- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnm..O migren pis bisey bilirimGünaydın
Bu saat olmuş kimse uğramamış buralara
Sabah 45 liralık ilaç aldım. Migren atak geldi gene.
50 liralık da 0,34 gram altın aldım
Gecmis olsun cnm..O migren pis bisey bilirim![]()
Evet canım biz 5.5 yıldır kredi ödüyoruz wv kredisi
Kapatıp alalım diyorduk ama faizler ve ev fiyatlarına yetişilmiyor o yüzden yeniden kredi çekelim dedik. Bankada maaşımıza göre ödediğimiz miktarı düştü eşimin kalan maaşına göre hesap çıkardı.
Alıcağımız evide kiraya vericez
Ama tabi kendi hesabımızı yaparken kiraya vericemiz hesabı yapmıyoruz
Canım zaten 5.5 yıl oldu ödüyoruz. Birikimde yapıyoruz. Birikim yaptığımız parayı yeni krediye verelim dedik
Bankayla görüştük ok ledi 2 bankada.
Risk almadan borçlanmadan mal sahibi olunmuyor ki. Eşim de öyleydi alalım alalım dedim korka korka girdik de şimdi eşim istiyor alalım diye
tr_lelli geçmiş olsun
Bu gün Dr gezdim yine gözlük yazdırdım
Beğendim bir tane yarın alacağım
Akşamda mr girdim bu benim içim büyük bir problemdi kapalı alanda kalamıyorum çünkü şükür bitti
Günaydın
Bu saat olmuş kimse uğramamış buralara
Sabah 45 liralık ilaç aldım. Migren atak geldi gene.
50 liralık da 0,34 gram altın aldım
Kesinlikle ya eskiden 200 tlye çıktığım aylık büyük alışverişten artık 300 den aşağı çıkamıyorum.Günaydın hanımlar
dün harcama yapmadım bugün de yapmayı düşünmüyorum
eksiklerim var mutfak için ama aciliyeti yok şu anda hepsi toplansın topluca alırım
iyice kıstım masrafları buzluktan kullanmaya devam herşey aşırı pahalı
su faturası da gelmedi 1 ayı geçti çoktan
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallahSabah biraz harcadım ama ihtiyacım vardı,english home dan nevresim takımı aldım 89 tl.(inşallah pamukluı gelir 219 tlden düşmüş)
bir de demlik 25 tl
kargo bedava oluordu 100 tl üzerine:)Gitti 115 ama içim rahat:)
Aynen ya, resmen hayat kalitem bozuluyor. Bir de çekmeyenler alelade bir baş ağrısı zannediyor ve abarttığımı düşünüyor ya deli oluyorum.
Kızlar akşama çaya misafirim var. Bir arkadaşımı eşini ve annesini ilk kez ağırlayacağım. Kız üniversiteden arkadaşım.
Geçenlerde ben de evine ilk kez gitmiş giderken kızına hediye almıştım.
Akşam çayın yanına ne yapsam acaba?
Her zaman tutan ve çok beğenilen kakaolu ıslak kekim var, onu yapcam, başka ne yapsam?
Ayrıca eve de akşam gitcem. Yemeğim var eşimim ve benim yiyeceğimiz kadar, yemek düşünmeyeceğim.
Kolay gelsin:)Selam genşler.
Ben temizlik modundayim.
Sonra yemek yapicam.
Cam tül gidiyorum bağalım.
Tesekkür ederim cnm saolasnnKesinlikle gözü karartmadan olmuyor, kendini borca göre ayarlamadıkça gelen gidiyor bir şekilde
Hayırlı olsun hawar güle güle kullan. Ben de yeni değiştirdim, çok şükür dedim ya, diğer çerçevem çok ağırmış meğer.. çok da eskiydi zaten
Geçmiş olsun, şuna kesin bir çözüm bulsalar da rahatlasak artık ya.
Altının da bereketli olsun
Kesinlikle ya eskiden 200 tlye çıktığım aylık büyük alışverişten artık 300 den aşağı çıkamıyorum.
Acayip farketti son bir yıldır, faturalar da öyle..
40ı geçmeyen su faturam 70lerde.
Elektriğe girmiyorum bile
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
Benim de öğleden sonra geçmiş olsuna gelecek misafirlerim var, ama birşey yapmayacağım ya. Kek vardı yanına çay. Bir de kahve çikolata tamam. Dikişim acıyor zaten
Kolay gelsin:)
ben çaya gelecek varsa a101de satılan peynirli tepsi böreğinden alıyorum dondurulmuş hemen atıyorum fırınaAynen ya, resmen hayat kalitem bozuluyor. Bir de çekmeyenler alelade bir baş ağrısı zannediyor ve abarttığımı düşünüyor ya deli oluyorum.
Kızlar akşama çaya misafirim var. Bir arkadaşımı eşini ve annesini ilk kez ağırlayacağım. Kız üniversiteden arkadaşım.
Geçenlerde ben de evine ilk kez gitmiş giderken kızına hediye almıştım.
Akşam çayın yanına ne yapsam acaba?
Her zaman tutan ve çok beğenilen kakaolu ıslak kekim var, onu yapcam, başka ne yapsam?
Ayrıca eve de akşam gitcem. Yemeğim var eşimim ve benim yiyeceğimiz kadar, yemek düşünmeyeceğim.
sorma en son cuma günü gitmiştim bugün bir daha girdim markete bişeye bakmak için yine zam gelmiş herşeye 5 10 kuruşKesinlikle ya eskiden 200 tlye çıktığım aylık büyük alışverişten artık 300 den aşağı çıkamıyorum.
Acayip farketti son bir yıldır, faturalar da öyle..
40ı geçmeyen su faturam 70lerde.
Elektriğe girmiyorum bile
Başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahKızlar bu gece - babamın sene-i devriyesinde- annem kollarımda can verdi...
Dualarınızda annemle babamı unutmayın nolur.. Rabbim şefkatiyle muamele etsin ikisine de