- 1 Mart 2010
- 45.499
- 116.351
- 1.123
Ben alamadan uctu namissizCeyrek 600 ü gecti
Hayatta alınmaz artk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alamadan uctu namissizCeyrek 600 ü gecti
Hayatta alınmaz artk![]()
Evet canım.. durmadan gidiyor valla.. daha 1 ay önce 520 den almıştım.. Şuna bak ya..Annem daha cok artacigini duymus yani ucacakmis napariz bilmem
Hayir sirf o artsa onlar artinca hersey zamlaniyor.Evet canım.. durmadan gidiyor valla.. daha 1 ay önce 520 den almıştım.. Şuna bak ya..
sonrasını düşünemiyorum.. Pırlanta değerine gelecek böyle giderse![]()
aynı ben:)bende çok takip ediyorum canım annengibi ..Hayir sirf o artsa onlar artinca hersey zamlaniyor.
Annem diyoki daha ekonomi duzelmez
Hic bisi atmamak ziyan etmemek lazim alamicak duruma gelcekmisiz artik diyo.
O cok okur takip eder ekonomistleri, haberleri falan..
GünaydınGunaydın mesai başladi.
Ütü yapicam
Bu ara buna cok usendigimden taneyle yapiyorum.
Aiyy herkes ac kalmis sabah koca ekmek posetlerini yuklenmis gidiyorlar.
Gecede 12 oldu saat arabalar vizir vizir.
Arabanin anahtari ellerinde gozleri saatde mi bekliyodu bunlar napiyodu dedik o saatden sonra napcaklar sokakda.
Bugun yemek yapmam gerek.
Tavuklu patates vercem firina.
Firin bu ay zirvede
Elektrik fatr. merak ediyorum nolcek.
Eksi olani mini firin tek tepsi pisiriyor
Arti yanida 16senelik ceyizimden asiri memnunum cabuk pisiriyor.
Şoktan online sipariş veriliyor diye duymuştum da limit tutar ne canım.Günaydınlarr
Sokdan siparis verdim 69 tl
Mintax b.tableti,2 lt günlük süt,1 lt kefir,avokado,famila havlu6lı(25 tl ye 7 tl di)2 paket godiva cikolata,ace klorsuz,fırın poseti,cöp poseti,6lı soda.
Aksma icin yesilmercimek var
Evi actım havalanıyor
Kzı 2.uykuya yatırdım 6.30da uyandı
Nevresimleri attm yıkanıyor
Yatak da havalansın dedim daha değistirmedim
Sabah kahvesi yaptım
Twitterda yorumlara bakıyorm
Bakan istifa etmis geri gelmis galiba![]()
bol bol ceza yerlerdiGünaydın
Milleti anlamak zor. Ne kadar da çok dışarı çıkma meraklısıymışız. Allahtan tamamen sokağa çıkma yasağı yok. Olsaymış hiç evde duramayacakmışız.
veriliyosa bende bakicam papia 32li gelecek 29.90 a tabi indirimde yansiyorsaŞoktan online sipariş veriliyor diye duymuştum da limit tutar ne canım.
gece bayağı olay kopmuş. İstifa ile ilgili
adamın aklı mutfaktan çıkamadı 2 gündür haliyle ben oturamaz oldum onu getir bunu götür

Evet kuzu sok appden indiripp uygulamayı verebiliyorsnDanisikli dovus oldu evetkomedi time.
kuzu sok int. sitesinden mi siparis veriyosun?
Oldu pasam diyeydinÇalışırken 1 çeşit yemek yapsam bile ses çıkarmayan adam şimdi 3-4 çeşit yemek istiyor akşamada el açması börek istiyormuşevdeymişim akşama kadar yapıverirmişim kraliyet ailesinden geliyor paşam akşama özel istekte bulundu gitti
![]()
50 tl limit servis ücreti yokcnmŞoktan online sipariş veriliyor diye duymuştum da limit tutar ne canım.
gece bayağı olay kopmuş. İstifa ile ilgili
tulumu biz hıc kullanamadıkEvt uyku tulumu biz cok kullandık
Rahat oluyor gece üstünü actı derdi olmıyor.
Cep telefonundan sipariş veriliyormuş eşim bakmış bugün.veriliyosa bende bakicam papia 32li gelecek 29.90 a tabi indirimde yansiyorsa
indirdim uyg. eger haftalik ind. urunleride getiriyorlarsa kiz oluncada rahat ederim vallaCep telefonundan sipariş veriliyormuş eşim bakmış bugün.