• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlaar
İyi pazarlar
İzinden bildiriyorm☺
Dün itibariyle cıktım dogum iznine sükür🙏🏻
400 tl gitti cıkar cıkmaz🤦🏻‍♀️
200 nts+muayene
50 tl pijama (emzirme)
20 tl yemek
25 tl gratis
30 market
70 tl kk
Nakit 1700 falan var onu da karta yatırcm. Bu ayı cıkarıırım öyle
Sonrası Allah kerim
Kk da var limit
Haftda 1 e düsck kontroller ayda en az 2 kontrol olur doguma kadr
Dogum paarasını bekliyorm 4 gözle😂
Yarın kuaför ve saglıkocagı yapacagm
100 tl kuaförde gider
Ben izne cıktım ama patronlar benim altını gömdü🤦🏻‍♀️😂
Hadi Allah kurtarsın dediler ayrıldm
Olan benim ceyrege oldu gecen hafta😂
Saglık olsun
Manzaram güzel
Paso ikram geliyor😂
Kız iyi daha ne isterim🙏🏻💕

Son durum hamak😂

Eklentiler

• 5F78ACBF-CE7D-4DF0-A799-D922B55D0E12.webp
    5F78ACBF-CE7D-4DF0-A799-D922B55D0E12.webp
    134,1 KB · Görüntüleme: 122
Ben düşündüklerimi açıkca söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.öncelikle eşinde sende bildiğim kadarı ile 30 yaş üzerinde insanlarsınız.Erkekler bekar olduğu sürede ailesiyle yaşadığı hayatı kolay kolay terkedemiyorlar,heleki 30 yaş üstüne kadar bekarlarsa bu dahada zor oluyor.Eşinin yeğenine olan sevgisinde ben bi gariplik görmedim.Aslında ben şöyle düşünüyorum çocuğun olmadan yeğenin olmuşsa ona normal yeğen sevgisinden fazla sevgi duyuyor insan.Benimde çocuğum yok ve yeğenlerim var,2 tanesi elimde büyüdü ve bende onlara o şekilde sevgi besliyorum.Yeğenin varmı bilmiyorum ama heleki sürekli gördüğün bir yeğense bu daha bi düşkün oluyor insan, evladı gibi oluyor.Eğer yeğenden önce çocuk sahibi oluyorsa o insanlara bu sevgi garip gelebilir.Eltinle olan olayda muhtemelen bekarlıktan kalma alışkanlıkla alakalı ,alıp bırakma olayı.Evet eşininde eltininde artık evli olduğunuzu düşünüp ona göre davranması gerekirdi,ancak bazen insanlar bunun farkında olamayabilirEşine durumdan rahatsız olduğunu,bunun nedeninin zaman geçiremediğiniz olduğunu anlatmış olsaydın olayların bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.Zamanla yavaş yavaş oda alışacak ve herşey yoluna girecekti.Ancak annenin köyde olaya direk sert bi şekilde müdahale etmesi,ve eltinle eşinin arasında bi ilişki olduğu düşünceniz gerçekten çok kötü.Lütfen yanlış anlama insanoğlu şüphe tabiki duyabilir,ancak bu konular çok hassas konular,bu çok büyük bir itham.Eşinin madem öyle düşünüyorsun nasıl hala benlesin cümlesine hak veriyorum.Eğer cidden eşinle eltin arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorsan 1 dk bile evli kalma,aralarında ilişki olsun veya olmasın bunu düşünmek bile yeterli bir sebep bence.Yeni evli olduğum eşim bana böyle bir ithamda bulunsa bende 30 küsur yıllık ailemi,10 küsur yıllık yenge ve yeğenimi tercih ederdim.Sadece sakin olup empati yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.Sen hakkını ararken haksız duruma düşmüşsün resmen.Umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur sizin için.Sakin olmak ve 3. kişilerin gazına gelmemek lazım.birde aileylede herşeyi,her olayı paylaşmamak lazım.Biz unutuyıruz ama onkar unutmuyor ve büyütüyorlar.
Evt yegen konuusnda öyleyim bende
Cocugum olmadn 2 tane olunca evlat yerine koydm
Kendim hamileyim kardes düsünüyor musun diyorlar🙈2 kardesi var zaten diyorm💓
O konuda cok haklısınız.

Lelli 6-7 yıldır kk ya takılıyprum arasıra giremediğim çok oluyor ama şimdiye kadar takıldığım topiklerden en yoğun ve aktifliği süren bu topik inşallah hiç bitmez :)
Yaa insAllah 🙏

Bir cok topigin cok arka sayfalarda kalmasina uzuluyorum.
Ben bile aktif yazamadigimda kizlar sagolsunlar hep buradalar.
Bizim evimiz gibi oldu.
Bir de bazi topiklerde sunu gozlemledim burasi tasarruf topigi efendimm dert mi dinlicez! okucaz!
Evet dertde anlaticaz!
Fikirde sorucaz!
Fikirde vericez!

Her gun her an birikim yapamiyoruz ki.
Ne guzel birilerini motive ediyoruz.
Birilerine yardimci oluyoruz.

Ben surada 1 kisiyi bile motive edebiliyorsam, derdine ortak olabiliyorsam, bu kadar uzakdan azicikda olsa gulumsetip umut olabiliyorsam ne mutlu bana.

Ben, topigin amaci herseyden önce bu olsun istedim hep.

Cok sukur ki siz, sizler, kizlar, canımlar hic yadirgamadilar.
Iyiki ayni fikirdeyiz.
Iyiki bu topik olmus ve tanismisiz.
Ben topigi severek okuyorum.
Seve seve yaziyorum.
Hele sayfalar birikiyor falan giremedigimde roman okur gibi okuyorum.
Tepki vererek, gulumseyerek oglum bazen anne neye guluyorsun diyor😁

insAllah hep var oluruz..

Biliyorum ki yazan kadar okuyanda var.
uyeligi olmayan okuyan her gun bakalim ne paylasilmis diye bizimle sessiz var olanlarda var.

Selammm..

Saat 9 a kadar uyumusum bugun.
Namaz kahvalti derken caylari aldik esimle tv karsisina yayildik.
Oglan uyuyor daha.

Pazara cikmicam bugun.
Dunden biraz menemen var.
makarna yaparim
Annem tavuk haslamis aksam al birazini dedi.
Biraz tavuk tirtiklarim ondan.

1 salkim uzum, 2 seftali, 1 tabak kiraz falan derken annem sagolsun gunu gecistiriyorum.

Kiraci cikiyormus bugun yarin badana boya isi varmis.
Annem yemek falan verir ustaya.
Dedemi bana indiririm dedim olmadi.
Yanimda olur 2-3gun idare ederiz öyle.
Bayramda goturucez ama gitmek istemiyor napicaz bakalim.
Biz koye falan gidicez mecbur goturucez.

Bu sene kurbanda 2.200 tutmus.
Rabbim kabul eylesin insAllah.

Valla ana evi de olsa ilk günden evini özlüyor ınsan😩
Kacıyırm bahceye😂
evet ya insan alisiyor bi de evde gir dusa cik giyin rahat rahat.
Memlekete gidince mecbur annem kardesim dayim falan kaliyoruz hic rahat edemiyorum.
Eskiden teyzem kuzenler annem ben kadin kadina giderdik ozaman rahatdi😋

Selammm..

Saat 9 a kadar uyumusum bugun.
Namaz kahvalti derken caylari aldik esimle tv karsisina yayildik.
Oglan uyuyor daha.

Pazara cikmicam bugun.
Dunden biraz menemen var.
makarna yaparim
Annem tavuk haslamis aksam al birazini dedi.
Biraz tavuk tirtiklarim ondan.

1 salkim uzum, 2 seftali, 1 tabak kiraz falan derken annem sagolsun gunu gecistiriyorum.

Kiraci cikiyormus bugun yarin badana boya isi varmis.
Annem yemek falan verir ustaya.
Dedemi bana indiririm dedim olmadi.
Yanimda olur 2-3gun idare ederiz öyle.
Bayramda goturucez ama gitmek istemiyor napicaz bakalim.
Biz koye falan gidicez mecbur goturucez.

Bu sene kurbanda 2.200 tutmus.
Rabbim kabul eylesin insAllah.
Allah kabul etsin şimdiden sizin bayağı tutmuş hisse mi az

Günaydın kızlar
Dün annemlerle alışverişe çıktım kendime 3 elbise aldım 646₺ verdim 1 de ayakkabı aldım 130₺ verdim tavacı Recep ustaya gittik başka bir şubesinde eşim bana evlenme teklif etmişti.Kardeşim sizi bir yere götüreceğim dedi tesadüf buraymış baya pahalı bir yer 1 kuşbaşı pide 2 saç kavurma ayran su 248₺ hesap geldi 10 da bahşiş bıraktım.Bol harcamalı bir gün oldu

Akşam 18:00 den saat 22:30 a kadar whatsaba girmedim eşim merak etsin dedim.Şirket hattımdan bunu silmiştim son görülmemi göremiyor ordan arada baktım girip çıkıyordu öğlen bir ara bi kaç saat girmedi.Ben de akşam 4,5 saat girmedim.İnsan sinir oluyor merak ediyor.Bence beni takip ediyor küsken bir birimize baktığımızdan konuşmuştuk.Akşam bi baktım son görülmesini kapatmış hala kapalı dün eşyalarını almaya gelmedi bakalım bugün gelecek mi.Belki de mahkemede evi terkeden durumuna düşmemek için almıyordur adam adliyede çalışıyor herşeyi biliyor sonuçta.Ya da barışmak mı istiyor da gurur yapıyor çözemedim

Günaydın kızlaar
İyi pazarlar
İzinden bildiriyorm☺
Dün itibariyle cıktım dogum iznine sükür🙏🏻
400 tl gitti cıkar cıkmaz🤦🏻‍♀️
200 nts+muayene
50 tl pijama (emzirme)
20 tl yemek
25 tl gratis
30 market
70 tl kk
Nakit 1700 falan var onu da karta yatırcm. Bu ayı cıkarıırım öyle
Sonrası Allah kerim
Kk da var limit
Haftda 1 e düsck kontroller ayda en az 2 kontrol olur doguma kadr
Dogum paarasını bekliyorm 4 gözle😂
Yarın kuaför ve saglıkocagı yapacagm
100 tl kuaförde gider
Ben izne cıktım ama patronlar benim altını gömdü🤦🏻‍♀️😂
Hadi Allah kurtarsın dediler ayrıldm
Olan benim ceyrege oldu gecen hafta😂
Saglık olsun
Manzaram güzel
Paso ikram geliyor😂
Kız iyi daha ne isterim🙏🏻💕
Bizim patronlar dogum yapınca giden iş arkadaşlarıyla gönderiyorlardı cnm belki öyle olur sanada ohh iznin hayırlı olsun dinlen bol bol

Evi terk etmesi ve 6 aydır gelmemesi boşanma nedeni bildiğim kadarıyla medeni hukukta eşya alınması ile ilgili bişey yoktu

Back
X