- 1 Mart 2010
- 45.475
- 116.267
- 1.123
BelkideCanım ben Eylül annesiyim belki Ekim’e de bakmış olabilirim
Bi de bir ara esmalarını sormuştum yazmıştın belki ordan aklımda kalmışıödır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BelkideCanım ben Eylül annesiyim belki Ekim’e de bakmış olabilirim
Bi de bir ara esmalarını sormuştum yazmıştın belki ordan aklımda kalmışıödır![]()
Bizde de öyle derler daha zeki olur derler bakalım bekleyip göreceğizAmin Allah razi olsun
Canlari sağ olsun sağlıklı olsunlarda buyudukce uslanirlar
Babannem kucukken yaramaz olan buyuyunce uslu akilli olur derdi hep.
Alya da lina da güzel isim küçüğümün adı da MinaKardesim gelmisti dun abla Alya zor diil mi telafuzu yumusatmadan Alya diyince falan derlerse dedi.
Lina da demistik Lina daha guzel dedi
Ama kararliyim ya.
Dur bi ortalik karistirma adama begendirmisim sevdirmisim ismi dedim.
Babam soyleyemez kesin diyo
Babam zaten biraz peltek konusuyor her kelimesini anlamiyorum sahsen o soylemesede olur ne istiyosa onu soylesin dedim.
![]()
Benimki öyle olursa esim deli olur.Bizde de öyle derler daha zeki olur derler bakalım bekleyip göreceğiz
İlk kızım çok soğuktu kendini sevdirmez öptüğümüzde siler ama çok akıllıydı
Minnoşum ise zorla geliyor öptürüyor kendini![]()
Ahahahhh benim kızım buzdolabına tırmanıyor televizyonu üniteye taktırdık tepesinden inmiyor birimde tepemizden inmiyorBenimki öyle olurss esim deli olur.
Adam yaramaz olsun istiyor(basina gelecekleri bilmiyor tabi uslu cocugumu buyuttuk sakin sakin)
O istiyor ki tepeme ciksin, cekistirsin, sirnassin o öyle seviyor
Alyoş ,Alyakuş ben cok takarim boyle seyler huyum vardir boyle.Alya da lina da güzel isim küçüğümün adı da Mina![]()
Evet yaaaaa nedense daha sevimli geliyorlar bizde minnoş diyoruzAlyoş ,Alyakuş ben cok takarim boyle seyler huyum vardir boyle.
Ondan tatlis geldi kulagima.
Esimde begendi.
Ayy Allah muhafaza.Ahahahhh benim kızım buzdolabına tırmanıyor televizyonu üniteye taktırdık tepesinden inmiyor birimde tepemizden inmiyor![]()
Evet bu soru onemli zatentr_lelli bende bu 2.çocuk mevzusunda çok karışığım ilerde pişman olmaktan korkuyorum
Kardeş şart mı diye soruyorum kendime bazen olsa iyi diyorum sonrada aman evlenince herkes kendi hayatında diyorum
Bakalım 2 sene içinde kesin karar vermem lazım
Çocuk büyütmek okadar zorki bide benim kız acayip bana düşkün bunaltıyo beni gözüm korkuyo bi sorumluluk daha almaktan
Benim babamda söyleyemiyo dahaKardesim gelmisti dun abla Alya zor diil mi telafuzu yumusatmadan Alya diyince falan derlerse dedi.
Lina da demistik Lina daha guzel dedi
Ama kararliyim ya.
Dur bi ortalik karistirma adama begendirmisim sevdirmisim ismi dedim.
Babam soyleyemez kesin diyo
Babam zaten biraz peltek konusuyor her kelimesini anlamiyorum sahsen o soylemesede olur ne istiyosa onu soylesin dedim.
![]()
Banada öyle dicekBenim babamda söyleyemiyo daha
Ne bicim isim koymusunuz söylenmiyo diyo![]()
ya lokum gibiydiBizde baba maviş.
Beklentimiz yüksek bakalım.
Kime benzicek cimcime.
Su renkli ultasonda biraz yuzunu detayli gorsek bari en azindan burun dudaklar falan bi simasina bakaydik.
D dimple81 bizi mavis sarisin gordu ruyasinda
Bende sarisin kivircik sacli iri acik mavi yesilimsi gibi gozlu bir kiz baby gordum.
Bakalim net hatrimda aynisini dogurursam ben sook.
Berkayin Arya'sına hastayim.
Sabah aksam onu izliyorum ama anne taş.
Ahh genler..
yaaaya lokum gibiydi
harika bir bebekti
ay kucağıma alıp oynuyorum
bal gibiydi maşallah
boncuk gibi gözler
Çocuk çok zor bazen bunalıyorum inanki kız okuldan geliyor oğlan cekistiriyo yemek iş aş yetişemiyorum vallahi bazen şöyle kafa dinlemek istiyorum azcik buyuse su oğlan diye kız laftan anliyo eşime kalsa iki sene sonra bidaha he dedim biyere gidemiyorum agliyo sikliyo zirliyo bazen çıldırıyor bi buyuse diyorumEvet bu soru onemli zaten
Ben kendime cok sordum.
Etrafimidi gozlemledim, sordum baktim.
Ama Oglum buyudukce ben kendimi cok yalniz hissetmeye basladim.
Hepimiz bir gun yalniz kalacagiz evet.
Ama biz öldügumuzde Oglumun yaninda bir kardesi olacak.
Benim kardesim erkek ama yinede iyiki var diyorum.
Bir de es cok önemli.
Esi istemeyenler falan var israrla cocuk yapmak istiyorlar bu da yanlis.
Beni birazda esim yumusatti bu konuda
O hep cok istedi ama benim istememedi bekledi buna zemin hazirladi.
Iste olsa simdi boyle severdik, boyle eve nese olurdu, oglan simdi anlamiyor ama ilerde ya keske kardesim olsaydi derse falan falan celdi aklimi
Zaten o da 3. istemiyor gonlumuzdende gecen kizdi Rabbim nasip etti cok sukur.
Gercekden zor cocuk buyutmek ama evlat baska bisi.
Baskasinin cocuguna yegenine bile tahammul edemiyorken evladina kiyamayis, sabredis cok baska.
Allah herkese yasatsin
Cocuk hasretiyle bekleyenler, isteyenler okadar cok ki.
Babam barışırsan Ankara’yı terkeder giderim diyorGeçti borun pazarı der baban önceden akılları nerdeymis![]()
AaaaBabam barışırsan Ankara’yı terkeder giderim diyor
Barışmam zaten asla öyle birşey olamaz![]()