• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

beren_naz beren_naz canım eşin hic yapıcı değil.
Kafasında bitirmiş sanırım.
Yoksa esyalari evde falan bahanesi cok mutlaka gelirdi adım atardı.
Eltinle ilgili falan konuşmasan daha iyi.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Sağol cnm ben de bu akşamdan itibaren bitirdim kafamda

beren_naz beren_naz aileden anne baba dışında bir aile büyüğü, ya da yaşca sizden büyük bir arkadaş (erkek)
Her ikinizle de konuşmalı. Derdiniz nedir gibilerinden. Gerekirse hakemlik yapmalı.
Bazı erkekler çok inatçı oluyor ve inadına yapıyor bazı şeyleri, akrep erkeği özellikle.
Naçizane tavsiyem canım, hakkında hayırlısı olsun

Her nekadar sartlar esit olmali vs desekde bir ataerkil durumu var toplumca ulkece.
Erkekler kendilerinden daha baskın karakteri sevmiyorlar malesef.
Bir tık altdan alma tarafi kadina ait olsun seviyorlar.
Ben önceden cevap verir tartisir inatlasirdim.
Artık olur yanini ele alip oradan giriyorum konuya.

Eskiden öyle seylere inatlasirdim ki hayirlayinca guluyorum halime.
Nasil gereksizmis bazi seyler.
Bir yere gidecek olurdum o istemezdi nasil buyuturdum uzatirdimda uzatirdim.
Zamanla kendi git demeye baslamisti.
Sonra sonra sormamaya bile baslamistim hadi ben cikiyorum modunda.
Haber veriyorum simdi bazilari icin.

Evlilik zamanla oturuyor.
Evliligin basinda bunlar asilabilirse sonrasi daha rahat oluyor

Her nekadar sartlar esit olmali vs desekde bir ataerkil durumu var toplumca ulkece.
Erkekler kendilerinden daha baskın karakteri sevmiyorlar malesef.
Bir tık altdan alma tarafi kadina ait olsun seviyorlar.
Ben önceden cevap verir tartisir inatlasirdim.
Artık olur yanini ele alip oradan giriyorum konuya.

Eskiden öyle seylere inatlasirdim ki hayirlayinca guluyorum halime.
Nasil gereksizmis bazi seyler.
Bir yere gidecek olurdum o istemezdi nasil buyuturdum uzatirdimda uzatirdim.
Zamanla kendi git demeye baslamisti.
Sonra sonra sormamaya bile baslamistim hadi ben cikiyorum modunda.
Haber veriyorum simdi bazilari icin.

Evlilik zamanla oturuyor.
Evliligin basinda bunlar asilabilirse sonrasi daha rahat oluyor
tr_lelli tr_lelli bende ilk aylar yillarda öyleydim.
Zamanla insan bosveriyor mu desem relax mi oluyor desem:))
Ilk 3 5 yıl gerçekten zor.
Hep sorun,herşey herkes problem.

Toplumumuz gerçekten ataerkil, erkek hep baskin olmak istiyor, olamadığını görünce o da rahat birakiyor :)

beren_naz beren_naz aileden anne baba dışında bir aile büyüğü, ya da yaşca sizden büyük bir arkadaş (erkek)
Her ikinizle de konuşmalı. Derdiniz nedir gibilerinden. Gerekirse hakemlik yapmalı.
Bazı erkekler çok inatçı oluyor ve inadına yapıyor bazı şeyleri, akrep erkeği özellikle.

Yok ben de istemiyorum artık bununla mı uğraşacağım 1,5 aydır alttan alıyorum yeter artık.Hayırlısı buymuş adam olamamış sorumluk alamıyorsa evlenmeseymiş bekarca gezseymiş

Ailem istemiyor da gene kızımızın mutluluğu diye bazı şeyleri unutmakta razıydılar.Benim kendi gözümle görmemi istediler bugün kafama dank etti.Onun ailesi zaten doldurdu istemediler. yanlarında olması işlerine koşması hamallık yaptırmaları hoşlarına gidiyor.Alsın oğullarını da başlarına çalsınlar.Rabbim büyük bana yapılanı görüyor.Beddularımdan da çok korkuyordu edeceğim beddua ahım yerde kalmaz Allah çıkarsın hepsinden

Ailem istemiyor da gene kızımızın mutluluğu diye bazı şeyleri unutmakta razıydılar.Benim kendi gözümle görmemi istediler bugün kafama dank etti.Onun ailesi zaten doldurdu istemediler. yanlarında olması işlerine koşması hamallık yaptırmaları hoşlarına gidiyor.Alsın oğullarını da başlarına çalsınlar.Rabbim büyük bana yapılanı görüyor.Beddularımdan da çok korkuyordu edeceğim beddua ahım yerde kalmaz Allah çıkarsın hepsinden
Birde şey geldi aklima beren.
Acaba bu son olayi bilerek mi büyüttü,işler bu raddeye gelmesi için.
Az çok planli miydi acaba

Allah akil fikir versin.
Evliliğe hazir olmayan evlenmesin.
Sende yoluna bak bundan sonra canım.
Güçlü akilli bir kadinsin sen.

Öyle yapacağım canım haftaya izne çıkıyorum.Bir tatil yaparım önce sonra da sınava hazırlanırım sınavı geçersem bankada müdür yardımcısı olacağım sonra da müdürlük beklerim kariyer yaparım aşk benim işim değil anladım.

Öyle yapacağım canım haftaya izne çıkıyorum.Bir tatil yaparım önce sonra da sınava hazırlanırım sınavı geçersem bankada müdür yardımcısı olacağım sonra da müdürlük beklerim kariyer yaparım aşk benim işim değil anladım.
Sen haftaya güzel bir tatil plani yap.
Sinavlari da geçersin eminim.
Başımıza gelenler bizim yüzümüzden değil ki,karşı tarafin da etkileri büyük.

Sen haftaya güzel bir tatil plani yap.
Sinavlari da geçersin eminim.
Başımıza gelenler bizim yüzümüzden değil ki,karşı tarafin da etkileri büyük.

Öyle tabi canım hayırlısı rabbimin bir bildiği vardır.Zaten tam anlamıyla ilişki olmuyordu sıkıntısı vardı.Çocuğum olmazdı böyle ,belki rabbimin benim için bir planı vardır.

Back
X