• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ziraat bankası 10 bin kredi 36 ay vade,6 ay sonra ödemeye baslamalı kredi veriyor diye bisey cıkmıstı wp gruplarında konusuldu hep gecen hafta.
Kociye dedşm bi sor alalım.
Kartı flan kaparız
Faizsiz kredi en azından dedim.
O is öyle değilmşs
Herkese vermiyomus bikere
Basvuru yapcn kabul edilirse.
36 aya 3600 gibi faiz cıkarmıslar.
Yani o is tırt cıktı😏
Dun esimde diyordu bacim.
Hatta 3 ay sonrami ne basliyomus odeme 300-300 10bine 3bin faiz cikti hesapliyodu
Dedim birak Allasen geri kalsin onlarin verecekleri kredi.
Hepimiz bir B planı dusunuyoruz birikimlere dokanmadan..

Ziraat bankası 10 bin kredi 36 ay vade,6 ay sonra ödemeye baslamalı kredi veriyor diye bisey cıkmıstı wp gruplarında konusuldu hep gecen hafta.
Kartı flan kaparız
O is öyle değilmşs
Yani o is tırt cıktı😏
Ben de baktım ona ev kredisini ertelememek adına ama eşim onun masrafı çoktur merak etme ayrıca konut kredimiz o bankada vermezler dedi. 30 ay ödüyorsun 1180 civarı bir faiz çıkıyor. Ödeme tablosu tutarları var açıklamasında. Ama işte masrafını da sormak gerek. Karlı olmıyoruz biz. Sadece bu sıkıntıda para olması anlamında olabilir.

Bugün sabah 8 de uyandım uyumadım. Kafam da sersem gibi. Kahvaltıya bazlama yaptım. Tabi hamuru ekmek için yoğurmuştum kız sen gel tuzun kapağını dök tuz 😬 o kadar ekleme yaptım yine de tuzlu oldu bazlama yaptım. Gerğ hamuru da ekmek için ekşi maya ayıracağın.
eşim evde durunca anladı.Kesinin tüyünü. Diyor kediyi verelim birine tabi bu dönemde mama da az veriyoruz masrafını da kaldıramayız aşısı falan. Bayağı sarsacak bizi. İlan koydu.Yazam yazana. Tabi kız üzülür diye tedirginliğim. Diyorum annesinin yanına gidecek kedi. Yokk diyor. Ne yapayım bilemedim ya. Çok kararsıx kaldım. Temizlik ve maddi anlamında çok iyi ama kız ve kedi üzülürse diye Kaygım

Bugün sabah 8 de uyandım uyumadım. Kafam da sersem gibi. Kahvaltıya bazlama yaptım. Tabi hamuru ekmek için yoğurmuştum kız sen gel tuzun kapağını dök tuz 😬 o kadar ekleme yaptım yine de tuzlu oldu bazlama yaptım. Gerğ hamuru da ekmek için ekşi maya ayıracağın.
eşim evde durunca anladı.Kesinin tüyünü. Diyor kediyi verelim birine tabi bu dönemde mama da az veriyoruz masrafını da kaldıramayız aşısı falan. Bayağı sarsacak bizi. İlan koydu.Yazam yazana. Tabi kız üzülür diye tedirginliğim. Diyorum annesinin yanına gidecek kedi. Yokk diyor. Ne yapayım bilemedim ya. Çok kararsıx kaldım. Temizlik ve maddi anlamında çok iyi ama kız ve kedi üzülürse diye Kaygım
Bizim kuş gibi oldu sizin kedi.
Bizde de hepimiz uzuluruz diye anneme yollayamiyoruz.
Bacak kadar boyuyla salonu talan ediyo.
Sehpalarda falan gucunun yettigi ne bulsa asagi atiyor.
Oyuncaklari var top falan onlar hep yerde oynuyor seviyor cunku.
Kakasi cabasi.
Her gun pesinde topla.
Tüyüde dokuluyor.
Bildigin balkon teyze ya camin önunde ya da camin onundeki berjerde disari bakiyor genelde.
Sabah yine saldı esim dayanamadi.
Gelcen mi diyince aninda atliyor kapiya cikarin diye
Alisti o lafima
Gelcen mi diyoruz cikarin beni gelcem der gibi hemen hazir ol da.
Ama cok akilli masallah aksamda kafesine giriyor kendi uyuyor 8 de falan
Gunduz ful enerji ama

Evet birikim her zaman aklımda, elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. İnsan kendini çok iyi tanır kendimden biliyorum. Müsrifliği asla sevmem ama arada az da olsa ekmek ve yemeğimi çöpe atıyorum. Yılda birkez bile olsa çok üzer bu ziyanlık beni. Eşim tasarruflumu, müsrif mi diyecek olursak. Tek zaafı arabası ona göre arabaya aksesuar ve bir tık ses gelse arabadan hemen servise götürür tamirci ne derse harfiyen yapar. Bana bu harcamaları her zaman fazla gelir. Yapılması gereken harcamalar zaten yapılıyor ekstralar olunca çok kızıyorum. Kendime gelince çok fazla kıyafet almıyorum gibi geliyor ama alıyorum. Şimdi de başladım bir tayt alıyorsam şimdi aynı tayttan iki tane alıyorum. Herşeyi iki iki almaya başladım. Ama artık yapmayacagım, ihtiyacım yoksa asla para vermek istemiyorum. Her ay kenara para atmaya çalışıyorum ama az ama çok mutlaka biraz birikince altın ya da döviz alıyorum. Zulamı artık eşime söylemiyorum. Yıllar önce sigarayı bıraktığım dönemde 56 tane küçük altın biriktirmiştim arabayı değiştirdi altınlarla. Yine biriktirdim 7 tane bilezik, ata altın ve küçük altın vardı onları bozup kredi çekip oturduğumuz evi aldık. Yani hep biriktirdiklerim gitti. Bu yıl arabamızı değiştirdiğimizde asla göstermedim birikimimi kredi çektik. Bundan sonra daha fazla para ayırmak istiyorum Allah sağlık verirse hanımlar.
Maşallah 🧿

Kartı flan kaparız
O is öyle değilmşs
Yani o is tırt cıktı😏
Kardeşim başvurdu şimdi internetten cevap bekliyor

Selam kızlar
Bugün maaş günüm konut kredimi ve tüketici kredimi ödedim yarın aidat 100₺ otomatik ödenecek faturalar için para ayırdım.
Dolapçıya 1000₺ veririm 5000 borcum kalacak
Kredi kartı borcum 5-6 bin arası gelecek yarısını yatırıp kalanı faizsiz diğer aya öteleme diye bir kampanya var yılda 2 defa yapılıyor ona başvuracağım.
Maaştan talimat vermiştim 1 gr altın almış sistem (sıkışınca sonra bozuyorum borç ödemeye ama bu sefer bozmayacağım unutacağım)
Gece netten selpak tuvalet kağıdı pudra kokulu 32 adet 40₺ idi uygun geldi 3 paket aldım.
Fair platinum 115 adeti 101 TL idi o da uygun geldi 2 paket aldım.
2 el kremi 2 topuk kremi (birer tane de anneme veririm kremlerden o niyetle aldım) ve 1 kitap sipariş verdim netten alınca sanki herşey bedava gibi geliyor şunu da atayım sepete şunu da diyorum
Toplam 414₺ tuttu.Tek çekim yaptı sistem sonra internete bankacılığından sıfır faiZle 6 taksite böldüm az az öderim.Ama ihtiyaçtı tuvalet kağıdı ve bulaşık tableti baya gider 😊

Bazen evde kalsam işe gitmesem diyorum ama maaşım yatınca borçları da ödeyince çok şükür diyorum Beren söylenme şükret diyorum moral oluyor 😊

Bizim kuş da çok batırıyor evi sabah kardeşim diyor abla açma kapısını her yeri kirletiyor diyor
Ben kıyamıyorum.Geçen akşam kardeşime korona oldum öleceğim galiba dedim kuş ağzıma giriyor hep bana bakıyordu öleceğim deyince bir ısırdı beni yavrum benim kızdı bana 😊
Babam da kuşa hasret kalmış 1 aydan fazladır göremiyor kuşla yatıp kuşla kalkıyormuş kuşu istiyormuş ama vermeyi düşünmüyorum ayrılamam kuşumdan ☺

Ben de baktım ona ev kredisini ertelememek adına ama eşim onun masrafı çoktur merak etme ayrıca konut kredimiz o bankada vermezler dedi. 30 ay ödüyorsun 1180 civarı bir faiz çıkıyor. Ödeme tablosu tutarları var açıklamasında. Ama işte masrafını da sormak gerek. Karlı olmıyoruz biz. Sadece bu sıkıntıda para olması anlamında olabilir.
Aynen faizsiz dediler ama öyle değilmis
O 3000 bin faizi borclara yatırırım yani.

Bir de netten zayıflama çayı sipariş verdim 130₺
Bıktım bu kilodan geçenlerde birisi babama demişki bankaya gittim bereni gördüm ne olmuş öyle düğünden önce de düğünde de ne güzeldi çok değişmiş demiş 😔

Nette gezerken kilo veren birini gördüm instgramdan bir çay almış araştırdım kapıda ödemeli sipariş verdim 130₺ normalde güvenmem ama buna güvenesim geldi denemek istiyorum aldığım kilolarla kendimi çok çirkin hissediyorum inş kilo veririm 😊

Bıktım bu kilodan geçenlerde birisi babama demişki bankaya gittim bereni gördüm ne olmuş öyle düğünden önce de düğünde de ne güzeldi çok değişmiş demiş 😔

Nette gezerken kilo veren birini gördüm instgramdan bir çay almış araştırdım kapıda ödemeli sipariş verdim 130₺ normalde güvenmem ama buna güvenesim geldi denemek istiyorum aldığım kilolarla kendimi çok çirkin hissediyorum inş kilo veririm 😊
Millete de laf lazım🤦🏻‍♀️
Sanane yani kilo mu aldım naptım?😏
Agır issizler

Benim bebe temizlik yaptırmıypr valal
Pasaklıyız biz🤣
Hayır 72 saatte bebek emzirmiyorm
Emzirsem saat bası yazarım bak😂
O önemli sizin bilginiz olması lazım🤦🏻‍♀️🤣
Emziriyorum boru mu😂
Emzirince yazmak gerekiyorsa yazarim ben 1 ay sonra falan muhtemel.
Aksam uyutuncada yazarim.
sabah uyaninca
kaka yapinca da yazmami isterseniz onuda yazarim bak😂
hatta kivami kac defa yaptigi falan aiyy Allahim sana geliyorum sonu kotu bitecek bu sohbetin suraya sineyim ben.
Bebeli hayat bekle beni geliyoooreee (muratövüç e saygilar efenim )
O cok gzl kız sinsi diyo hastasiyiz dede
Simdi neksfiliks diyo😂 öluyorum.

Bacim cayi iyi arastirsaydin🙄
Herseyi icme.
Millete dert olmus tovbebismil.
Aksam yemegi kesip denesen bunyeni.
Ben deneye deneye cozdum metoyu.
Aksam yemeyince veriyorum ben.
Ama böyle ac yatcan gerekirse karnin gurulducak falan yemicen.

Dedim lelli 9 aylik hamile olsan nolur sana fis gelir tiris gider kalk baci kalk kalk dedim.
Y.odasindan basladim
supur sil toz al.
Sonra koridor sonra bos oda.
Sonra banyo.
Mutfak derken salonda kaldim
Oglanin oda da silincek odasindan bi cikarim de.

Su salonuda halledip mutfaga el aticim.

Kendime yesilmercimekli bulgur pilavi yapicam canim cekti.
Erbaslar yemez😒
Aiyy vallahi mutfaga gelince is cökesim geliyo yere, bagdas kurup uzaklara bakmak istiyorum.
Cok uzaklara

Bacim cayi iyi arastirsaydin🙄
Herseyi icme.
Millete dert olmus tovbebismil.
Aksam yemegi kesip denesen bunyeni.
Ben deneye deneye cozdum metoyu.
Aksam yemeyince veriyorum ben.
Ama böyle ac yatcan gerekirse karnin gurulducak falan yemicen.

Canım zaten ben hiç acıkmıyorum tok tok oturup yiyorum.
Yemesem yemem ama beni motive edecek birşeyler lazım belki bu çay vesile olur bir kaç kilo verirsem kendim de çabalarım.Kıyafetlerimin hiçbiri gelmiyor olanları giyiyorum ne sıkıcı.Bu kiloyla da yeni kıyafet almak istemiyorum.Benim mutsuzluğum bu kilolar kilo versem kendime geleceğim inş

Aynen ya vuracak birşey bulamıyorlar kilomla dertte kaldılar. Çok abartılı bir kilom da yok ama insanı sinir ediyorlar
Bacim bu elalem denen örgüt herseye laf eder.
Alsan dert almasan dert
Ben de hamilelikde almadim pek aslinda suan 11 kilo aldim ama ne hikmetse belli degil pek ki kimse gormedi cok öyle resim vs atmiyorum aiyy kilo almamissin ki dediler durdular.
Sen niye kilo almiyosun benim sinirlerimi bozuyosun bile dedi bir arkadasim.
Vela havle
Yani alsan da batiyo bu elaleme almasanda

Illa modun dusuyordur anliyorum seni.
Ama porsiyon azaltmadan, tatliyi hamur isini hayatimizdan en aza indirmeden gitmiyo o kilolar

Bacim bu elalem denen örgüt herseye laf eder.
Alsan dert almasan dert
Ben de hamilelikde almadim pek aslinda suan 11 kilo aldim ama ne hikmetse belli degil pek ki kimse gormedi cok öyle resim vs atmiyorum aiyy kilo almamissin ki dediler durdular.
Sen niye kilo almiyosun benim sinirlerimi bozuyosun bile dedi bir arkadasim.
Vela havle
Yani alsan da batiyo bu elaleme almasanda

Illa modun dusuyordur anliyorum seni.
Ama porsiyon azaltmadan, tatliyi hamur isini hayatimizdan en aza indirmeden gitmiyo o kilolar

Öyle cnm tatlı .kola vs bırakmak lazım bana gaz lazım siz beni gaza getirin 😊

Back
X