- 5 Mayıs 2016
- 3.915
- 8.366
- 158
Aynen cnm içim rahatladıEn azından kadandakiler gitti ilerde keşke edemezsin iyi oldu demek istediğim oydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm içim rahatladıEn azından kadandakiler gitti ilerde keşke edemezsin iyi oldu demek istediğim oydu
Evet canım çokk rahatladım şimdiKonuşup en iyisini yaptın canım
Artık ikilemde kalmazsın,
Sonradan ya konuşsaydım herşey farklı olur muydu diye pişmanda olmazsın için rahat olur.
Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın.
Hayır bide attıklarımı da kullanıyorum
Patates getirmistim taze köyden
Onlar cabuk cürüyo diye soyup küp küp atttım difrize
Gecen kızarrtma yapayım dedim,üsendim dogramaya onlardsn kullandım bi poset
Acilen silkelenmem lazım
Bugun migrostan domates alcm biraz,tasıyabilecegim kadrr
Sos yapcam![]()
Günaydın kızlar
Bugün iş çok:)
Yerler sürdürülüp silinecek.
Cam kapı silinip tüller perdeler yıkanacak.
Mutfak toparlanacak.
Yani Türkiye için geleneksel bayram temizliği olimpiyatları başlamıştır![]()
Hakkında en hayırlısı neyse o olsunSabah yediğimle duruyorum 14 saat olmuş bişey yemedim ama o kadar tokum ki bundan sonra önüme bakacağım öncelikle güzelce şu aldığım kiloları vereceğim sonra da sınava hazırlanıp geçeçeğim inş belki sınav sonrası başka ev bulup burdan çıkarım
Hiç mi yaşanmışlıkların hatrı yokmuş eşya derdine düşmüşKızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim
Sosyal medya böyle2016 da fbda sunu paylasmısımmm![]()
Öyle cnm akraba köylü değiliz de ailelerin oturduğu semtler yakın işte hayırlısıHakkında en hayırlısı neyse o olsun
Akraban köylün değilse çok rahat kopar gider
Elbette zamanla o da keşkeleri yaşar
Herkes kalbinin ekmeğini yer
Günaydınlar annemle balkonda kahvaltı keyfi yaptık.Şimdi çay içiyoruz benim hiç iş yapasım yok annem ben yapacam sen dinlen kızım diyor mutfak halısını yıkayım şurda dedi yok anne otur napacan dedim hafta içi hallederiz.Mutfak halım normal halı gibi değil değişik çok farklı.Gece evin karşısındaki köprüde intihar girişimi oldu inşallah bişey olmamıştır.Biraz ders çalıştım gece bugün de çalışacağım.Eşim bence çekişmeli dava açtı eşyalarını da almadı yakında evrak gelir bu sessizlik ne yoksa.Anlaşmalı protokol hazırlasa al bak der beklemedeyim.Artık iyice alıştım yokluğuna gün geçtikçe daha iyi oluyorum![]()
Hiç mi yaşanmışlıkların hatrı yokmuş eşya derdine düşmüş
Sen yazarken ben nefret ettim
Sen daha sağlam karakterli birisiymişsin
Yani daha fazla şey koparmak için iftirayı kullanmak çok büyük ayıp
Üzüldüm
Belki zor günler geçireceksin ama bir ömür boyu çekmeyeceksin
Canım mesaj attım aradım konuşalım diye adam gelmiyor düzelmez diyor bekliyorum şimdi bir yerde en son sinirlendim hamileyim gel dedim.Elimden geleni yaptım bekliyorum gelirse konuşacağım gelmezse de artık yapacak bişey yok
Yani kusura bakma, haddim de değil ama daha öncede yazdım yine dayanamayıp yazacağım.
Emeksiz yemek olmaz.
Sen bu adamı seviyormusun bununla bir ömür geçirmek istiyormusun önce buna karar ver.
Cevabın evet ise yukarıda yazdigin ben elimden geleni yaptım kısmı tamamen yalan.
Gerçekten istiyorsan ve onun bunu hakettigine inaniyorsan mucade edersin
Evlilik kolay mesele değil,sen yeni bir aile kurdun gerekiyorsa aileleri de geride bırakıp bir yol cizeceksiniz, bazı şeyleri netleştirmek ve mutlu olmak için gururu bir yana bırakıp konuşmak ne olursa olsun gerçeklerle, hayatla yüzleşmek gerekiyor.
Gurur yapıp özür dileyemem ama bir ömür bunun keskesini içimde tasirim diyorsan hayat senin hayatın kim ne diyebilir
Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim
Benimde yok.Benim difrizim yok çok sıkıntılıyım o anlamda. Eşim aldırmadı mutfaktaki niş in görüntüsünü bozarmıştabi sonra oraya mama sandalyesi koyduk ve şimdi ne niş görüntüsü kaldı ne bişey herşeyi kaldırdım
![]()
Canım hakkında hayirlisi olsun.Sabah yediğimle duruyorum 14 saat olmuş bişey yemedim ama o kadar tokum ki bundan sonra önüme bakacağım öncelikle güzelce şu aldığım kiloları vereceğim sonra da sınava hazırlanıp geçeçeğim inş belki sınav sonrası başka ev bulup burdan çıkarım
Bende aynı şeyi düşündümBenimde yok.
Koyacak yerim yok diye alamadim malesef
Anneminkine koyuyorum fazla olunca
Canım hakkında hayirlisi olsun.
Ben olsam gitmezdim.
Cok acik ve net soyluyorum gitmedimde zaten.
Hele annesinden özur dilicem.(kaynanamla en son tartistik cunku bizde susmamistim o reddede o bana ben ona)
Sen cok cok buyukluk yaptin oysa.
Umarim anlamislardir.
Umarim vicdan azabi cekerler.
Umarım icleri sızlar.
Rabbim yolunu açık etsin.
Kötü,vicsansiz,merhametsiz insanlarla bir daha karsilastirmasin.