- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
Sorma canım ikisine de kol kanat geriyor maşallah valla.Bu hamile ya ondan diyorm
Beslenme bu kıza yapsnlar artk,hamile haliyle adamın bogazını düsünüyor hala![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canım ikisine de kol kanat geriyor maşallah valla.Bu hamile ya ondan diyorm
Beslenme bu kıza yapsnlar artk,hamile haliyle adamın bogazını düsünüyor hala![]()
eyup sabri tuncer el sivi sabunda gzl.Mayıısımı getirsinler beniim
Bime el kremi geliyomus
Eyüp sabri tuncer.Kullanmıstım 32 tl suan almak istiyorm
Nescafe bitti
Ay cok eksik var cokkk![]()
Gani gani altın öyle yapılır tabi sen o öğlen yemeği işini de hallet gelsin paracıklar altınlar senin de olsun gani gani altınınkahvalti yapiyo canim da ben oglen yemege para vermesinde beslenme gotursun diye seettim utandi galiba ofistekilerden.
Herkes iskender soyluyo ben beslenmemi accam diyo![]()
tabi ya 30tl×20gunGani gani altın öyle yapılır tabi sen o öğlen yemeği işini de hallet gelsin paracıklar altınlar senin de olsun gani gani altının![]()
Parfüm kullanmayalı 1 yıl olacajBende de kolonyası var eyüp sabrinin.
Baby bursanın açık parfüm satan markası var sansiro marka. Orjinal parfüme çok benziyor kokuları. Ve kalıcı. Kolonya eyüp sabri açık parfüm de sansiro idolum. Tabi orjanalde alıyordum da artık alamıyorum. Aşırı parfüm kullansmıyorum alerjimden.
Ben de çok uzun süre kullanmadım çocukla. Kullanmanak en doğrusu. Şimdi kendi gidip şişeleri alıp koklayıp duruyorParfüm kullanmayalı 1 yıl olacaj
Hamilelikle bıraktım ben o isleri
Sadece kokusuz rol-on
Bu gidisle onu da bırakıp karbonat sürcem
Bide eve gelenleri de parfüm mü sıktınız diye darlıyorm
Ama bi ara favorım Bargellonjn 488 cikolata kokusıydu![]()
Roll onda cok ucmus yaBen de çok uzun süre kullanmadım çocukla. Kullanmanak en doğrusu. Şimdi kendi gidip şişeleri alıp koklayıp duruyor
Roll on bitti almam lazım.fiyat araştıacağım
Gunaydin black panther hoşunuza gidebilir film konusunda.Dizi ve film konusmussunuz çok severim izlemeyi, pek fırsatım olmuyor ama yine de yazayım
Dark
When they sene us
Black mirror
The o.a
The hill hause
Sizin yazdigjniz dizilere de bakicam, film olarak ben zaman yolculuklu veya psikolojik gerilim filmlerini severim ve bilim kurgu bu tarz severseniz yazarim
Günaydın kizlar maşallah ne çok yazmışsınız
babyloading87 ben de izlemek istiyorum ama oğlum çizgi film açtı benim yerime de bak sen.
Biz de sofradayiz bugün kahvaltı kızımdan![]()
İnşallah canim gercekten insan duygulaniyorBizde de durum aynı. Kahvaltı yapıyor bitince anne şimdi aççç
Ohh ne güzel bizde görelim o günleri inşallah.
Teşekkürler izlerimGunaydin black panther hoşunuza gidebilir film konusunda.
Ayy ben evden yemek götürdüğümde sefer taslarımla götürüyorumEsime dedim ki sana pogaca falan koyim yersin ofiste güccük uşak gibi beslenmemi goturcem evden diyo.
Sefer tasina koy bi de diyo
Beslenme cantasi da alirim dedim caillou boynuna asarsin.
Ay suan canlandi gozumde
Beslenme örtusunude acar miss
Iste beslenme önemli.
Sabah kahvalti veriyorum öglenide kotarsam aksam zaten evde yiyo.
Direk altinin gozune vururum.
Hep bundan zengo olamiyom ben
Hep o ögle yemegi yuzunden.
Dur daha baslangic yilmicam ona suslu seyler alirsam belki goturur tabaklar pipetli bardaklar sabunlu bezde koyarim agzini sil diye tembihlerim
Olmadi kiz okula baslayinca ona beslenme hazirlarken denicem sansimi belki heves eder ozaman yas oluyo 50![]()
Aynen zaten suan bam teli vurusşaka maka bu ara aslında dışardan yememek mantıklı.Sen hastalıktan gir konuya ikna edersin
![]()