoruz ya yarin napicaz hic bilmiyorum bana fikir verirmisiniz kizlar bi konuda? Simdi buyuk ihtimalle yarin gezmeye gideriz gezerkende hadi ben zaten alisveris yapmamda bi yere yemege girsek bizdede yeteri kadar para olmadigi icin kk limit acmak zorunda kalicaz. Onun disindada esimle piknige gidelim diye konustuk evde malz. Var biraz daha alsak max 50 tl tutar. Diger turlu yemege gitsek 130dan asagi tutmaz. Yada hava iyi olmazsada evde mangal malz var diye eve gidelim deriz diye dusundum ama uzuluyorumda boyle dusununce. Ama para yok yani kk limit acarsak olur sadece. Sizce napalim lutfen size guveniyorummm baska fikirlerede acigimm :)))
Ben evde yiyeceğiz derdim şahsen

sorma ya bencede öyle kesinlikle :) bilemedim bende esime hic gitmeyelim evde yiyelim diyemiyorum ama para olmadığını kendide biliyo kk limit açmayı düşünüyoduk ama dışarda yemek içinde kartta limit açılırmı hedefimiz kartı kapatmak ödeyip limit kısıyoruz tamamen :)
Yabancı değiller sonuçta,bizim aile de gecen sene iftar olayı dısarda topladı.Annem kardeşim öyle yapınca bizde dışarı çıkardık,hadi annmleri götürdük diye kv kp alınmasın dedik bi aksamda onları götürdük.Dedim esime bu sene yok dısarda iftar flan,yabancı mı?kime neyin havası bu,evde o verdiğim paralara 80 çeşit yemek yaparım ben dedim.Herkesin kendi fikri tabi ama ben onun için kart açmam.Ailesi de anlayışla karsılar bence.

Günaydın kızlar

Ne zamandır gelemiyorum. Masraflar o kadar arttı ki :KK43: Bu ay içerdeyiz birikim yok kumbaraya attığım bozuklar hariç :işsiz:
Bu ay araba 2 defa bakıma gitti , depo fullendi 1000 oraya gitti nerdeyse.. Dişçiye gidiyorum geçen randevu da eşimle ikimiz için 300 verdim , pazartesi yine gidicem bakalım kaç vericez bu defa :işsiz:
Bebek görmeye gittik 1 çeyrek taktık ve hediyeler aldım onlarda bayağı tuttu.. yiğenime de gidicem ona da hediye aldım bi tane de çeyrek hazırladım :KK57:
Bu ay sıkalım derken inanılmaz açıldık.. ıvıra zıvıra tamire vs verdiklerimizle 2 aile 1 aydan fazla geçinir... aanlamıyorum ben yaaa eriyip gidiyor maaş , elinizde görüyoruz cebimize girmeden puff

Doğalgaz bu ay 320 geldi şimdi onu dert ediniyorum ama soğukta dışarısı :KK43: Mecbur yakıyorum yaniii...

Kuaföre gidicem şimdi ona da 100 den fazla gider of ama yaa valla...

Çook depresifim bu aralar kızlar :KK34:

Günaydın kızlar

Ne zamandır gelemiyorum. Masraflar o kadar arttı ki :KK43: Bu ay içerdeyiz birikim yok kumbaraya attığım bozuklar hariç :işsiz:
Bu ay araba 2 defa bakıma gitti , depo fullendi 1000 oraya gitti nerdeyse.. Dişçiye gidiyorum geçen randevu da eşimle ikimiz için 300 verdim , pazartesi yine gidicem bakalım kaç vericez bu defa :işsiz:
Bebek görmeye gittik 1 çeyrek taktık ve hediyeler aldım onlarda bayağı tuttu.. yiğenime de gidicem ona da hediye aldım bi tane de çeyrek hazırladım :KK57:
Bu ay sıkalım derken inanılmaz açıldık.. ıvıra zıvıra tamire vs verdiklerimizle 2 aile 1 aydan fazla geçinir... aanlamıyorum ben yaaa eriyip gidiyor maaş , elinizde görüyoruz cebimize girmeden puff

Doğalgaz bu ay 320 geldi şimdi onu dert ediniyorum ama soğukta dışarısı :KK43: Mecbur yakıyorum yaniii...

Abowww okurken benim tüylerim diken diken oldu:KK70:Giden gitmiş cnm sağlık olsun,yeni ayda dikkat edersiniz..Bazen oluyor öyle,ust uste geliyor masraflar:KK51:

Ay Kızlar kahvaltı yapmıştık yakın arkadaşımız aradı eşimi aşağı in demiş. Eşim inerken bende telaşlandım benim arabaya çarptılar sandım balkona koştum birde baktım arkadaşın arabasına vurmuşlar . Öyle bitişik park etmişler ki offf yani . Arabaları da güzeldi merak ediyorum ne oldu diye . Bu arada doğalgaz geldi 92 tl 87 metre küp harcamışız

Ruya Ruya canım bazen üst üste geliyor bize de aynen öyle oluyor neyse olan olmuş üzülme

Herkese merhaba kizlar
Bu siralar hep harcamali gecti yine ondan pek ugrayamadim.
Faturalarimi yatirdim. Mutfak harcamalarini yaptim.

Bizim eve 400 metre kadar uzakta bir bim vardı ve tadilattaydı. Dün onun açılışı varmış.
Hadi sempatik üşenme yürü dedim
Kilosu 4.5 TLden ikişer kiloluk 6 tane bütün tavuk aldım.
Annemle parcalara ayırıp buzluğa attık. Çok uzun bir süre tavuk almam.
Bir indirimdende kıyma alabilsem çok iyi olacak

Artık uzun bir süre buzluktakilerle idare etmeyi düşünüyorum

Pazartesi ayda 150 TLye bayanlara özel bir salonda platese başlıyorum. Tabi haliyle diyetede başlıyorum:KK6:
Tabi bu demek oluyorki spor alışverişide yapmam gerekiyoro_O

lazer epilasyon alıp evde yapmayı düşünüyorum.
Canım hiç araştırdın mı evde yapılınca da etkili mi
Bende almak istiyorum şimdi alamam tabi masraf çok ama bir ara alıcam
Atış yaparken dikkedilecek biöiylvar mı fl araştırıcam

Bugün tencere baktım hascevher çok minnaktı büyük boy istiyorum.
Bulsam tekli alıp denicem

Canım hiç araştırdın mı evde yapılınca da etkili mi
Bende almak istiyorum şimdi alamam tabi masraf çok ama bir ara alıcam
Atış yaparken dikkedilecek biöiylvar mı fl araştırıcam

Bugün tencere baktım hascevher çok minnaktı büyük boy istiyorum.
Bulsam tekli alıp denicem

bakıyorum bende 2 ay sonra alabilirim.
kullananlar memnun

Günaydın kızlar

Arada oluyor öyle. Arabanın zaten gideri hep öyle can sıkıyor, yok bakımıydı, sigortasıydı vergisiydi derken.
Bir iki kere de herhangi bir özel muayeneye gittin mi gidiyor paracıklar.
Sağlık olsun, mart ayı bereketli geçer inşallah.

Selam kızlar
Bugün hiç harcamadım.

Sabah kakaolu ıslak kek yaptım, az önce tavuklu erişte çorbası yaptım.

Akşama da et sote ile pilav yapıcam. Kaç gündür akşam yemeklerini geçiştiriyorduk, bugün dedim özeneyim.

Ben olsam dışarı yemeğe götürür sonraki günlerde kendi harcamalarima dikkat ederek telafi ederdim. Zaten öncesinde de götürürüm demişsiniz kp için. Her gün bir arada olmadığınızi düşünerek aile ile geçirilen vakitte bazı şeylerin paradan daha önemli olduğu fikrindeyim. Birde ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama onlar olsa oğlumuza gittik bir dışarda yemek yedirmedi diye on yıl söylerlerdi, sırf bunu bile duymamak için cikartirdim yani. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama piknik için de pek uygun bir hava değil sanki.

Cok guzel dusunuyosunuz bende oyle yapmayi isterdim ama iste dedim ya para bitti :) kk acarsak anca gidebiliriz. Bu aksama tavuk yapcakti kv yapma diye aradi esim yarin yanina ek yapip piknige gideriz diye bakalim havaya gore bakicaz olmazsa ya eve gelir yapariz tavugu yada bi avmye gidersek orda yeriz
Ben evde yiyeceğiz derdim şahsen
Esime birakiyim diyorum birazda ama oda bana soruyo ya uyuz :))

Ben evde lazer kullaniyorum ve memnunum duzenli kullanmadigim halde etkisini gordum. Bence gidip gelmekten daha iyi cunku vakit ayiramiyordum. Belli bolgeler cok azaldi yok denebilecek kdr ben tavsiye ederim

Ben ani / aile ile vakit gecirme/ onlar icin harcama yapma konularinda birikimi geri birakiyorum bu havada piknik olmaz bence yemege cikmalisiniz ( ben esimin ailesinde ve benim ailemde sorun yasamadim ona gorede yorum yapiyorum ) yada ptesi maasla goturun ben olsam haftasonu kk ile odeyip hemen maasi alinca yatiririm. Bazen sıkıstıgımda kk kullanip gunu gelmeden yatiriyorum.

Ben bu yaslara bi daha gelmicem, disarda yemek te yerim gezerim de asil amac ziyan etmemek olmali o zmn berekette oluyor

Cok guzel dusunuyosunuz bende oyle yapmayi isterdim ama iste dedim ya para bitti :) kk acarsak anca gidebiliriz. Bu aksama tavuk yapcakti kv yapma diye aradi esim yarin yanina ek yapip piknige gideriz diye bakalim havaya gore bakicaz olmazsa ya eve gelir yapariz tavugu yada bi avmye gidersek orda yeriz

Esime birakiyim diyorum birazda ama oda bana soruyo ya uyuz :))
Erkekler pek anlamıyor hesap kitap işlerinden bence

Back
X