Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kavanoz mama,püre,sekerli gıdalar yenmicek yedirilmicek diyorm kek yapr veririz eline diyor bana annem🤦🏻‍♀️
Kek ne kek?Beyaz un ,seker 🤦🏻‍♀️😂
Cocumumu zehirliceniz demisliğim var😏
Oooo hep diyorsun ama ilk fırsatta verşyorlar sonra çocuk zaten kendi istşyor. Eşim bile verdi abur cubur. İyice alıştı.

Calisan kadin hem de anne nasilda yemegini yetistiriyor ertesi gunede valla bravo.
Seni eltimin kizina örnek kisi olarak gosteresim var.

Yemek yapmiyo ya.
Ama yenge calisiyorum
Ama yenge aksam yorgun oluyorum.
Sanki tas tasiyo.
Oturdugu yerde ders anlatiyo.

yapasim yok usengecim demiyorda.
LELLİ ÇOCUK OLUNCA BİR GÜZEL YAPAR :):)

Lelli yine mapusa girmiş ya önüne gelen laf atıp giriyor aslında yasaklanması aslında musade edilmemeli sınırı olan gelip burada yazıp gidiyor gelmeyin mümkünse gidin başka insanlardan çıkarın yol geçen hanı degil

Lellisiz bir yazışma günü olmadı bu hiç olmadı. KK üyeleri neden böyle oluyor anlamıyorum. Site sakinleri öncelikle lellime geçmiş olsun. Bugün hava soğuk ama güneş o güzel yüzünü çok şükür gösterdi. Nasıl mutlu oldum anlatamam ısıtmasa da güneşi görmek güzel. Akşam için kuru fasulye yaptım dünden az çorba var birazdan da pirinç pilavı yaparım turşu-yogurt bu günde böyle geçer. Her halimize çok şükür bin şükür. Hanımlar cumamız mübarek olsun, her birimiz çok cuma görelim. Yarına iş olmasın diye evi bir güzel temizledim. Öyle bir acıktım ki temizlik bittiği hemen öğle yemegimi yedim şimdi kahvemi aldım ve size geldim.

Bugün benden sıfır harcama. Ama yarın kaçarım yok pazara gideceğim artık ne kadar harcarım bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dogalgaz ne gelecek bakalım akşam eşim ve kızlarım gelince derecesini yükseltiyorlar çok üşüdük diye. Derdim bu olsun diyorum sonra da faturalar çok geliyor diyorum. İşte bir yanım karşı koyar bir yanım ister diyorum.

Gecmis olsun ust uste ban yenmis yok yere
Sabah arabanin lastigi patladi
Almaya gidicem hem lastik hem yikama parasi veririm
Ordan pazara kiza pijama bakarim
Kiradaki evin 1200 tl gideri cikti
Yarin hem alisveris hem gezme hem kutlama var
Baya harcama olur
Su ay bitse bi hayirlisiyla

merhaba kızlar
sabah telefonum arızalandı
bana yeni bir telefon görünüyor sanırım
içindekileri bilgisayara yükleyip, bunu satıp yeni bir telefon bakacağım artık
akşam yine sporum var yetişebilirsem gitmek istiyorum .
zaten toplam 12 seans satın almıştım
havalar iyi giderse 6 seans daha alıp diyete devam edeceğim
bölgesel özel aletler ile spor yaptıryorlar
yarın ablam ve babam gelecek öğlene bize
öğleden sonrada sevdiğim bir arkadaşım gelecek
haftaya programın yine yogun :KK49:
ablamın kızı gelecek
özlemiştim zaten en son agustosta görmüştüm
kış günü aksiyon iyi oluyor

bu arada arabam kar yağışından sensörleri yaktı
yarın eşim sanayiye götürecek
gelince hepsi üst üste geliyormu ne?
allahın izniyle ocak 31 i görürsem karada ölüm yok :KK53:
maaş 7. aydan sonra vergiye giriyor ocak ayında aldığım ile aralık ayında aldığım arasında 750- TL net fark var
o fark ile altın almak istiyorum
yok sayarak umarım istediğim gibi gider..

Slm kızlar hayırlı cumalar
Sabah pttden maasımı cektim 507 tl
Kart 400 tl gelmis
Daha yatırmadım bakalım bekliyorm koci yatırcak mı?
A101 de 30 tl harcadım
Eve geldim
Yumurtalı ekmek yaptım kociye,Allah affetsin ben hic sevmem yumurtalı ekmek🤣
Kızı uyutmus geldiğimde
Cumaya gitti geldi
Bana 2 demet kokina almıs😆
Ay cok güzeller
Agacıma da süs al bari dedim🤣
Aksama etli pilav yapcam
Sil,süpür yaptım.
Kız az uyusa neka güzel olur Allahım
Cıglık cıglıga gidiyor evde😂

Selam kızlar dün eltime gittim geçen ay ordaki kadın doğuma gitmiştim smear vermiştim çıktı sonuç gösterdim şükür temiz çıktı eltim kendine alırken banada biseyler almis saolsun böyle alıyoruz denk gelince biseler birbirimize 2 paket makarna salça reçel aslında hazır reel almıyoruz belki annemlere vericem bizde yenmiyor sarelle fln saolsun getirdim birde ev sahipleri erzincan lı tulum getirtmisler bir pakette bana almış saolsun😀 almadı parasını çok güzelmiş cokta severim özellikle kışın sabah kahvalti ettik etraf topladim banyo temizledim bi makine renkli actim dun onlari topladim beyaz makine açıp astim disari ciktik parkta oynadı az oğlan donuste avm cansoy var esime camasir oğlana ni çorap aldim 22 ödedim bime girdik sucuk ceviz az kestane ekmek tereyag fln 46 ödedim eşim oglen 150 karta attim demişti 70 harcadım bile 😁😁 sabah ta nette biyerden kapsonlu mont tarzı bise aldim bir alt eşofman 70 tl koraya verdim kapıda ödemeyle verdim sabahtan karniyarik pisirdim pilav yapcam kalkip ben pilav yemiycem az spor yapıyorum 42 beden olmuyo resmen artik sinir oluyorum tam buğday aldim bide salata yapicam yeter

Selam kızlar
Bende bugün evi temizlemeye devam ettim ve bitirdim şükür. Kızım uyumadı. Bir süre de onunla oyalandım. Sonra işim bitince banyo yaptık birlikte. Yemek bile yemeden uyudu. Benim de belim çatlıyor. Bu temizlik yaptığımda bel ve bacak ağrım beni bitiriyor :) yaşlılık belirtileri işte😝 bu defa bu kadar ağrıması adetimin ilk günü ondan da tabi iyice yordu beni.
yemek eşim yapacakmış. Şimdi bir ağrıkesici alıp evin kalan ıvır zıvırını toparlayacağım.

Pekmez peltesi yaptım
Arkadasım vermisti tarifini
Süt olsun diye
Bombastik oldu
1 su bardagı pkmez
2 bardak su
2 y.kasıgı un yada nşsasta
1 bardak kırılmıs ceviz
Puding gibi pisirip,kaynayınca kapatıyorz.
Ben biraz da kuru incir dogradm üzerine
Aboww bomba bisey oldu
1 kase yedim🤣

Eşim gec gelcem ddi pilav yaptim az pilav yedim az tam buğday ekmegi bir küçük karniyarik yedim kızarmadan yaptim fırında az yagla kizarttim kestane almıştım bimden onu közmatikte. yaptim çok güzel oldu az dinleniyim haber bakıyorum sonra mutfak topluycam cay yapcam

Pekmez peltesi yaptım
Arkadasım vermisti tarifini
Süt olsun diye
Bombastik oldu
1 su bardagı pkmez
2 bardak su
2 y.kasıgı un yada nşsasta
1 bardak kırılmıs ceviz
Puding gibi pisirip,kaynayınca kapatıyorz.
Ben biraz da kuru incir dogradm üzerine
Aboww bomba bisey oldu
1 kase yedim🤣
Afiyet olsun kuzum süt olsun prensese😀😀

Back
X