Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lellicim çok geçmiş olsun oğluna.
Benim de biraz başım ağrıyor şimdi. Kocam gelse de ben azcık dinlensem

tr_lelli tr_lelli geçmiş olsun

Bu gün Dr gezdim yine gözlük yazdırdım
Beğendim bir tane yarın alacağım
Akşamda mr girdim bu benim içim büyük bir problemdi kapalı alanda kalamıyorum çünkü şükür bitti

Günaydın
Bu saat olmuş kimse uğramamış buralara

Sabah 45 liralık ilaç aldım. Migren atak geldi gene.

50 liralık da 0,34 gram altın aldım

Kızlar günaydın
A101 de 8 subatta indirim varmış,igda kesfette gördüm:)
Bana 2 sokak arkada var ama o çikolatalr için yarın gitcem:)) IMG_E2701.webp

Eklentiler

• IMG_E2702.webp
    IMG_E2702.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_E2703.webp
    IMG_E2703.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 121
Günaydın hanımlar
dün harcama yapmadım bugün de yapmayı düşünmüyorum
eksiklerim var mutfak için ama aciliyeti yok şu anda hepsi toplansın topluca alırım
iyice kıstım masrafları buzluktan kullanmaya devam herşey aşırı pahalı
su faturası da gelmedi 1 ayı geçti çoktan

Sabah biraz harcadım ama ihtiyacım vardı,english home dan nevresim takımı aldım 89 tl.(inşallah pamukluı gelir 219 tlden düşmüş)
bir de demlik 25 tl
kargo bedava oluordu 100 tl üzerine:)Gitti 115 ama içim rahat:)

Gecmis olsun cnm..O migren pis bisey bilirim:KK43:

Aynen ya, resmen hayat kalitem bozuluyor. Bir de çekmeyenler alelade bir baş ağrısı zannediyor ve abarttığımı düşünüyor ya deli oluyorum.

Kızlar akşama çaya misafirim var. Bir arkadaşımı eşini ve annesini ilk kez ağırlayacağım. Kız üniversiteden arkadaşım.

Geçenlerde ben de evine ilk kez gitmiş giderken kızına hediye almıştım.

Akşam çayın yanına ne yapsam acaba?

Her zaman tutan ve çok beğenilen kakaolu ıslak kekim var, onu yapcam, başka ne yapsam?

Ayrıca eve de akşam gitcem. Yemeğim var eşimim ve benim yiyeceğimiz kadar, yemek düşünmeyeceğim.

Merhabalar kızlar.
Dün akşam elektrik tesisatçısıyla görüşmek için inşaata gittik.
Su tesisatı 4.500 tutacak, bunun dışında mantolama ve dış cephe+ iç alçı sıva+ terasın şingıl ve lambrisi yapımı işleri 65.000 tutuyor. Şimdiye kadar da 44.000 verdik(çatı değişti, çatı katı çıkıldı ve tüm kırma dökme yeniden tuğlayla örme işleri işte, ilave bir de garaj ve bahçe terası yapımı var)
Neyse bakalım toplam kaçı bulacak, tahminimizden yüksek olacak gibi.
Şu dövizin yükselmesiyle maliyetler yüzde elliye yakın arttı, malzeme müthiş pahalanmış.
İlk kısımdan 13.000 ödemem kaldı, bir de bunlar.. bakalım temmuzda bitireceğim ödemeleri. Biraz elimde var, kalanı da kredi çekeceğim, temmuzda diğeri bitecek çünkü.
Neyse dün bulaşık makinasını tamire geldi tamirci, ütümle tostum da sorunluydu onları da verdim, kaç tutarsa artık..
Eşim verecek gerçi ben karışmıyorum o işlere.
Bugün de harcama yapmadım henüz ama öğleden sonra geçmiş olsuna gelenler olacak, şimdilik eksik yok gibi ama son dakika farkedersem birşeyler almam gerekebilir belki.
Akşam da tekrar inşaata gideceğim, dolapçıyla görüşeceğim (elektrik tesisatı için dolap planını da netleştirmek gerekiyormuş)
Ya ameliyatlı ameliyatlı inşaattan çıkamıyorum, bitse de rahatlasak:)

Evet canım biz 5.5 yıldır kredi ödüyoruz wv kredisi
Kapatıp alalım diyorduk ama faizler ve ev fiyatlarına yetişilmiyor o yüzden yeniden kredi çekelim dedik. Bankada maaşımıza göre ödediğimiz miktarı düştü eşimin kalan maaşına göre hesap çıkardı.
Alıcağımız evide kiraya vericez
Ama tabi kendi hesabımızı yaparken kiraya vericemiz hesabı yapmıyoruz

Canım zaten 5.5 yıl oldu ödüyoruz. Birikimde yapıyoruz. Birikim yaptığımız parayı yeni krediye verelim dedik
Bankayla görüştük ok ledi 2 bankada.
Risk almadan borçlanmadan mal sahibi olunmuyor ki. Eşim de öyleydi alalım alalım dedim korka korka girdik de şimdi eşim istiyor alalım diye

Kesinlikle gözü karartmadan olmuyor, kendini borca göre ayarlamadıkça gelen gidiyor bir şekilde

tr_lelli tr_lelli geçmiş olsun

Bu gün Dr gezdim yine gözlük yazdırdım
Beğendim bir tane yarın alacağım
Akşamda mr girdim bu benim içim büyük bir problemdi kapalı alanda kalamıyorum çünkü şükür bitti

Hayırlı olsun hawar güle güle kullan. Ben de yeni değiştirdim, çok şükür dedim ya, diğer çerçevem çok ağırmış meğer.. çok da eskiydi zaten

Günaydın
Bu saat olmuş kimse uğramamış buralara

Sabah 45 liralık ilaç aldım. Migren atak geldi gene.

50 liralık da 0,34 gram altın aldım

Geçmiş olsun, şuna kesin bir çözüm bulsalar da rahatlasak artık ya.
Altının da bereketli olsun

Günaydın hanımlar
dün harcama yapmadım bugün de yapmayı düşünmüyorum
eksiklerim var mutfak için ama aciliyeti yok şu anda hepsi toplansın topluca alırım
iyice kıstım masrafları buzluktan kullanmaya devam herşey aşırı pahalı
su faturası da gelmedi 1 ayı geçti çoktan
Kesinlikle ya eskiden 200 tlye çıktığım aylık büyük alışverişten artık 300 den aşağı çıkamıyorum.
Acayip farketti son bir yıldır, faturalar da öyle..
40ı geçmeyen su faturam 70lerde.
Elektriğe girmiyorum bile

Sabah biraz harcadım ama ihtiyacım vardı,english home dan nevresim takımı aldım 89 tl.(inşallah pamukluı gelir 219 tlden düşmüş)
bir de demlik 25 tl
kargo bedava oluordu 100 tl üzerine:)Gitti 115 ama içim rahat:)
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Aynen ya, resmen hayat kalitem bozuluyor. Bir de çekmeyenler alelade bir baş ağrısı zannediyor ve abarttığımı düşünüyor ya deli oluyorum.

Kızlar akşama çaya misafirim var. Bir arkadaşımı eşini ve annesini ilk kez ağırlayacağım. Kız üniversiteden arkadaşım.

Her zaman tutan ve çok beğenilen kakaolu ıslak kekim var, onu yapcam, başka ne yapsam?

Ayrıca eve de akşam gitcem. Yemeğim var eşimim ve benim yiyeceğimiz kadar, yemek düşünmeyeceğim.

Benim de öğleden sonra geçmiş olsuna gelecek misafirlerim var, ama birşey yapmayacağım ya. Kek vardı yanına çay. Bir de kahve çikolata tamam. Dikişim acıyor zaten:(

Selam genşler.

Ben temizlik modundayim.
Sonra yemek yapicam.
Cam tül gidiyorum bağalım.
Kolay gelsin:)

Kesinlikle gözü karartmadan olmuyor, kendini borca göre ayarlamadıkça gelen gidiyor bir şekilde

Hayırlı olsun hawar güle güle kullan. Ben de yeni değiştirdim, çok şükür dedim ya, diğer çerçevem çok ağırmış meğer.. çok da eskiydi zaten

Geçmiş olsun, şuna kesin bir çözüm bulsalar da rahatlasak artık ya.
Altının da bereketli olsun

Kesinlikle ya eskiden 200 tlye çıktığım aylık büyük alışverişten artık 300 den aşağı çıkamıyorum.

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah

Benim de öğleden sonra geçmiş olsuna gelecek misafirlerim var, ama birşey yapmayacağım ya. Kek vardı yanına çay. Bir de kahve çikolata tamam. Dikişim acıyor zaten:KK43:

Kolay gelsin:)
Tesekkür ederim cnm saolasnn:KK54:

ben çaya gelecek varsa a101de satılan peynirli tepsi böreğinden alıyorum dondurulmuş hemen atıyorum fırına
yanına garnitürlü makarna salatası ya da yoğurtlu havuç salatası
eh kekin de varmış tamamdır

sorma en son cuma günü gitmiştim bugün bir daha girdim markete bişeye bakmak için yine zam gelmiş herşeye 5 10 kuruş
nereye kadar gidecek haftada 1 zam zam
almıyorum artık hiç birşey

faturalar da öyle elektrik 40 civarı gelirdi bu ay 65 gelmiş
su daha gelmedi kaç gelir kim bilir

Bugün yine çok bisürü enerciiğimmm.:spor:

2 cam silip tül yıkadım astım
Supurdum toz aldım
Balkon yikadim.
Wc-banyoyu temizledim.
Dolap içini düzeltip 2-3parca bisiler eledim.

Pilav yaptim.
Tavuk kızarttım
Eristeli yesilmercimek yaptim (kendime)
Buzlukda taze fasulye çıkarıp pisirdim.
Çamaşır asip topladim katladim.
Duş aldim.
Hâlâ bisiler yapasım var ama yapacak bisi kalmadi :ıslık:

Aksamada sufle yaparim diziyle iyi gider.

Kendime porselen çaydanlık aldim ya (Bu arada çay pek sevmem) sırf bakıp izlim diye aldım aşk yaşiyorum.

Dün esim görünce bi çay demlede içelim hayirli olsun dedi :)
Ponçigime merhaba de dedim :KK70:

Ay nasil kucuk şeylerle mutlu oluyorum.

Selam kızlar
Ancak bakabildim
Oğlumu uyuttum sabah çok erken uyandı anneme gittim oh kahve yapar içerim oğlumu uyutup diye düşünürken arkadaşım geldi. Annem 2 çocuk sesi ile perişan oğlum uykusuzluktan perperişan.
Şimdi mısır patlattım kendime kitabımı da aldım. Keyif yapıcam kısmetse
90m3 olnuş doğalgaz 15 günde bakalım kaç gelecek şimdiden 115 tl fln olmuş

bugün planladığım gibi hiç harcama yapmadım
yarın markete ve pazara uğrayacağım 10-20 lira arası harcarım fazla ihtiyacım yok
su faturası geldi 35 tl korktuğum gibi olmadı:kahve:

Bugün elektrik faturası gelmiş. 134 tl :oha: şaştım kaldım. Üstelik bir hafta evde değildik. Ödedik mecburen.
Altın ve döviz ne olur acaba. Almak için biraz beklesem mi diye tereddüt ettim

Elektrik faturası çok gelmiş gerçekten
Zamdan sonra çok fazla gelmeye başladı.

Back
X