• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayır bide attıklarımı da kullanıyorum🤦🏻‍♀️
Patates getirmistim taze köyden
Onlar cabuk cürüyo diye soyup küp küp atttım difrize
Gecen kızarrtma yapayım dedim,üsendim dogramaya onlardsn kullandım bi poset🤦🏻‍♀️
Acilen silkelenmem lazım
Bugun migrostan domates alcm biraz,tasıyabilecegim kadrr
Sos yapcam👍🏻

Benim difrizim yok çok sıkıntılıyım o anlamda. Eşim aldırmadı mutfaktaki niş in görüntüsünü bozarmış 🙄 tabi sonra oraya mama sandalyesi koyduk ve şimdi ne niş görüntüsü kaldı ne bişey herşeyi kaldırdım😂😅

Sabah yediğimle duruyorum 14 saat olmuş bişey yemedim ama o kadar tokum ki bundan sonra önüme bakacağım öncelikle güzelce şu aldığım kiloları vereceğim sonra da sınava hazırlanıp geçeçeğim inş belki sınav sonrası başka ev bulup burdan çıkarım

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün iş çok:)
Yerler sürdürülüp silinecek.
Cam kapı silinip tüller perdeler yıkanacak.
Mutfak toparlanacak.

Yani Türkiye için geleneksel bayram temizliği olimpiyatları başlamıştır :KK70:

Ahh o işler benim de birikti komple temizlik ütü lavabo tuvaletler ocak silinecek. Tabi dolapların içlerini saymayayım. Ama kim yapacak. Ben tabiki🥺 bugün de bir parça iş yapacaktım arkadaş havuza inelim dedi kıza yemek yapıcam dedim bende var yemek dedi verdi işler kaldı😊

Sabah yediğimle duruyorum 14 saat olmuş bişey yemedim ama o kadar tokum ki bundan sonra önüme bakacağım öncelikle güzelce şu aldığım kiloları vereceğim sonra da sınava hazırlanıp geçeçeğim inş belki sınav sonrası başka ev bulup burdan çıkarım
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Akraban köylün değilse çok rahat kopar gider
Elbette zamanla o da keşkeleri yaşar
Herkes kalbinin ekmeğini yer

Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim
Hiç mi yaşanmışlıkların hatrı yokmuş eşya derdine düşmüş
Sen yazarken ben nefret ettim
Sen daha sağlam karakterli birisiymişsin
Yani daha fazla şey koparmak için iftirayı kullanmak çok büyük ayıp
Üzüldüm

Belki zor günler geçireceksin ama bir ömür boyu çekmeyeceksin

Günaydınlar annemle balkonda kahvaltı keyfi yaptık.Şimdi çay içiyoruz benim hiç iş yapasım yok annem ben yapacam sen dinlen kızım diyor mutfak halısını yıkayım şurda dedi yok anne otur napacan dedim hafta içi hallederiz.Mutfak halım normal halı gibi değil değişik çok farklı.Gece evin karşısındaki köprüde intihar girişimi oldu inşallah bişey olmamıştır.Biraz ders çalıştım gece bugün de çalışacağım.Eşim bence çekişmeli dava açtı eşyalarını da almadı yakında evrak gelir bu sessizlik ne yoksa.Anlaşmalı protokol hazırlasa al bak der beklemedeyim.Artık iyice alıştım yokluğuna gün geçtikçe daha iyi oluyorum 😊

Hangi şehirdesin canım birden merak ettim😅

Hiç mi yaşanmışlıkların hatrı yokmuş eşya derdine düşmüş
Sen yazarken ben nefret ettim
Sen daha sağlam karakterli birisiymişsin
Yani daha fazla şey koparmak için iftirayı kullanmak çok büyük ayıp
Üzüldüm

Belki zor günler geçireceksin ama bir ömür boyu çekmeyeceksin

Aynen cnm gitmem iyi oldu yüzleştim rahatladım boşa kürek çekmemem gerektiğini anladım.Biz kavga ederken birbirimize dediklerimizi hep ailesine anlatmış whatsaptan engelledim bir de eşyaları giderse rahatlıcam

Canım mesaj attım aradım konuşalım diye adam gelmiyor düzelmez diyor bekliyorum şimdi bir yerde en son sinirlendim hamileyim gel dedim.Elimden geleni yaptım bekliyorum gelirse konuşacağım gelmezse de artık yapacak bişey yok

Yalvaracak değilsin ya. Ben belki yapıcı değilim ama defalarca ağlanıp söylenmenle gelecekse hiç gelmesin. İstiyorsa gerçekten gönülden gelir bence. Bir söz varya çok severim. Birini seviyorsan serbest bırak geri dönerse o senindir dönmesse zaten hiç senin olmamıştır. Benim karakterim böyle malesef.

Yani kusura bakma, haddim de değil ama daha öncede yazdım yine dayanamayıp yazacağım.
Emeksiz yemek olmaz.
Sen bu adamı seviyormusun bununla bir ömür geçirmek istiyormusun önce buna karar ver.
Cevabın evet ise yukarıda yazdigin ben elimden geleni yaptım kısmı tamamen yalan.
Gerçekten istiyorsan ve onun bunu hakettigine inaniyorsan mucade edersin
Evlilik kolay mesele değil,sen yeni bir aile kurdun gerekiyorsa aileleri de geride bırakıp bir yol cizeceksiniz, bazı şeyleri netleştirmek ve mutlu olmak için gururu bir yana bırakıp konuşmak ne olursa olsun gerçeklerle, hayatla yüzleşmek gerekiyor.
Gurur yapıp özür dileyemem ama bir ömür bunun keskesini içimde tasirim diyorsan hayat senin hayatın kim ne diyebilir

Bence hakettiğine inanmıyor beren. İnansa zaten gemileri yakardı.o inancı vermediğini düşünüyorum ben

Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim

Hayırlısı buymuş kuzum

Bazı şeyler belliydi berencim insan az çok kendini belli eder. Demekki hiç yaşanmışlıkların hatırı yokmuş onun tercihi ailesi oldu. Yolu açık olsun. Senin gibi karakterli birini kaybettiğine kendisi üzülür gün gelir

Benim difrizim yok çok sıkıntılıyım o anlamda. Eşim aldırmadı mutfaktaki niş in görüntüsünü bozarmış 🙄 tabi sonra oraya mama sandalyesi koyduk ve şimdi ne niş görüntüsü kaldı ne bişey herşeyi kaldırdım😂😅
Benimde yok.
Koyacak yerim yok diye alamadim malesef
Anneminkine koyuyorum fazla olunca
Canım hakkında hayirlisi olsun.
Ben olsam gitmezdim.
Cok acik ve net soyluyorum gitmedimde zaten.
Hele annesinden özur dilicem.(kaynanamla en son tartistik cunku bizde susmamistim o reddede o bana ben ona)
Sen cok cok buyukluk yaptin oysa.
Umarim anlamislardir.
Umarim vicdan azabi cekerler.
Umarım icleri sızlar.

Rabbim yolunu açık etsin.
Kötü,vicsansiz,merhametsiz insanlarla bir daha karsilastirmasin.

Günaydınnn kızlar
Berenn sen elinden geleni yapmıssın.
Hayatına bak bundan sonra.
Degmezmis demekki,görmüs oldun.
Dilerim en güzel günler seni bekliyordur kuuzu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aksm tavuk patates yaptım posette
Eriste yaptm.
Borcama eristenin üzerine attım tavuk patatesi masaya oyle getirdim😅
Dogurcan hala sunum pesindesin diyo adam😂
Saat 22.00 gibi tatlı aserdim🤦🏻‍♀️😂
Aynı seyi burda da söyledi dogurcan kızm hala aseriyon diye😂
Cıktık tatlı yedik
Atatürk orman ciftliği var biZim burda
Oraya gittik cay ictk
Cam kokuları nasıl iyi geldi
Eve geldik dus aldm uyumusum
Rüyamda esmer bi bebe vermisler kucagıma
Diyorm benim kızım sarısın😂
Benim degil bu kız diyorm😂
Hayır olsun
Kahvaltıyı dısarda mı yapsam kararsızım
Kociyi ise yolladm🙈

2 gun üst üste migrosa domates bakmaya gittim.
Bursa domatesi diye getirmisler alakası yok minik minik domatesler.Bardak uzun olur Bursa domatesi.Cuma gittim begenmedim,Cmrtsi 2 kasa kalmıs ama cürükler.
Pazardan bskcm artk hafta ici.

Benimde yok.
Koyacak yerim yok diye alamadim malesef
Anneminkine koyuyorum fazla olunca

Canım hakkında hayirlisi olsun.
Ben olsam gitmezdim.
Cok acik ve net soyluyorum gitmedimde zaten.
Hele annesinden özur dilicem.(kaynanamla en son tartistik cunku bizde susmamistim o reddede o bana ben ona)
Sen cok cok buyukluk yaptin oysa.
Umarim anlamislardir.
Umarim vicdan azabi cekerler.
Umarım icleri sızlar.

Rabbim yolunu açık etsin.
Kötü,vicsansiz,merhametsiz insanlarla bir daha karsilastirmasin.
Bende aynı şeyi düşündüm
Gitmezdim be özür dilemezdim
Burnum düşse almam tabiri caizse

Back
X