Selam kızlar,
Bugün bayağı yoğun bir gündü yoruldum. Evde dura dura hamlaşmışım. Perde için gittik 3 yere. Fiyatlar çok yüksek. Çocuk odası için ucuz bişey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz model varmı kızlar. Kararsız kaldım. Perde tülmü güneşlik renkli tülmü yoksa fon mu bilemedim.
sonra eşimle kız beni perdeciye bıraktı onlar bahçeye geçti. Ben gezdim de gezdim. İpini koparmış gibiydim. Çok uzun zaman olmuş. Ucuzlukmu birmilyoncumu desem öyle yerler gezmeyeli. Virüsten değil çocuktan

girsem bile kırılacak şey bölgesine hiç uğrayamıyorduö bilw

girip çıktığım çok oldu öyle yerlere kız arabadından iniyordu. Zapdetme çabasında oluyordum. Kendimi çok mutlu hissettim gezebilince

Bir tane süslü kutu aldım şifonyer üstüne. Ivır zıvır saat anahtar toka vs vs şeyler atıyoruz içine. Zaten artık çoğu şeyi yukarıya koyuyorum kızdan kaçırmak için. Hepsini karıştırıyor

Neyse 14.5 ona verdim.
kıza parmak boya aldım 16.5
Uhu lazımdı. 1,tl
Çaydanlık süzgeç iki tane 3.5 tl
İki tane boyama kıtabı aldım 10 tl
Sonra market market gezdim. Fiyatlara baktım
Çilek soğan patates Salatalık aldım. 20 de oraya verdim. Makbul e gittim. Soslu fıstık cips çekirdek kaju fındıklı draje aldım 45 tl oraya verdim.
sonra beni aldılar eşim. Acıkmıştık kızda açıktı. Evde yemek yok

hadi biryer var hamburger yiyelim dedi. Aylardır ilk defa dışarıda yemel yedik. Virüs kapmadık inşallah :)
Kimse yoktu hamburgercide. Herşeye dezenfekte yaptılae masaya oturmadan. Kapıda dezenfektan var. Ödeme yerinde var.
kız da bir sevindirik oldu mama sandalyesi verdiler koştu. Bir gülücükler. İyi alışmış dışarıda yemek yemeye

Beğendim beğendim diyor gülerek

Gelince de banyo yaptırdım uyudu